do pronajmu,vymalovavate byt????

130
13.4.09 21:06

do pronajmu,vymalovavate byt????

malovat, nemalovat,chci se s moji dcerkou nastehovat do bytecku,ale nevim jestli mam malovat po predchozich majitelich,malovani a uklid by me stal zbytecny cas, navic stejne bych musela asi zaplatit firmu, sama bych to nezvladla,jaky mate na to nazor, bytecek vypada cisty,ale…poradte co treba delate kdyz se nastehujete do podnajmu ci pronajmu, myslim co uklizite a jestli malujete atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
13.4.09 21:13

Ahoj tak my ,když jsme se stěhovali kamkoliv do podnájmu do svého tak jsme malovali.a uklízela jsem vše opravdu vše po dlaždičky ,okna wc,prostě fakt všechno.
Takže já bych vymalovala a zase vše uklidila.Já vím,e tě to bude stát hodně sil,al přeci jen budeš tam pak ty a tvoje dítě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.09 21:20

Já bych malovala stoprocentně taky. Uklízet budeš stejně důkladně, ne? Tak jestli předtím bude malování nebo ne už je skoro fuk… Hlavně je boží, že to můžeš udělat, než tam budeš mít nábytek (jestli to teda není už zařízené), to se bude malovat bezvadně.

A vůbec se toho malování neboj, to zvládneš v pohodě sama, nic na tom není… Já jsem malovala teď minulý týden, tj. ve 40.tt :lol: Za firmu mi to přijde jako vyhozené prachy. Jé, škoda že budu každým dnem rodit, normálně bych ti snad přišla vymalovat, mě to děsně baví :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.4.09 21:21

Tak podle mě to záleží na jak dlouhou dobu plánujete tam být. My byli v prvním pronájmu rok a v druhém tři a v obou případech jsme malovali. A neboj že to nezvládneš, nic na tom není, zvlášť pokud tam není nastěhovaný nábytek. Jinak jsem taky vždy drhla vše od podlahy po strop abych byla „ve svém“ i když jsem věděla, že před námi bydleli slušní, mladí a pořádní nájemníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.4.09 21:28

my jsme nemalovali.byt byl cerstve vymalovany kdyz jsme se stehovali.ted se stehujem zas jinam a tenhle byt davame do poradku my vcetne malovani.odevzdame jak jsme prevzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.4.09 21:46

Ahoj, my jsme se stěhovali do pronájmu loni než se narodil Ondra, protože jsme doma přistavovali. Malovali jsme, hlavně proto, že se nám mělo narodit miminko, ale malovali bychom i bez mimča… Takže má rada zní vymalovat, vyšůrovat, už jen pro dobrý pocit :wink: , ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.4.09 21:48

Já byt pronajímám a vždy se domluvíme,jestli vymaluju já na bílo nebo chtějí podnájemníci své barvy. Jen jsme domluvení,že netapetují.

• Citovat
  • Upravit
48576
14.4.09 00:22

jÁ BYCH VYMALOVALA.MALOVALA JSEM KUCHYN A LOŽNICI (VELKÉ MÍSTNOSTI) V TĚHU A ZVLÁDLA JSEM TO LÍP NEŽ MALÍŘ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.4.09 07:24

my jsme malovali, stenyx byly hnusne, i jsme nejak upravovali kachliky a zadelavali diry :,-(rou - zvladli jsme to za den, ale bylo to silene, ted mam hruzu z malovani baraku!
mimochoderm po 2 letech stejny hnus jako predtim a ted je to jeste daleko horsi, ale uz na to kasleme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
14.4.09 09:27

100% bych malovala!!!

• Citovat
  • Upravit
9867
14.4.09 09:29

My se stěhovali když jsem čekala Eli. Vymalovala jsem jen pokojíček, ložnici, zbytek až postupně s tím, že některé místnosti ještě stále vymalované nejsou (chodba, hostinský pokoj) - ale ono záleží, v jakém stavu byt je. My kupovali čerstvě opravené a zrekonstruované, tak nám přišlo smyslupnější počkat a malovat až se trochu zabydlíme. A je fakt, že to zpětně hodnotím dobře, asi bych malovala jinou barvou hned po nastěhování než jakou jsem opravdu vymalovala po zabydlení.

Také maluji sama, je to báječný relax a dá se i s dětmi. A nevyjde to nijak zvlášť draho… Ale malovat hned při stěhování jako nezbytnost nevidím. Teda pochopitelně podle stavu - někdy to nutnost je.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
14.4.09 12:31

Bydleli jsme v pronájmech, ale ještě bez dětí. Malovat jsme nemalovali, ale úklid, ten probíhal opravdu GIGANT, abysme se mohli opravdu cítit dobře, že se můžeme všeho dotknout apod. Člověk totiž nikdy neví, kdo tam bydlil předtím. Ten kdo to pronajímá určitě nepřizná, že mu tam bydlel třeba narkoman, na což přišel až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.4.09 19:44

Já jsem poctivě vyšůrovala vše, vymalovala a snažila se i trochu vytapetovat umakartové jádro. Po dohodě s pronajímatelem mi na to i trochu přispěl a nechal vyčistit koberec. Nějak mi to přišlo jako projev zabydlování a bylo to v bílé, takže celý prostor pěkně prokouknul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný