Do letadla s malými dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.1.23 07:18

Do letadla s malymi dětmi

Ahoj holky pardon za pro nekoho hloupý dotat. V lete letime do Tunisu na Djerbu. Nikdy v životě jsem neletěla letadlem. V lete bude detem 2,5 roku a 3,5 roku. Jak je to s misty? Letime se smart wings, od cestovni kancelare Blue Style. Koukala jsem ze jsou mista po třech. Přiřazují deti automaticky k rodicum? Deti si samy pas nezapnou, nehledě na ten hystericky zachvat kdyby sedely nekde úplně mimo nas u cizich lidi. Uprimne tohle me opravdu strasne nervuje, ze by mi deti sedely buhvi kde… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1615
1.1.23 07:40

Neboj, děti budou sedět s tebou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 07:46
@KahlanAmnel píše:
Neboj, děti budou sedět s tebou. :palec:

Je to jistota? :think: Nekde jsem cetla ze rozesadili i petilete… Jako fakt mam z tohoe nejvetsi nervy :)

• Citovat
  • Upravit
1615
1.1.23 07:58
@Anonymní píše:
Je to jistota? :think: Nekde jsem cetla ze rozesadili i petilete… Jako fakt mam z tohoe nejvetsi nervy :)

Ano jsem si jistá, mám nalétáno…letíme 3 a nikdy se nestalo, že by jsme byli rozsazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
1.1.23 07:58

Ne, u charterových letů opravdu nehrozí, že byste neseděli spolu, když se půjdete spolu nechat odbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.1.23 08:00

Tak se zeptej na priplatek za urcite mista. To vetsinou lze, zaplatit si mistenky…
Jinak taky nejsou blazni, aby male deti umistili buhvi kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
1.1.23 08:15
@katyna1984 píše:
Ne, u charterových letů opravdu nehrozí, že byste neseděli spolu, když se půjdete spolu nechat odbavit.

No, pokud prijdou jako poslední, tak se jim to i tam stat muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.1.23 08:23
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud prijdou jako poslední, tak se jim to i tam stat muze.

No, od rvouciho ditete se pak nejspis spolusedici radi vymeni :mrgreen:

Zakladatelko, nenervuj se… Prijdte vcas na check-in a bude to v klidu. Pripadne se pak tohle resi vymenou mist primo v letadle, kdyz uz. Neni v zajmu nikoho mit v letadle rvouci dite bez rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.1.23 09:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky pardon za pro nekoho hloupý dotat. V lete letime do Tunisu na Djerbu. Nikdy v životě jsem neletěla letadlem. V lete bude detem 2,5 roku a 3,5 roku. Jak je to s misty? Letime se smart wings, od cestovni kancelare Blue Style. Koukala jsem ze jsou mista po třech. Přiřazují deti automaticky k rodicum? Deti si samy pas nezapnou, nehledě na ten hystericky zachvat kdyby sedely nekde úplně mimo nas u cizich lidi. Uprimne tohle me opravdu strasne nervuje, ze by mi deti sedely buhvi kde… :?

Jako není obvykle, ze by děti rozsadili, ale čím dřív projedete na letiště, tak budete mít větší pravděpodobnost, ze budete mít lepší místa.

Příspěvek upraven 01.01.23 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2931
1.1.23 09:10

To já bych měla spíš nervy úplně z něčeho jiného než z letu.
Především z nemocí, aby mi celou dovolenou neproblily nebo neprosr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 09:13
@Zoe1 píše:
To já bych měla spíš nervy úplně z něčeho jiného než z letu.
Především z nemocí, aby mi celou dovolenou neproblily nebo neprosr…

Rikaji ze Tunis je lepsi nez Egypt. A nejaka prevence, probiotika, nepit vodu, zmrzlinu apod…Toho se uplne nebojim.

Holky dekuji, jsem klidnejsi. :)

• Citovat
  • Upravit
5110
1.1.23 09:27

Tak pokud si nekdo priplati extra za specificke sedadlo, pak si fakt menit sedadlo chtit nebude. Takze ja bych si priplatila, at sedite spolu. Kdyz jste 2 dospeli a 2 deti tak asi nebudete sedet na 4 ruznych castech letadla, ale urcite budete chtit byt blizko sebe, ne 2 vpredu 2 vzadu nebo dokonce 1 sam vpredu a druhy sam s detma vzadu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.1.23 09:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky pardon za pro nekoho hloupý dotat. V lete letime do Tunisu na Djerbu. Nikdy v životě jsem neletěla letadlem. V lete bude detem 2,5 roku a 3,5 roku. Jak je to s misty? Letime se smart wings, od cestovni kancelare Blue Style. Koukala jsem ze jsou mista po třech. Přiřazují deti automaticky k rodicum? Deti si samy pas nezapnou, nehledě na ten hystericky zachvat kdyby sedely nekde úplně mimo nas u cizich lidi. Uprimne tohle me opravdu strasne nervuje, ze by mi deti sedely buhvi kde… :?

Se Smartwings jsme letěli a místo jsme určené neměli. Zeptej se přímo cestovky, jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
1.1.23 09:35

Pokud jste čtyři, pravděpodobně budete sedět v jedny řadě a jeden přes uličku. Litame několikrát ročně a stalo se nám jednou, že nám dali jedno místo úplně někde jinde, tam si tedy sedl manžel a nějak jsme to neřešili. Zřejmě to už jinak nešlo. A byl to hlavně pravidelný let, ne charterový. Takže tímhle se fakt nervovat nemusíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
1.1.23 09:52

Většinou se sedí pohromadě. Ale třeba při letu z Mallorcy jsem si o to při odbavení požádala. Protože jsme měli spoždění při transferu. Pak nás odbavovali strašně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí