Pokojíček

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3813
10.4.09 09:35

Pokojíček

ahojky
potřebovala bych znát víc nazorů. Máme dvě děti, holčičku a chlapečka a čekáme třetí. Řešíme dilema zda nechat všechny děti v jednom pokoji nebo udělat holkám zvláštˇod kluka nebo kluky zvlášť od dcery.
Moc děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
10.4.09 09:41

Ahoj,
my tohle řešit nemusíme, mám dvě holky a stejně nemáme další pokoj, takže smůla. :cry:
Nicméně, já bych zatím děti nechala pohromadě, budou mít víc legrace a kontaktu, naučí se vycházet s jinými dětmi a dělit se (je to ale někdy boj). No a až budou větší, tak bych asi oddělila pohlaví.
To je můj názor a i to docela často vidím kolem sebe.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
10.4.09 09:42

Jsem ze tří dětí - 1 kluk a 2 holky. Rozhodně doporučuju oddělit pokojíčky, i kdyby měly být malé. Jako vhodnou dobu bych viděla rok, kdy půjde Terezka do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
10.4.09 12:38

ahojki, mám bráchu a celej život jsme měli společný pokoj, proto bych dnes striktně oddělovala, pokud jsou možnosti. A jak už psala Ivi přede mnou, začátek školní docházky je je velice vhodná doba,,,, dá se to na ni svést i v případě, kdyby se to dětem třeba nelíbilo, což ale nepředpokládám. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
10.4.09 12:47

… ale zase, pokud budete kupovat mimísovi kromě postýlky i nějakou tu komůdku apod. na věci, tak zase abyste ji při budování pokojíčku za rok za dva nevyhazovali, že se vám nikam nehodí, tak je dobré to mít předem promyšleno, čili základem je znát pohlaví mimča a mít finanční možnosti a klidně je oddělit hned, není potřeba čekat na tu školu.
Ale pokud zůstanete jen u postýlky a oblečky mu vměstnáte někam mezi starší děti, tak bych vydržela. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
10.4.09 16:53

Souhlasím s holkama-oddělit až půjde nejstarší do školy. Jinak my máme tři kluky, byli po sobě (rozdíl nejstarší a nejml. byl tři roky a 4.měs.), u nás byl nejstarší kvůli své nesnášenlivosti sám, navíc vstával brzy, chodil spát brzy, tak aby se nerušili, tak jsme to vyřešili takhle.
Stejně asi mimi budeš mít nějaký čas v ložnici nebo ho dáš hned k dětem? Taky záleží, jak vás tlačí prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
10.4.09 17:38

mimčo bude určo rok s námi, pak plánujem přesun do pokojíku stejně tak jsme to udělali s Adámkem. Je fakt, že Terka pak bude potřebovat víc klidu až bude chodit do školy, takže je rozdělíme pokojíky za ten rok podle pohlaví.
Díky za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.09 07:51

Pridam se k holkam - oddelit az pujde nejstarsi do skoly. Ted oddelovat v pripade nemoci a „na zkousku“, aby si zvykly. Hanka

• Citovat
  • Upravit
6.5.09 10:56

Já bych se také připojila a děti oddělila. myslím, že to budou stejně určitě časem chtít sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.3.12 13:22

nic pro inspiraci, ale „pochlubit“ se musím :D náš drobeček totiž nevydržel se svým početím čekat až do doby, kdy budeme disponovat víc jak jedním pokojem, tak s námi bude muset přežít v jednom…zatím jsme tak v první pětině stěhování, konec bude vypadat nějak takto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.3.12 13:26

ha, nenahrály se mi všechny fotky, zrádci(kyně) :D jinak se právě snažím přesvědčit přítele, že by malej mohl mít nad postýlkou na stěně nějakou kresbičku a pořád mi to neprochází, tak uvidíme, jestli změkne, až uvidí všechno nachystaný, zařízený a ozdobený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.3.12 13:27

Drobcek bude podla mna len rad, ze moze byt vsade s vami, i tak vsade s vami bude a nadherne ste si to zariadenie vymysleli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.3.12 13:30
zulok píše:
Drobcek bude podla mna len rad, ze moze byt vsade s vami, i tak vsade s vami bude a nadherne ste si to zariadenie vymysleli..

drobeček ano, ale tatínek pracující na směny asi až tak nadšený nebude ;) jinak jsme pro, aby byl s námi, i pak, jak bude víc pokojů, tak budou malý s náma (plánujeme brzo sourozence), ale prostě ten komfort, že když je nejhůř, existuje místo, kde se dá spát a neřve mrně, ten prostě nemáme…ale taky to není 18 metrů jak kdejaká garsonka, ale 37, tak to se s náma prostě musí jeden prcek navíc vejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.3.12 13:57

Malý má svůj pokoj, ale zatím v něm nesí - je to spíše moje pracovna, takže jsme dětský návbytek zatím nepořizovali. Koupíme a dětský pokoj nově pro něj zařídíme asi až mu budeou tak tři roky… Koupili jsme jen levný nábytek, který se hodil k mému starému psacímu stolu a šel využít jako přebalovací pult a skříň pro malého na věci. Já lítám a miluju letadla, takže proto nebíčko, místo lustru sluníčko a letadýlka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.3.12 14:00

jo a ty fotky taky, že :-)
Jinak nový je jen přebalovací pult a skříň, ten ostatní nábytek je jen na bílohnědo natřený univerzál nebo starý stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný