Do restaurace se psem? Kam?

704
2.10.16 11:34

Do restaurace se psem? Kam?

Ahoj maminky, mám takový dotaz: Nevite náhodou kam zajít v Praze na dobrý oběd (je možno i malinko dražší)ale aby tam mohl i pes (velký lovecký, ale velmi slušně vychovaný :D Příští sobotu slaví má dcera 7 let a chceme babičku s dědou vytáhnout někam na oběd. Problém je, že děda bez ní je to fenka nedá ani ránu :D Díky za tipy. Hezkou neděli všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MonikaNV
2.10.16 11:47

Dneska skoro všude

Se psem, když se dopředu zeptáš, Tě vezmou snad do každé. Já si jen vybírám, aby nebyla kuřácká, protože nechci, aby můj pes seděl v zakouřený hospodě. Dokonce se mi i stává, že psa záměrně nevezmu, a pak je mi líto, když tam vidím jiné psy a můj čeká doma.

• Citovat
  • Upravit
2.10.16 11:57

Tak třeba u nás je restaurace Tesino, mají i nekuřácký salonek a psi tam normálně můžou. Ale musíš přejít přes tu kuřáckou část.
Do Luny ani do Lodě tě nevemou, o ostatních vím, že tam pejsci můžou. Však si oběhni pár restaurací kolem a zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.10.16 12:03

A já jsem asi divná, ale já zase psy v restauraci nesnášim. Podle me tam nemaji co dělat. Ano, v restauraci, kde to mají vyslovene napsáno ano, ale jinak ne. Zvířata miluju, ale čeho je moc… A platí to i pro zahrádku. Možná bych to přežila v případě, ze by pes sedel u pana, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky všude běhají, cumi do huby apod. Jednou jsme sedeli na zahrádce v restauraci a pes se před nas stůl na trávu postavil a začal s*at. Výborný. Fakt mi to jídlo chutnalo. A panicek? Nic. Sedel a dělal, jakoby nic. Tak a teď me ukamenujte :mrgreen: Jinak pro rejpaly, ze nemam rada zvířata, tak vezte, ze mam. Od dětství jsme chovali tolik zvířat, ze bychom snad mohli byt zoo :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.16 12:07

@mamina89 ježíši fuj, to je hnus. A teď si objednej jídlo a koukej, jak psovi leze hovuo z prde.le hned třeba u pískoviště, kde si hrají děti (to oplocené v areálu restaurace).
Okamžitě bych šla za manažerem nebo vedoucím, ať nastoupí s lopatkou, že se na houna dívat nebudeš, nedejbože by se v tom hrabaly děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.10.16 12:11
@hudečice píše:
@mamina89 ježíši fuj, to je hnus. A teď si objednej jídlo a koukej, jak psovi leze hovuo z prde.le hned třeba u pískoviště, kde si hrají děti (to oplocené v areálu restaurace).
Okamžitě bych šla za manažerem nebo vedoucím, ať nastoupí s lopatkou, že se na houna dívat nebudeš, nedejbože by se v tom hrabaly děcka.

No trefila si to do černého. Bylo to dokonce na tom hřišti. Byla tam skluzavka, písek a kousek trávy. No a on to udělal do te trávy. No už v životě jsem do te restaurace nesla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.10.16 12:12

@mamina89 no to dostaneš sodu. Ale jinak souhlas. Oni majitelé psů většinou nemají moc ohledy a soudnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.10.16 12:13
@PetrVesely píše:
@mamina89 no to dostaneš sodu. Ale jinak souhlas. Oni majitelé psů většinou nemají moc ohledy a soudnost.

Jsem si toho vedoma :mrgreen: Ale at taky majitele vedi, ze ne každému to v te restauraci nevadí, ze tam prijdou se psem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
2.10.16 12:16

Po praze podle tripadviseru je 4000 restauracnich zarizeni, tak blizko vaseho bydliste asi nejakou sezenete a pokud vas v jedne se psem nevezmou, tak ve druhe nebo treti ano… nebo si najdete restauraci, cinknete pro rezervaci a zeptejte se na psa. Me tady ty otazky fakt obcas prijdou.. jak z pomocny skoly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.10.16 12:17

@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.10.16 12:21
@Kikuška90 píše:
@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem. :nevim:

Zníte Bohumila?
Taky tu vašu nikdy neviděl, a věří, že ji máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
2.10.16 12:21
@Kikuška90 píše:
@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem. :nevim:

Souhlas.Asi jiny kraj jiny mrav :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.10.16 12:54
@mamina89 píše:
A já jsem asi divná, ale já zase psy v restauraci nesnášim. Podle me tam nemaji co dělat. Ano, v restauraci, kde to mají vyslovene napsáno ano, ale jinak ne. Zvířata miluju, ale čeho je moc…

Naprostý souhlas, zvířata v restauracích mi vadí hodně. Jak jsi psala, kdyby to byl vychovaný pes, co sedí u páníčka, ještě bych to přežila, ale to že pes lítá všude, skáče na židle… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.10.16 12:59
@Lucie66 píše:
Souhlas.Asi jiny kraj jiny mrav :think:

Souhlas, musím tedy uznat, že to, že bych u nás viděla psa v restauračce se mi nestalo, ale je i pravda, že většinou chodíme do podniků o kterých vím, že by tam psa nepustili ani náhodou. Ale ve chvíli kde někde jsme (cizí město, dovča…) a podnik přirozeně neznám…tak tam se mi to stalo x krát, že najednou přišli lidé se psem a pes všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.16 13:11
@Kotatko03 píše:
Naprostý souhlas, zvířata v restauracích mi vadí hodně. Jak jsi psala, kdyby to byl vychovaný pes, co sedí u páníčka, ještě bych to přežila, ale to že pes lítá všude, skáče na židle… :zed: :zed: :zed:

Souhlasím, co jdu s kamarádkou i třeba na zahrádku, tak pes zásadně leží uvázaný u páníčka a občas se jde napít vody do misky. Ti malí mi nevadí, když běhají, ale velcí mají být uvázaní nebo s páníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný