Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
zdravím ![]()
Do kolika měsíců vaše děti pily UM z láhve?já se přiznám,že mi stále pijeme z láhve UM a to večer a ráno,je nám 14 měsíců..
![]()
moje dcera má dva roky a 5měsíců a mlíčko z lahvičky stále pije jinak všechno ostatní pije z hrnečku
kecačka píše:
zdravím
Do kolika měsíců vaše děti pily UM z láhve?já se přiznám,že mi stále pijeme z láhve UM a to večer a ráno,je nám 14 měsíců..![]()
Nám je rok a půl a tky pije UM z lahvičky, akorát dudlík jsme vyměnili za toto http://www.nuk.cz/…uctpopup.php?…
Syn ve dvou letech taky pije mlíčko z lahve, je to rituál
Jinak přes den pije ze skleničky.
Od 11m jsem zavedla už jen hrneček, jeden má na čaj, druhý na mlíčko.
No tak náš pětileták
miluje jednu svojí lahvičku tak, že se jí nechce vzdát. Pije tajně, a nechce aby to někdo věděl. Stydí se za to, ale stejně do ní chce na noc mlíko. Já to radši napíšu jako anonym, protože mě asi roznesete ![]()
Dcera 22 měsíců a taky mlíčko z lahve s dudlíkem Je to jednak rituál,zadruhý si prostě myslím,že to k sobě patří,přijde mi divný pít mlíko z úzkýho pítka,a za třetí jsem ráda,že vůbec UM pije,a to jakkoliv ![]()
Mezi námi, z membrány v hrnečku by se to usazovalo a špatně čistilo (stačí, když tam dám něco jiného než vodu a to to fakt proplachuju, co to jde, ale jsou místa, kam se nedá dostat). Prostě mlíko bych z toho fakt dostávat nechtěla. Zlatá flaška s dudlíkem (máme Avent)
Amabilis77 píše:
Mezi námi, z membrány v hrnečku by se to usazovalo a špatně čistilo (stačí, když tam dám něco jiného než vodu a to to fakt proplachuju, co to jde, ale jsou místa, kam se nedá dostat). Prostě mlíko bych z toho fakt dostávat nechtěla. Zlatá flaška s dudlíkem (máme Avent)
Přesně tak. A vzhledem k tomu, že u flašky večer často usne, tak ji zatím nechci nahrazovat za hrnek.
Až se naučí pít z hrnku, tak dostane ráno mlíko z hrnku, ale večer tu flašku asi taky budu dávat dlouho.
Moc děkuji za odpovědi,oddychla jsem si,protože jsem si myslela,že je na dudlík na láhvi velký a když ještě tak pijou děti ve dvou letech,tak se mi ulevilo…díky
![]()