DVD s angličtinou pro pětileté

JaSe
10.5.10 19:21

DVD s angličtinou pro pětileté

Ahoj,
mám dvojčata 4,5 roku. Chtěla bych jim pořídit nějaká DVD, kde se mluví anglicky. Já sama anglicky vůbec neumím, takže sama nic dobrého nevyberu. Děti baví pohádky na DVD, tak bych si představovala buď nějaké pohádky nebo něco výukového, aby se děti naučily rozumět mluvené angličtině. Angličtina ve školce zatím nehrozí, protože děti jsou víc doma, než tam, tak by to byly vyhozené peníze, i kdyby náhodou ve školce angličtina byla. Abych je vozila někam do města, na to nemám kapacity, protože jsem s dětmi sama.
Děkuji za doporučení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
10.5.10 22:16

Jase, dcera chodí na angličtinu do jazykovky Penguin. Ve čtvrtek má hodinu, tak se zkusím zeptat lektorky. I já sama jí chci něco koupit na prázdniny. Jinak si myslím, že žádnou pohádkou nic nezkazíš, ale to asi není moc výukové. Moc ti neporadím, protože já anglicky umím velmi dobře (mluvím celý den v práci), takže dceři ukazuju a říkám.

• Citovat
  • Upravit
15319
10.5.10 22:39

A co Elmo nebo Sezamova ulice v angličtině? Já to sice moc nemusím, dcera to má moc ráda (má taky pět let) a na jazyk by to myslím bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.10 22:48

Jéžiš, Elmo a sezama nesnáším a pondělní ráno vždycky trpím a ještě to poslouchat v mojí milovaný angličtině??? BRRRR, by mě asi brzo hráblo. Ale je fakt, že děti by to mohlo zabavit.
Ted mě ještě napadly Teletubbies v angličtině, ale ty jsou pro malinkatý děti, tak nevím :roll:

• Citovat
  • Upravit
15319
10.5.10 23:07

Já poprvé vzala Elma do auta, dokážete si představit, jak jsem trpěla tu hodinu, než jsme dorazili na místo? :mrgreen: Od té doby to pouštíme jen doma, protože u toho nemusím být. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.10 23:10

Eviah, dovedu :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
93
11.5.10 05:29

Ahoj,

neporadim uplne presne DVD, spis trochu nasmeruji.

Urcite bych nehledala pohadku na DVD urcenou anglickym petiletym detem. Anglictina je tam dost slozita. Prirovnala bych to ke slovum v ceskych pohadkach a basnickach pro petilete deti. Casto ani u nich nevime vyznam.

Super by bylo neco kde se vetsinou predvadi o cem se mluvi pro nejmensi deti. Tam to pochopi deti samy i bez tve znalosti anglictiny. Bohuzel v cesku jsem na nic takoveho nenarazila. Jedine ty Teletubbies, ale tam mi pripada tech slov zase malo na tak stare dite.

Nedavno opakovali na CT2 porad Anglictina pro nejmensi. To se mi zda adekvatni a srozumitelne. Mozna to lze pres CT zakoupit.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.5.10 07:25

Já teda klasicky vždycky radím knihy, ale jestliže neumíte anglicky, tak to fakt nepůjde. Na youtube jsou spousty věcí, je tam například pejsek Spot, namátkou Spot

nebo by možná šlo koukat na Little Princess

Jinak spousta filmů, co vychází v pošetkách, má anglickou stopu, ale jak už tu někdo psal… je to moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
11.5.10 13:44

Ahoj,
původně jsem měla na mysli to, co psala Shaniah. Něco, kde by se ukazovaly třeba nějaké obrázky, nebo zvířátka nebo nevím co a říkalo by se to anglicky.
Také mě napadlo, že bych zkusila pustit v anličtině pohádku, kterou mají nakoukanou česky, ale zatím to vypadá, že bych jim mohla pustit tak akorát Bolka a Lolka a to ještě polsky :lol: . Navíc se tam nemluví :lol: .
Myslím si, že na učení doma jsou ještě malí, navíc nedokážu vybrat někoho, kdo dobře umí anglicky, když si to nedovedu ověřit.

• Citovat
  • Upravit
415
11.5.10 15:44

Existují všelijaké Helen Doron apod. Já se znám se spoustou lidí, kteří svoje děti angličtinu od malička učí. Pokud je návaznost ve škole, tak super :palec:
Znám paní, co anglicky neumí ani zpoloviny tolik co já, ale ta je tak zažraná, tak perfektně s děckama pracuje, že bych to skutečně vůbec nepovažovala za tak zásadní věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.10 17:55

Tak jsem cosi hledala na mimibazaru a narazila na paní, která prodává taky dvd k výuce angličtiny, nemám čas se na to podívat podrobněji, ale třeba to bude stát za to, tak dám aspoň odkaz: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.5.10 18:41

Já myslím, že na MMB je toho víc. Jedna paní tam prodává leapad, možná leappad, teď nevím. Sami to máme doma. Dokonce jsem uvažovala, že to začnu dovážet, ale polekala jsem se servisu, kdyby se to někomu polámalo :cry: Nevím, jestli to má paní nějak zajištěné, ale leapad je dobrá věc, s níž dítě může pracovat samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí