Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@dalimil
Díky, škoda, to jste mě nepotěšil. Taky jsem hledala a nic. Škoda, možná by to byl dobrý tah na bránu s výdělkem to zavést, že by o to byl zájem.
@Osmanka píše:
@dalimil
Díky, škoda, to jste mě nepotěšil. Taky jsem hledala a nic. Škoda, možná by to byl dobrý tah na bránu s výdělkem to zavést, že by o to byl zájem.
Určitě, ale v dnešní době DVD za 39,– se obávám, že lidí, co budou chtít jít do kina na pásmo večerníčků moc nebude. Ale zase kdyby nalákali třeba prarodiče s vnoučatama, prodávali tam popkorn, třeba by nějaké menší kino si na tom udělalo dobré jméno…
@dalimil
jasně, pokud se řeší peníze. My to mysleli spíš tak, že ukážeme dítěti kino, že nebude dřepět jen doma u DVD, ale vyrazí někam za kulturou, mezi lidi.
Jistým způsobem kdyby to nebylo drahé, tak by to dané kino mělo i jako investici, že by si vychovalo svoje diváky. Chodili by tam i jako starší.
Taky jsme občas chtěli zajít na nějaké to dětské pásmo, ale žádné tady nikde nedávají prý snad na podzim. Jinak mám stejný názor jako @Osmanka
AHOJ, taky se chci s dcerou vydat do kina(necelé 3)na Čtyřlístek ve službách krále. Byli jste na tom někdo s takhle starým dítětem? Já nevím, jestli to není spíš pro větší. Doma u pohádek vydrží, má ráda kung-fu pandu, toy story, kozí příběh atd. Díky ![]()
@claire91 píše:
AHOJ, taky se chci s dcerou vydat do kina(necelé 3)na Čtyřlístek ve službách krále. Byli jste na tom někdo s takhle starým dítětem? Já nevím, jestli to není spíš pro větší. Doma u pohádek vydrží, má ráda kung-fu pandu, toy story, kozí příběh atd. Díky
ja teda nevim, jak tvoje dcera, ale u meho syna je to tak, ze nekdy vydrzi koukat na cely film, ale vetsinou kouka chvilku, pak si jde pohrat a pak zase kouka…
ja bych si to asi netroufla…
ale podle me tento film vhodny klidne byt muze.. ![]()
@claire91 píše:
AHOJ, taky se chci s dcerou vydat do kina(necelé 3)na Čtyřlístek ve službách krále. Byli jste na tom někdo s takhle starým dítětem? Já nevím, jestli to není spíš pro větší. Doma u pohádek vydrží, má ráda kung-fu pandu, toy story, kozí příběh atd. Díky
Malý byl poprvé v kině zhruba ve 3 letech na modrým tygrovi a prý byl spokojený. Myslím, že čtyřlístek by se líbit mohl. Teď jsme byli na croodsových ve 3D a byl nadšený
No, dcera taky vydrží jak kdy, ale většinou když vidí něco poprvé, tak u toho vydrží. Je pořád hnusně, tak bych jí chtěla vytáhnout ať má nějaký nový zážitek. A nevíte, jestli se za děti platí normálně? Já si myslím, že jo, přítel zase, že ne.Budu jí muset mít na klíně, aby viděla. My máme menší kino, ale něco taky přehrávají ve 3D i když tohle myslím, že není.
@claire91
to zalezi na kine - nekde za polovic, nekde sleva 30%, nekde slevy v urcite dny a hodiny (treba vikendy brzo odpoledne).
No u nás to nikde nepíšou. Já počítám s tím, že se platí, ale jestli to bude míň než plná cena, budu ráda
U nás hrajou jen jednou denně, nejvýš 2×.Jsme malé město.
@claire91 píše:
No u nás to nikde nepíšou. Já počítám s tím, že se platí, ale jestli to bude míň než plná cena, budu rádaU nás hrajou jen jednou denně, nejvýš 2×.Jsme malé město.
Ve středu jsm ebyli na těch croodsových a Vítek platil plnou cenu
@lleennttiillkkaa píše:
Ve středu jsm ebyli na těch croodsových a Vítek platil plnou cenu
No, jsem zvědavá jak to bude tady. Možná by mohli mít do 3 let míň, ale když ne, tak ne.