Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Díky. Některé nejapné poznámky raději nebudu komentovat
Já jsem se slušně zeptala a poznámky o hovně a podobně jsou trochu přes čáru, nezdá se Vám milé dámy???
Když ti někdo napíše, že mu pes v restauraci vadí, tak je jeho reakce přes čáru?
@Fassatka píše:
Díky. Některé nejapné poznámky raději nebudu komentovatJá jsem se slušně zeptala a poznámky o hovně a podobně jsou trochu přes čáru, nezdá se Vám milé dámy???
@Ignácie píše:
Když ti někdo napíše, že mu pes v restauraci vadí, tak je jeho reakce přes čáru?
Přesně. Nadpis tématu je Do restaurace se psem?
Jiny názor je holt špatný názor ![]()
@Ignácie píše:
Když pes v restauraci leží pod stolem, znechuceně neodejdu. Ale sama bych ho tam netahala. Někdy už pejskaři opravdu nevědí, kam by toho psa vzali. Dědeček by pravděpodobně psa doma nechat nemohl. Loveclý pes má snad boudu na zahradě, kde by tu chvilku přežil ![]()
@Russet píše:
Když pes v restauraci leží pod stolem, znechuceně neodejdu. Ale sama bych ho tam netahala. Někdy už pejskaři opravdu nevědí, kam by toho psa vzali. Dědeček by pravděpodobně psa doma nechat nemohl. Loveclý pes má snad boudu na zahradě, kde by tu chvilku přežil
Jasne lovecky pes ma boudu na zahrade ![]()
Já to taky vím, že by měla být doma.Ale děda má holt už stařecký móresy
Leta jsme jenom s dědou a babi doma, protože bez psa nedá ani ránu. U nás to slavit nemůžeme, protože bydlíme s dcerou u mojí mámy (tátovi první ženy) ![]()
@Lucie66 píše:
Jasne lovecky pes ma boudu na zahrade
Jo, tak pardon. Gauč v paneláku???
@Russet píše:
A i kdyby, co je Vam do toho? K tematu - zalezi odkud jste, Praha je velika. Zkuste napsat aspon cislo… Jinak ja psa do hospody obcas beru, do nasi oblibene, kam chodime prochazkou pres les, ma v popisku dogfriendly a nikdy jsem tam nevidela psa navolno. Nikdy. A nikdy a nikde bych si to nedovolila, pes vzdy lezi pod stolem a kdo mi nekouka pod nohy, ani o nem nevi. A to je to velmi oblibena a vecne natriskana hospoda, zadny poloprazdny lokal, kde by to nemelo komu vadit. Holt tam asi chodi tolerantni lide. Maji tam radi cykliosty (vari pro ne slabsi pivo), deti (maji pro ne velikou oplocenou zahradku s hristem) i pejskare (maji misky s vodou) - ale vsechny slusne. A svete div se, funguje to skvele. ![]()
Díky, jsem z Prahy 13, ale jeli bychom autem, takže všude možno po Praze.
@Fassatka A jakou mate predstavu, co by se tam melo varit? Klasicka ceska hospoda, nebo nejaka zahranicni kuchyne?
Vybrala bych par restauraci a tam se zeptala, jestli je mozno mit s sebou psa. Myslim, ze nebude problem najit.
Jinak teda nikdy, opravdu nikdy jsem nezazila, aby psi v restauraci volne behali, skakali na zidle
a podobne. Vzdy jsou na voditku a pod stolem, u zidle…lezi a cekaji. Tak mozna v nejaky ctyrce, kde je to vsem jedno, ale v bezne restauraci opravdu nikdy. Zvlastni ![]()
Příspěvek upraven 02.10.16 v 14:20
@mamina89 píše:
A já jsem asi divná, ale já zase psy v restauraci nesnášim. Podle me tam nemaji co dělat. Ano, v restauraci, kde to mají vyslovene napsáno ano, ale jinak ne. Zvířata miluju, ale čeho je moc… A platí to i pro zahrádku. Možná bych to přežila v případě, ze by pes sedel u pana, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky všude běhají, cumi do huby apod. Jednou jsme sedeli na zahrádce v restauraci a pes se před nas stůl na trávu postavil a začal s*at. Výborný. Fakt mi to jídlo chutnalo. A panicek? Nic. Sedel a dělal, jakoby nic. Tak a teď me ukamenujteJinak pro rejpaly, ze nemam rada zvířata, tak vezte, ze mam. Od dětství jsme chovali tolik zvířat, ze bychom snad mohli byt zoo
![]()
Asi tak. Ja teda nevim, ale mne by vubec nenapadlo brat psa planovane do restaurace ![]()
Jako jeste chapu na zahradku, kdyz jde nekdo z procházky a stavi se na pivko.
Ale kdyz jdu cilene na veceri, tak brat psa do restaurace, to jako ty 2 hodinky doma nevydrzi… ![]()
Ja nevim, mam pocit, ze v dnesni dobe hodne lidi stavi psa na uroven cloveka. Je to pro me uchylny…
@Russet píše:
A proc ne???Mam loveckeho psa a venku v boude by umrel. Nemluvim citove to je jedna vec, ale nastydla bya byl by konec. Takove kecy jsou od lidi co o psech nic nevi.
Přesně tak, ona je hladkosrstá, je to malý mysterlandský ohař(píšu to asi blbě)
Ona by v boudě citově strádala
My jí máme jako dítě.
@Russet píše:
Někdy už pejskaři opravdu nevědí, kam by toho psa vzali.
Musíš pochopit, že pro nemálo pejskařů, je pes náhrada za něco, co v životě nemají. Za kamaráda, za partnera, za dítě… A ty by jsi nechala dítě doma, když by si se šla najíst do restaurace? Tak vidíš… ![]()
Příspěvek upraven 02.10.16 v 19:26