Do kina s předškolákem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
17.5.10 16:20

Do kina?

Ahoj holky,
mám tříletou slečnu, která (důkladně zpracovaná reklamou) se začala zajímat o možnost jít do kina na „růžovýho medvěda“ (Kuky se vrací). Neviděli jste někdo? Pro jak velké děti to je? Nevylučuju, že by to vydržela, pokud by ji film zajímal (ale pravděpodobně by nevydržela být celou dobu zticha). Ale přece jenom - připadá mi, že na normálně dlouhý film je ještě malá. Kdy jste s vašimi prcky byli prvně v kině? Nemáme zkusit - když už - ji vzít spíš na něco z dětských filmů v klubovém kině (tam dávají věci typu Krtek, Medvědi od Kolína apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.5.10 16:27

v kině to budou dávat až od 20.5. myslím.
já začala brát syna az na 4 a půl letech a vydří celou pohádku-kreslenou. a taky povídá, ale není sám :-)

A na Kuky se vrací chceme jít spíš dospěláci. ale nevím…

• Citovat
  • Upravit
1342
17.5.10 16:52

Ahoj, Hani jsou cerstve tri a byla nq alvin a chipmunkove,doba ledova, vcera na destove vile a vzdy v pohode a nadsena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
17.5.10 17:36

Klárce je tři a půl a chodíme od neclých tří let do kina na klasické dlouhé animáče. zrovna včera jsme byli na Jak vycvičit draka a malá úplně nadšená :-) spíš záleží na tom, jestli ti i doma vydrží u dlouhé pohádky. Já mám televizního maniaka (v tom je po mě) a běžně kouká na klasické animované pohádky tipu Shrek apod…
Upřímně, Kuky mě osobně moc nenadchl a nepřipadá mi jako zajímavý film pro děti. Ale je to můj osobní názor. Sama jsem viděla reakci malých slečen na plakát, kdy nadšeně vykřikovaly „hele Kuky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 13:26

Ahojky :mavam: Trošku opráším téma. Chodíte s tříletˇákama do kina?
Malému je 3.5 a chtěl by jít na Madagaskar a Dobu ledovou. Doma pohádku dává v pohodě nedívá se moc často na to není čas jsme pořád venku nebo něco děláme, ale když je hnusně venku dokáže sedět a vydrží i pohádky dvě.
Na 3D bych asi nešla nevím jak by zvládl ty brýle, ale tohle v 3D myslím není.
Půjdete někdo s takovým prckem. A pokud jste někdo byly jak je to se sezením asi toho sám ze sedačky moc neuvidí. Měly jste děti na klíně?
Díky za všechny názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
14.6.12 13:31

Ahojky, máme 3,5 a tohle je u nás aktuální téma. Nicméně kino jsem zatím zavrhla. Dokáže se koukat na celou pohádku v kuse, ale je strašně upovídaný a celkem hlučný, tak by asi rušil celé kino. Nejdebože, jak by ho ta pohádka nezaujala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 13:35

No jsem samozřejmně připravená i na situaci, že odejdeme, ale hlučný není a když ho okřiknu tak přestane toho se nebojím jen spíš toho jestli se nebude bát on. No ale asi kdo nezkusí tak neuvidí. Pokud se tu ale sejde většina, že do kina s takhle starým dítkem ne, tak nepůjdem, v tomhle dám na rady. Za měsíc si to pustíme v telce :mrgreen:.Jen jsen myslela, že to pro něj bude nějaký nový zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
19.6.12 10:43

Ahoj, my byli prvne loni to bylo klukovi 3 a kousek na CARS2 v 3D a byl nadsen, akorat jsem mu musela pridrzovat celou dobu ty bryle, to byl docela vopruz..brala jsem to presne tak jak pisete zkusime a uvidime..tedka se chystame na Madagaskar3..doma se na cely film vydrzi divat, predevsim kdyz je to jeho oblibeny..

ad Kuky, maly film i knizku miluje, poprve to videl na DVD ve 3letech a je to u nas bestovka, ac je to film spise pro dospele, jak ja rikam uzasna sverakovina, tak ho ma moc rad a behem roku co na nej kouka ho zna temer cely nazpamet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.7.12 13:45

Ahoj mamči,
syn má taky skoro 3,5roku a manžel se rozhodl, že začneme kulturně vychovávat :-). Nevíte, zda neexistuje v Praze a okolí nějaké kino, kde by o víkendech měli krátké animované pohádky - třeba že by dali krtečka, pak boba a bobka apod. Nemuselo by to být nic na 2hodiny. No případně půjdeme na Madagaskar, i když nevím, zda tam vydržíme :-). Ale syn třeba vydržel i prohlídku zámku hodinu bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.7.12 13:54

Dcera vydržela před týdnem celou Dobu ledovou, tak to syn určitě taky zvládne. Ale ty ceny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
30.7.12 14:03

Byli jsme po x-letech v kině - klasickém, nebála bych se přeplněnosti a rušení jiných, bylo nás tam celkem asi 10.
Děti byly i dříve se sestřenkou a říkaly, že i v v kině v nákupním centru jich bylo do desíti lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.7.12 14:08

Dobu ledovou máme doma, ale jen koupenou, vůbec na ni nechce koukat - neviděl ani sekundu. Syn tak auta a mašinky a to v kinech neběží. Tak jsem myslela nějakou klasiku, co zná a že by to bylo krátké. A když by byla každá pohádka jiná, tak by to bylo i pestřejší. Nějaké sobotní promítání jako za našich let :-). Nejlépe za 20,– :mrgreen:. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.7.12 14:09

@jenny.fields
z cen jsem vedlě vždy, když jdeme s manželem do kina - jednou za půl roku, když někdo pohlídá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.7.12 14:26
@Osmanka píše:
@jenny.fields
z cen jsem vedlě vždy, když jdeme s manželem do kina - jednou za půl roku, když někdo pohlídá ;)

No my jsme šli s ní dva a nějak mne prostě nenapadlo, že bude muset ještě platit i ona… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.7.12 14:55
@Osmanka píše:
Ahoj mamči,
syn má taky skoro 3,5roku a manžel se rozhodl, že začneme kulturně vychovávat :-). Nevíte, zda neexistuje v Praze a okolí nějaké kino, kde by o víkendech měli krátké animované pohádky - třeba že by dali krtečka, pak boba a bobka apod. Nemuselo by to být nic na 2hodiny. No případně půjdeme na Madagaskar, i když nevím, zda tam vydržíme :-). Ale syn třeba vydržel i prohlídku zámku hodinu bez problému.

Také jsem hledal, protože syn má raději krátké příběhy než jeden dlouhý film a špatný. Byl jsem s ním v kině Aero na pásmu pohádek, ale byly to takové spíš umělecké a výtvarně hodnotné, no přežít se to skoro nedalo… Takže bohužel jsem od té doby nic podobného v Praze nenašel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí