Pokojíček

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
17.3.12 14:00

jo a ty fotky taky, že :-)
Jinak nový je jen přebalovací pult a skříň, ten ostatní nábytek je jen na bílohnědo natřený univerzál nebo starý stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.3.12 14:11
Mafina5 píše:
jo a ty fotky taky, že :-)
Jinak nový je jen přebalovací pult a skříň, ten ostatní nábytek je jen na bílohnědo natřený univerzál nebo starý stůl.

krása :palec: už se těším, až budeme mít taky takhle zařízeno…zatím mám pocit, že to nemůžeme stihnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.3.12 14:14

Klíííd, já s manželem pokládala plovoucí podlahu s břichem, přes které jsem se nemohla už ani ohnout. A předsíň jsem malovala v den termínu porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.3.12 14:25
Mafina5 píše:
Klíííd, já s manželem pokládala plovoucí podlahu s břichem, přes které jsem se nemohla už ani ohnout. A předsíň jsem malovala v den termínu porodu :-)

taky to tak nějak vidím :D malovat naštěstí nebudem, ale zato se staví ta přístavba bytu, tak s takovým břichem budu dozorovat stavbu krovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.12 17:28

Koutek pro Haničku. Ještě chybí postýlka, ta má přijít každým dnem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.13 22:10

Ahoj:)
Chtěla bych poradit.
Chystáme se stěhovat. Malá momentálně slaví jeden rok. Bydlíme u tchýně - její vlastně úžasné babičky, s kterou já moc nevycházím.
Mám strašně různé pocity, ale je mi to k vůli malé tak nějak líto.. Chtěli bychom jí do pokojíčku pořídit něco, co by jí fakt bavilo. Měla jsem představu, že jí to uděláme do nějak safari nebo s motivem zvířátek, ale co nábytek? Představovala bych si nějaký něco malýho třeba se skluzavkou, nebo něco co fakt ocení roční dítě?
Ne zase nic co by jí za chvíli přestalo bavit, jistě že se jedná o peníze 8) ale jako max do 5000 jsme schopni investovat, ale chce to fakt nějakej dobrej nápad..
Díky moc, fakt budu vděčná, protože hledám po netu asi od půl 8 a zatím vůbec nevím co :mrgreen:
Hrozně si přeju, aby tím stěhováním nějak netrpěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
8.11.13 22:21

Nevím, kolik budete mít místa, ale třeba takovej domeček pro děti - viděla jsem i skládací z kartonu a udělat jí v něm hezký pelíšek s polštářky. Naše malá takové „zašívárny“ miluje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.13 22:27

Právě že si myslím že malá taky, protože se věčně zašívá pod postel, pod její jídelní židličku, do jakéhokoliv koutu - když se honíme a tak :mrgreen: A místa máme docela málo. Tak 3×2,5 m. Ale jsem ráda, protože dosavadní pokojíček má 4×4 m a nejsme schopni ho zaplnit a nemá to tam vůbec zaplněný. V pokojíčku by měla jen její postýlku a komodu s jejím oblečením (možná novou - záleží na barvě a tak, ale rozměrově prostě malá komoda) + odrážedlo a to je asi tak všechno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.13 22:27

@cverunka a kolik je malé? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
8.11.13 22:30

Má 15 měsíců. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.13 22:39

@cverunka tak to bych mohla něco pohledat :)děkuju moc, já mám fakt strach že bude nějak smutnit nebo tak :(
ale zase na druhou stranu si myslím že ji můžeme obalamutit právě tím pokojíčkem, věcmi které zase může znovu objevovat a tak :hug: samozřejmě s tím že babičku třeba jednou týdně uvidí, to bych malé určitě neudělala, ale i tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
8.11.13 23:01

@soleile Kdybyste dělali safari pokojík, dají se na netu koupit různé nálepky na zeď, a taky jsem viděla stan s tunelem ve tvaru slona, zkusím najít. Ve stanu by měla i tu zašívárnu, a když omrzí, dá se lehce složit a vytahnout zas za čas. Případně se dá vzít i k babičce na zahradu, za málo peněz myslím, že by mohl posloužit dobře. :mavam:
Tak třeba:
 http://www.mall.cz/…s-micky-slon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
8.11.13 23:07

@petra_dwo ty jo to vypadá dobře i v tom že to jde složit, to je fakt 8) budeme bojovat s místem tak i tak.. Ty nálepky jsme viděla v obi, ale ve stylu krtečka - taky hezké ale nezdá se mi to extra veselé. Mě šlo hlavně o ten nábytek, nebo toto co jsi mi poslala v odkazu :) podívám se a zkusím pohledat i ty nálepky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.11.13 07:16

@Mafina5 pěkný pokojíček :palec: můžu se prosím zeptat, co to je za podlahu (jaký vzor a barva)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný