Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den, poterbovala bych poradit, male je sedm mesicu a do hluboke korby se mi vleze tip top, ale do sportaku se mi ji davat jeste nechce, muzete mi prosim poradit nejdelsi hlubokou korbu?? Dekuji meli jsme mame BOLDER
Asi Roan, ještě nesedí? Já jsem dávala do sportáku brzy právě proto, že se mi tam nevešla
My máme Dorjan a malej mi tam bude v korbě i tuto zimu, ve fusaku, dekách a to mu bude k roku ![]()
@kritula83
a máš sporťák který jde úplně položit? pokud ano, tak už v tom moc veliký rozdíl není…
@dani24687 tak asi záleží, kolik měří. Třeba moje osmiměsíční má 77cm ![]()
My máme bogaboo cameleon, korbu má opravdu velikou. Mám ročního syna a věřím, že by se do ní vešel i teď. Bohužel obě mé děti byly tak zvědavé na okolní svět, že je to v korbě nebavilo, tak jsme museli přehodit na sporťák už v půl roce.
Ja davala maleho do sportaku cca v necelych 7m, byl hodne veliky a take se uz nevesel, meli jsme concord..take uz bylo leto, tak nam to krasne vyslo. Hlavne maly uz mi nechtel v hluboke korbe byt, chtel cumakovat ven. Pokud das sportak do lehove polohy, tak je to myslim uplne v pohode.
JJ uz sedi ale i tak se mi to zda brzy, nebude ve sportaku tak chranena pred zimou
@Allons-y píše:
@dani24687 tak asi záleží, kolik měří. Třeba moje osmiměsíční má 77cm
no záleží hodně na kočárku, ty hodně moderní jsou čím menší, tím lepší
@dani24687 My máme taky Dorjan
korbička je krásně velká, ale náš malý má teď v 6ti týdnech 59 cm, takže jsem zvědavá jak dlouho tam bude
@1Katka7 píše:
@dani24687 My máme taky Dorjankorbička je krásně velká, ale náš malý má teď v 6ti týdnech 59 cm, takže jsem zvědavá jak dlouho tam bude
i sporťák dorjanů je krásně velký ![]()
No když tam lezes ty, tak je jasny, že se nevejdete
![]()
ne vazne, ja bych uz za hlubokou korbu neutracela, je ji sedm mesicu, za tri, čtyri nejdyl už muze sedet, navic je spousta kocarku co jdou do krasneho plneho lehu (a treba se na ne pouziva vlozna taska - ta uz teda asi bude mala), koupis poradny fusak a muzete jeste jezdit v lehu, nebo lehounce prizvednes at vidi.
aha, ted ctu ze uz sedi…proc by nebyla chranena pred zimou? chce to kvalitni fusak a bude ji krasne teplo.
ja mela syna na podzim, loni jsem kupovala dvojkocar, bez sedatka to byl jako sportak, mel teda vloznou tasku a byl uplne v pohode. Zima mu nebyla.
Já si myslím, že Dorjany a tady ty podobný poláci mají vesměs veliké korby. Sama jsem ho kvůli tomu kupovala. Ale než kupovat nový kočár, tak dej do sporťáku a zabal do deky. Máš na kočár nanožník?
@kritula83 píše:
JJ uz sedi ale i tak se mi to zda brzy, nebude ve sportaku tak chranena pred zimou
Zimu bych neřešila, dáš fusak a je to… Chceš pořizovat novou korbu na takovou chvíli??