Do kdy se dítě mění

14335
8.5.10 19:05

Do kdy se dítě mění

Ahojte holky, zajímalo by mě, do kdy se tam dítě mění - oči vlasy.. Když se malý narodil… tmavomodré oči, černé vlasy, potom modré oči hněd vlasy, potom mu vlasy zesvětlalai skoro na blond a oči začali měnit barvu něco modrozelené.. potom zelenohnědé, vlasy hnědé a teď má oči už spíš víc hnědé trochu zelené po mě a vlasy zůstaly hnědé. Malý má rok a půl, už to tak zůstane a nebo můžu očekváat ještě změnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
8.5.10 19:33

Manžel byl ještě ve 4.třídě blonďák a teď má vlasy černé jak uhel :nevim: . Myslím ale, že oči už plusmínus zůstanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.10 19:45

Já jsem se třeba narodila jako modrooká blondýnka a po roce už ze mě byla zelenooká blondýnka a asi jako všem dětem mi vlasy tmavly a od ZŠ už mám vlasy stále hnědé :-D

• Citovat
  • Upravit
27009
8.5.10 19:45

malej se narodil měl vlasy tmavé a tmavě modré očička…pak mu vlásky světlaly byl skoro blond očička světlaly také…ted jsou mu 2 a půl roku a vlásky má světle hnědé a očička světlemodrošedé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.5.10 19:49

Bracha byl jako batole kudrnaty blondak, v puberte byl blondak a vlasy jako hrebiky, ted mu je pres 20 a ma vlnite az kudrnate tmave hnede vlasy. Rekla bych, ze puberta rozhodne definitivne.. Osobne si ale myslim, ze dost napovidajici je oboci a rasy. Syn je ted blondak, ale rasy i oboci ma hnede, tak predpokladam, ze se prebarvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.5.10 20:11

I oči se mění celý život. Vlasy taktéž, jistotu, že je to definitivní nemáš nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.5.10 20:46

Já byla do cca 15ti modrooká blondýna (dokud jsem se neobarvila nazrzavo) a teď jsem šedooká plavovláska (do hněda, ale ne tak aby se dalo říct 100% hnědovlasá) :)) Na svou barvu jsem se dostala v cca 20ti zpět, z toho barveného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
8.5.10 21:18

Mě říkali v porodnici sněhurka - černé vlasy, bílá pleť a velké modré oči :lol: a na fotkách z roku jsem modrooká blondýna. Tak buď si mamča spletla peroxid s šamponem, nebo nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.5.10 22:26
Miarei píše:
Mě říkali v porodnici sněhurka - černé vlasy, bílá pleť a velké modré oči :lol: a na fotkách z roku jsem modrooká blondýna. Tak buď si mamča spletla peroxid s šamponem, nebo nevím :lol:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.5.10 22:28

Mi se Kity moc nezměnila… oči z modrých přes jeansové po šedomodré. Barva vlasů stejná.

Mě se oči mění celý život, ze zelené na hnědou… z hnědých bodů se stává hnědý kruh kolem panenek. o zrzi vlasy jsem přišla v těhu s Kity.. teď už barvím.

Přítelova dcerka byla jako mimi černovlasá, jako batole tmavší blond a teď je zas tmavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí