Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme Dorjana a dcera se tam vešla do 7.měs, byla a je dlouhá, taky jsem se bála přes zimu sporťáku, ale v pohodě, ale fusak jsme neměli a nemáme ani u druhé, stačila kombinéza pro ni, egyptská deka a nánožník
Druhá půjde do sporťáku počítám taky tak leden, neb je taky delších mír ![]()
Mala se mi do korby nevlezla, ve sportaku jsem ji to dala na lezeni a jezdila vysmata ![]()
@dani24687 jsem pak opravila, ja cetla jen uvodni prispevek.
Oba kluci šli do sporťáku v půl roce, ještě neseděli, ale sporťák šel do úplného lehu. U mladšího to bylo na Vánoce. Když byly fakt velké zimy, dala jsem deku pod něj, fusak, deku na něj, nánožník a byl krásně zakuklený. V sedmi měsících bych nový hluboký kočár vůbec neřešila, radši pořídila kvalitní fusak.
@suik píše:
@dani24687 jsem pak opravila, ja cetla jen uvodni prispevek.
mě zarazilo, že tak pozdě, děti sedí tak pozdě?
Pokud sedí, šoupla bych ho do sportáku…proč se toho bojíš? když bude mít fusak, tak snad nezmzne
@dani24687 píše:
náš kluk seděl třeba až v 8měsících, dřív lezl a obcházel nábytek ![]()
Na chvilku kupovat nový kočár v tomto věku je totální hloupost, promiň. Kór pokud Ti dítě sedí. Dítě bude mít v zimě fusak, možná nánožník, předpokládám, že sporťák má stříšku, takže není co řešit. Starší kluk šel do sporťáku v 5 měsících, tím, že sporťák byl relativně velký, tak tam krásně zapadl a před zimou byl chráněný naprosto v pohodě.
@dani24687 píše:
Podle tabulek mají děti sedět do roka. Takže ano. Mě starší seděl v 9 měsících.
Mě malá sama neseděla, měla to do úplného lehu ten sporťák a sedět uměla jen s oporou, sed jako takový, že si sama sedla byl později tuším, že dřív stála než si sama dokázala sednout, takže cca 9-10měs ![]()