Poradna duly
Jana Čurdová
@Hřiběnka To víš, to už dáme, jen jsem si říkala, jak mi to hezky utíká od začátku těhu
zato teď se ty poslední dny strašně táhnou ![]()
@Anabellkaa To chápu, že ty telefonáty ještě spíš stresujou
Mě zatím nikdo nevolá, ale myslím, že s blížícím se termínem to asi taky začne ![]()
@jeesika Mně se nejvíc táhly první tři měsíce, kdy jsem doufala, že bude vše ok. Pak jsme rekonstruovali, takže to utíkalo a teď mi to utíká asi úplně nejvíc. 20 dní do porodu, najednou to bylo 9 a teď tři ani nevím jak ![]()
@Anabellkaa Ty už to máš za pár
Už se taky těším, hlavně na to, jak už vyjedu s kočárkem
Co čekáš? My kluka ![]()
@jeesika Taky se těším, až vyjedu s kočárkem a ještě víc na kol. brusle a kočárek. Čekáme holčičku. Tak snad se nám fakt narodí, to by bylo „blbý“ překvápko. Teď se to totiž stalo kamarádce, měla to být Kristýnka a narodil se Daniel…
@Anabellkaa Tak já mám taky všechno připravené na kluka, ale zase si říkám, že je lepší, kdyby holčička nosila modré, než kluk růžové ![]()
@jeesika Já růžovou nemusím, takže většina věciček je neutrální - zelenkavá, béžová, světlemodrá, oranžová, žlutá…Ale dalo práci to sehnat, všude samý růžový
Ale pokojíček je čistě holčičí - fialovo-meruňkovo-bílý. Takže pro miminko by se to nechalo a až by byl starší, tak se přemaluje. A kočárek máme červený, ale to nevadí ani pro kluka. Říkám si, že snad když nám to 5 x potvrdili a 2 x jsme na vlastní oči viděli pipinku, tak tam holka snad je ![]()
@Anabellkaa Nám taky třikrát potvrdili holčičku
Takže budu na kluka koukat jak péro z gauče
Pokojíček máme naštěstí neutrální (do zelena), ale spoustu oblečků mám čistě holčičích. Ani ne tak růžových, ale ty motivy tam jsou vysloveně holčičí ![]()
Kočár je kombinace černé a tmavě červené, takže tam by se to dalo ![]()
@Hřiběnka No ten náš kočár je kombinace šedo-červené, takže přesně, to by se dalo. Pokojíček vypadá takhle:
@peluani Tak naštvalo, to ne… ten doktor za to nemůže
Ja na jednu stranu ani nevím, jestli Hamiltna chci. Prej nebolí, jen je nepříjemný (tak horší, jak celý porod to být nemnůže:) ), ale spíš mi jde o to umělé popohánění. Přece jen je lepší nechat to na přírodě… no uvidíme.