Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KahlanAmnel píše:
Neboj, děti budou sedět s tebou.
Je to jistota?
Nekde jsem cetla ze rozesadili i petilete… Jako fakt mam z tohoe nejvetsi nervy ![]()
@Anonymní píše:
Je to jistota?Nekde jsem cetla ze rozesadili i petilete… Jako fakt mam z tohoe nejvetsi nervy
Ano jsem si jistá, mám nalétáno…letíme 3 a nikdy se nestalo, že by jsme byli rozsazení.
Ne, u charterových letů opravdu nehrozí, že byste neseděli spolu, když se půjdete spolu nechat odbavit.
Tak se zeptej na priplatek za urcite mista. To vetsinou lze, zaplatit si mistenky…
Jinak taky nejsou blazni, aby male deti umistili buhvi kam…
@katyna1984 píše:
Ne, u charterových letů opravdu nehrozí, že byste neseděli spolu, když se půjdete spolu nechat odbavit.
No, pokud prijdou jako poslední, tak se jim to i tam stat muze.
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud prijdou jako poslední, tak se jim to i tam stat muze.
No, od rvouciho ditete se pak nejspis spolusedici radi vymeni ![]()
Zakladatelko, nenervuj se… Prijdte vcas na check-in a bude to v klidu. Pripadne se pak tohle resi vymenou mist primo v letadle, kdyz uz. Neni v zajmu nikoho mit v letadle rvouci dite bez rodice.
@Anonymní píše:
Ahoj holky pardon za pro nekoho hloupý dotat. V lete letime do Tunisu na Djerbu. Nikdy v životě jsem neletěla letadlem. V lete bude detem 2,5 roku a 3,5 roku. Jak je to s misty? Letime se smart wings, od cestovni kancelare Blue Style. Koukala jsem ze jsou mista po třech. Přiřazují deti automaticky k rodicum? Deti si samy pas nezapnou, nehledě na ten hystericky zachvat kdyby sedely nekde úplně mimo nas u cizich lidi. Uprimne tohle me opravdu strasne nervuje, ze by mi deti sedely buhvi kde…
Jako není obvykle, ze by děti rozsadili, ale čím dřív projedete na letiště, tak budete mít větší pravděpodobnost, ze budete mít lepší místa.
Příspěvek upraven 01.01.23 v 09:11
To já bych měla spíš nervy úplně z něčeho jiného než z letu.
Především z nemocí, aby mi celou dovolenou neproblily nebo neprosr…
@Zoe1 píše:
To já bych měla spíš nervy úplně z něčeho jiného než z letu.
Především z nemocí, aby mi celou dovolenou neproblily nebo neprosr…
Rikaji ze Tunis je lepsi nez Egypt. A nejaka prevence, probiotika, nepit vodu, zmrzlinu apod…Toho se uplne nebojim.
Holky dekuji, jsem klidnejsi. ![]()
Tak pokud si nekdo priplati extra za specificke sedadlo, pak si fakt menit sedadlo chtit nebude. Takze ja bych si priplatila, at sedite spolu. Kdyz jste 2 dospeli a 2 deti tak asi nebudete sedet na 4 ruznych castech letadla, ale urcite budete chtit byt blizko sebe, ne 2 vpredu 2 vzadu nebo dokonce 1 sam vpredu a druhy sam s detma vzadu apod.
@Anonymní píše:
Ahoj holky pardon za pro nekoho hloupý dotat. V lete letime do Tunisu na Djerbu. Nikdy v životě jsem neletěla letadlem. V lete bude detem 2,5 roku a 3,5 roku. Jak je to s misty? Letime se smart wings, od cestovni kancelare Blue Style. Koukala jsem ze jsou mista po třech. Přiřazují deti automaticky k rodicum? Deti si samy pas nezapnou, nehledě na ten hystericky zachvat kdyby sedely nekde úplně mimo nas u cizich lidi. Uprimne tohle me opravdu strasne nervuje, ze by mi deti sedely buhvi kde…
Se Smartwings jsme letěli a místo jsme určené neměli. Zeptej se přímo cestovky, jak to bude
Pokud jste čtyři, pravděpodobně budete sedět v jedny řadě a jeden přes uličku. Litame několikrát ročně a stalo se nám jednou, že nám dali jedno místo úplně někde jinde, tam si tedy sedl manžel a nějak jsme to neřešili. Zřejmě to už jinak nešlo. A byl to hlavně pravidelný let, ne charterový. Takže tímhle se fakt nervovat nemusíš. ![]()
Většinou se sedí pohromadě. Ale třeba při letu z Mallorcy jsem si o to při odbavení požádala. Protože jsme měli spoždění při transferu. Pak nás odbavovali strašně rychle.