Do práce po 10 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.18 20:58

Do práce po 10 letech.

Ahoj, po spoustě let v domácnosti se chci vrátit do pracovního procesu. Zvládla jste to některá v pohodě? Mám docela obavy. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
24.1.18 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj, po spoustě let v domácnosti se chci vrátit do pracovního procesu. Zvládla jste to některá v pohodě? Mám docela obavy. :think:

A z čeho máš obavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.18 21:00
@kacz píše:
A z čeho máš obavy?
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 21:01
@kacz píše:
A z čeho máš obavy?
že jsem si odvykla :nevim: vztahů v práci atd.
  • Citovat
  • Upravit
26270
24.1.18 21:09

A co je to za práci? (obor) Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
24.1.18 21:10

Já se tedy vrátila jen po 7letech a ještě jen na částečný uvazek.. Kolikrát jsme litovala, že nemám celý, jak jsem se těšila do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416

Vracela jsem se po 12 letech a zvládla jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
@Anonymní píše:
Ahoj, po spoustě let v domácnosti se chci vrátit do pracovního procesu. Zvládla jste to některá v pohodě? Mám docela obavy. :think:

To zvládneš :dance:
první den a první týden budou asi dost těžké, ale pak to zase půjde jako Kdysi.
Kdyby se té někdo ptal cos dělala deset let nemáš žádnou povinnost jim samozřejmě nic říkat.
Víš jak, lidi se můžou tvářit divně na desetiletou pracovní pauzu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.18 21:15

Snad máte pravdu. Díky, holky:kytka:

• Citovat
  • Upravit
53518
24.1.18 21:16
@Anonymní píše:

Vrátila jsem se po necelých třech letech. První měsíc krize, nesoustředěná, bylo mi smutno… Teď je to po půl roce lepší, ale doma mi bylo hezky. Deset let je mazec a chápu, že jsi nejistá. Ale jestli sis vybrala něco, co tě baví, zvládneš to levou zadní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
24.1.18 21:17

Já jsem se nevracela ale po 6 letech s dětmi jsem šla do první práce na hpp a plný úvazek, a ještě na směny. Zase jiný svět a zkušenosti. Zvykla jsem si a zajeli jsme se asi během tří měsíců. Po roce a půl mě ale čeká další md. Po ní budu hledat zkrácený úvazek, a už se těším až budu zase pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
24.1.18 21:19

Ja teda byla doma jen 5let, ale tesila jsem se tak, ze jsem si nervozitu ani nepripoustela :D Neboj, zas tak moc se za 10let nezmeni. Taky zalezi, co je to za obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
24.1.18 21:32

Byla jsem doma take 10 let, pracovala jsem z domu. Ted jsem od ledna nastoupila na castecny na stredni skolu a musim rict, ze asi i diky skvele kolegyni jsem neskutecne spokojena. Zmena, ale k lepsimu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
24.1.18 22:58

Zaleží kam se vracíš… jestli někam do výzkumu nebo na kasu do Alberta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.1.18 06:27

Sla jsem po 6,5r. doma a rok jsem mela, jeste rodicak, ale uz jsem citila, ze potrebuji zmenu. Byl to novy kolektiv. Taky jsem mela malou dusicku. Po par dnes nervozita opadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat