Do kdy vyvyšovat miminku hlavu v postýlce?

1674
2.6.13 23:13

Do kdy vyvyšovat miminku hlavu v postýlce?

Ahoj, chci se zeptat, do kdy jste vyvyšovali matraci v postýlce, aby měli miminko výš hlavu než nožky, kvůli ublinkávání. Moje malá má v postýlce klínový polštář od narození a nevím jestli když jí ho vezmu nebude jí to vadit. Bude ji za 10 dnu 5 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
2.6.13 23:22

V tomhle věku už se dávno točila, takže by ji určitě vadil spíš ten klin. Moje ho neměla nikdy, spala v mě, tak to ani nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
2.6.13 23:26

My nemeli postylku nikdy vyvysenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.6.13 23:27

Když se nám začala točit a byla spíš pod klínem než na klínu, tak jsme jí ho dali pryč a to jí mohlo být tak 4 - 4,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
2.6.13 23:27

Já si myslím, že jakmile už se ve spánku nějak pohybuje - přetočí na bok a podobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
2.6.13 23:28

My jsme vyvysovali hlavicku tak 5 tydnu, ted uz spinka na rovno. Ptali jsme se na to v poradne a rekli nam, ze to uz neni potreba, ze uz muze mit rovnou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.6.13 23:31

Nevyvysovala jsem nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.6.13 23:38

Klín jsem neměla nikdy, postýlku jsem vyvyšovala akorát při rýmě. V 5 měsících už by syn spal všelijak, jen ne na tom klínu - většinou spával úplně v druhém konci postýlky a napříč. :mrgreen: Klidně bych ho dala pryč a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.6.13 23:41

My meli vyvysenou postylku jeste nedavno, asi 14 dni spi teprve na rovine :mrgreen: barunka ma od malinka reflux a mela z nej potize s laryngitidama… neidim v tom problem. ale ten klin bych teda vyndala jak zacne cestovat po postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
2.6.13 23:56

Ja ji ještě lehce zavinuju, takže cestovat nemûže :) spi celou noc a hrozně se bojim, že když jí vezmu zavinovačku i klín, bude se mi budit v noci. No ale chystam se to nejak odbourst postupne teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
3.6.13 00:01

Ja bych odbourala, az ji to bude vadit, jak zavinovacku, tak klin… neprijde mi ani jedna vec tak hrozna vislost ci spatny navyk, aby ses tim musela trapit a treba tim male narusit spani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.6.13 00:19

Nemeli jsme zysenou

• Citovat
  • Upravit
5938
3.6.13 00:22
@randr píše:
Ja ji ještě lehce zavinuju, takže cestovat nemûže :) spi celou noc a hrozně se bojim, že když jí vezmu zavinovačku i klín, bude se mi budit v noci. No ale chystam se to nejak odbourst postupne teda :)

My to mame podobne. Sice nemame klin, ale mame podlozenou matraci. Male bude 7 mesicu a v noci spi jeste na volno v zavinovacce. Zkusila jsem ji asi 2 noci dat spat bez, ale celou noc se budila… :nevim: navic mame jeste Nanny a mam strach, ze az bude spat bez zavinky, budou falesne alarmy, ma tu podlozku primo pod sebou, ne pod matrci. Zatim neplanujeme dat matraci do roviny. Dame ji tak, az mala bude spat klidne na volno. Do te doby klidne zvysene, pokud necestuje, jak psaly maminky vyse :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
3.6.13 00:34

No jaodbourala pevnou zavinovacku takykvuli teplu. Aletu lehkou ji brat nebudu asi zatim. Tak dik vsem zareakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
3.6.13 00:34

No jaodbourala pevnou zavinovacku takykvuli teplu. Aletu lehkou ji brat nebudu asi zatim. Tak dik vsem zareakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí