Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, mám takový dotaz: Nevite náhodou kam zajít v Praze na dobrý oběd (je možno i malinko dražší)ale aby tam mohl i pes (velký lovecký, ale velmi slušně vychovaný
Příští sobotu slaví má dcera 7 let a chceme babičku s dědou vytáhnout někam na oběd. Problém je, že děda bez ní je to fenka nedá ani ránu
Díky za tipy. Hezkou neděli všem.
Se psem, když se dopředu zeptáš, Tě vezmou snad do každé. Já si jen vybírám, aby nebyla kuřácká, protože nechci, aby můj pes seděl v zakouřený hospodě. Dokonce se mi i stává, že psa záměrně nevezmu, a pak je mi líto, když tam vidím jiné psy a můj čeká doma.
Tak třeba u nás je restaurace Tesino, mají i nekuřácký salonek a psi tam normálně můžou. Ale musíš přejít přes tu kuřáckou část.
Do Luny ani do Lodě tě nevemou, o ostatních vím, že tam pejsci můžou. Však si oběhni pár restaurací kolem a zeptej se.
A já jsem asi divná, ale já zase psy v restauraci nesnášim. Podle me tam nemaji co dělat. Ano, v restauraci, kde to mají vyslovene napsáno ano, ale jinak ne. Zvířata miluju, ale čeho je moc… A platí to i pro zahrádku. Možná bych to přežila v případě, ze by pes sedel u pana, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky všude běhají, cumi do huby apod. Jednou jsme sedeli na zahrádce v restauraci a pes se před nas stůl na trávu postavil a začal s*at. Výborný. Fakt mi to jídlo chutnalo. A panicek? Nic. Sedel a dělal, jakoby nic. Tak a teď me ukamenujte
Jinak pro rejpaly, ze nemam rada zvířata, tak vezte, ze mam. Od dětství jsme chovali tolik zvířat, ze bychom snad mohli byt zoo
![]()
@mamina89 ježíši fuj, to je hnus. A teď si objednej jídlo a koukej, jak psovi leze hovuo z prde.le hned třeba u pískoviště, kde si hrají děti (to oplocené v areálu restaurace).
Okamžitě bych šla za manažerem nebo vedoucím, ať nastoupí s lopatkou, že se na houna dívat nebudeš, nedejbože by se v tom hrabaly děcka.
@hudečice píše:
@mamina89 ježíši fuj, to je hnus. A teď si objednej jídlo a koukej, jak psovi leze hovuo z prde.le hned třeba u pískoviště, kde si hrají děti (to oplocené v areálu restaurace).
Okamžitě bych šla za manažerem nebo vedoucím, ať nastoupí s lopatkou, že se na houna dívat nebudeš, nedejbože by se v tom hrabaly děcka.
No trefila si to do černého. Bylo to dokonce na tom hřišti. Byla tam skluzavka, písek a kousek trávy. No a on to udělal do te trávy. No už v životě jsem do te restaurace nesla. ![]()
@mamina89 no to dostaneš sodu. Ale jinak souhlas. Oni majitelé psů většinou nemají moc ohledy a soudnost.
@PetrVesely píše:
@mamina89 no to dostaneš sodu. Ale jinak souhlas. Oni majitelé psů většinou nemají moc ohledy a soudnost.
Jsem si toho vedoma
Ale at taky majitele vedi, ze ne každému to v te restauraci nevadí, ze tam prijdou se psem. ![]()
Po praze podle tripadviseru je 4000 restauracnich zarizeni, tak blizko vaseho bydliste asi nejakou sezenete a pokud vas v jedne se psem nevezmou, tak ve druhe nebo treti ano… nebo si najdete restauraci, cinknete pro rezervaci a zeptejte se na psa. Me tady ty otazky fakt obcas prijdou.. jak z pomocny skoly ![]()
@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem. ![]()
@Kikuška90 píše:
@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem.
Zníte Bohumila?
Taky tu vašu nikdy neviděl, a věří, že ji máte.
@Kikuška90 píše:
@mamina89 Nikdy se mi nestalo, že bych byla v restauraci kde by psi jen tak pobíhali. Ani vevnitř, ani venku. Vždy leží nebo sedí u stolu s pánem.
Souhlas.Asi jiny kraj jiny mrav ![]()
@mamina89 píše:
A já jsem asi divná, ale já zase psy v restauraci nesnášim. Podle me tam nemaji co dělat. Ano, v restauraci, kde to mají vyslovene napsáno ano, ale jinak ne. Zvířata miluju, ale čeho je moc…
Naprostý souhlas, zvířata v restauracích mi vadí hodně. Jak jsi psala, kdyby to byl vychovaný pes, co sedí u páníčka, ještě bych to přežila, ale to že pes lítá všude, skáče na židle…
![]()
@Lucie66 píše:
Souhlas.Asi jiny kraj jiny mrav
Souhlas, musím tedy uznat, že to, že bych u nás viděla psa v restauračce se mi nestalo, ale je i pravda, že většinou chodíme do podniků o kterých vím, že by tam psa nepustili ani náhodou. Ale ve chvíli kde někde jsme (cizí město, dovča…) a podnik přirozeně neznám…tak tam se mi to stalo x krát, že najednou přišli lidé se psem a pes všude.
@Kotatko03 píše:
Naprostý souhlas, zvířata v restauracích mi vadí hodně. Jak jsi psala, kdyby to byl vychovaný pes, co sedí u páníčka, ještě bych to přežila, ale to že pes lítá všude, skáče na židle…![]()
![]()
Souhlasím, co jdu s kamarádkou i třeba na zahrádku, tak pes zásadně leží uvázaný u páníčka a občas se jde napít vody do misky. Ti malí mi nevadí, když běhají, ale velcí mají být uvázaní nebo s páníčkem.