Do Říma vlakem, nebo busem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15717
5.2.26 08:25
@stinga píše: Více

Hele, není. On je fakt velký rozdíl, jestli jsi 12 hodin zavřená v jednom prostoru, nebo jen dvě hodiny. Do Říma jedině letecky, vlakem jen z letiště na Termini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.2.26 09:24
@Zumpa píše: Více

Asi tak při představě téhle cesty kamkoli z ČR do Říma jinak než letadlem, ani náhodou.
Naposledy jsme absolvovali cestu Brno -Benatky a stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.26 09:55
@Edeltrůda7 píše: Více

No však to je v klidu. Prostě to překonej, budeš nakonec překvapená, jak na pohodu to je. Teď si představuješ kdoví co. Polovina lidí, co teď za námi pravidelně lítá, se bála stejně jako ty. A někteří z nich jsou teď z létání nadšení a lítali by nejradši pořád někde :mrgreen: je to jen o tom, že to neznáš a musíš to napoprvé překonat, to je vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
5.2.26 12:35

Budes dychat do papiroveho pytliku :nevim: Ne fakt nevim, to se neda posoudit za druheho, ja to mam s letanim tak, ze si to nijak extra neuzivam a vzdy jsem rada, kdyz v poradku vylezu, ale. paniku nechytam. Zvazila bych ten vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
6.2.26 15:25
@Barevné klubíčko píše: Více

Lietal som kolko krat tak ze som prisiel 20min pred odletom, alebo som mal taxik co mal pramo vjazd na letistnu plochu, takze som do lietadla nastupoval az ked cakalo na holding pad (neviem ako sa to preklada, proste miesto predtym ako lietadlo vojde na runway)…
ALE pozri sa na prejav zakladatelky, evidentne to nieje clovek ktory je na taketo „just in time“ cestovanie zvyknuty, obava sa toho. Pre nu bude jednoduksie ked pride tie 2h aby v pohode nasla kde/ako poslat batozinu, kde ma gate, mala cas na orientaciu, scannery atd…

Ohladom strachu z lietania: raz som mal sefa co sa bal lietat, tak sme ho vzdy pred letom opili a potom letel v pohode - asi to nieje postup hodny doporucenia, lepsi nemam :-)

Osobne by som do Rima busom nesiel, ale ten nocny vlak mi pride velmi fajn napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
6.2.26 15:37
@IcePlanet7 píše: Více

To taxi mě zaujalo. To je něco jako Club Continental v Praze? Ale tam teda taky musíš přes bezpečnostní kontrolu, i když teda privátní. Ale ani s nimi ti nebude stačit 20 minut před odletem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.2.26 15:37

Já bych do letadla nevlezla, ani lanovku bych nedala, vůbec neexistuje. Pokud by nebylo zbytí, zcela jistě by mně pomohl alkohol, spíš hodně alkoholu, ale pak by mně bylo blbě, takže radši bych si vzala lexaurin 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
6.2.26 15:43

@Catalina123 já nezvládám lanovky, rozhledny, ruský kolo ale dokonce ani žebřík víc jak na 3. Příčku :mrgreen: A letadlo naprosto v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.26 15:44
@ivašot. píše: Více

A měla jste předtím strach nebo jste byla v klidu? Pomohlo vám neco na uklidnění? Bojím se i těch žebříků, to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.26 15:46
@IcePlanet7 píše: Více

Popravdě bych potřebovala, abych byla i na tom letišti co nejkratší dobu. Jen přijít, nasednout a do minuty vzlétat, abych neměla čas se stresovat. I když stres mám už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
6.2.26 15:49

Nemám proto žádný vysvětlení, prostě mám létání ráda, nikdy jsem se nebála. Přitom třeba na lanovce jsem naposledy dostala normálně panický záchvat, na rozhledně nesnesu ani aby se děti přiblížily k zábradlí, okamžitě mi běhá mráz po zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
6.2.26 15:51

Tak koukni na ten Club Continental, to je takový hodně odtržený od běžný letištní reality, to by ti mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.26 15:51

Tak to je zvláštní. Taky nesnaším, když se někdo nahýbá přes okraj, to nemůžu vidět ani u dospělých. Lanovek jsem se taky bála, na lyžáku jsem musela a zvládla to a potom v Dolomitech i ty velké kabinkové na ty nejvyšší vrcholy, ale tam mám pořád pocit, že to na něčem drží narozdíl od letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.26 15:55

Našla jsem to jen v Praze a letěla bych z Bratislavy. Ale moc nechápu, co to teda je, oni dovezou přímo k tomu letadlu a předtím je člověk v nějaké „kavárně“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
6.2.26 16:05

A nemají v Bratislavě něco podobného? To určitě není jen pražský výmysl :think:.
Sedís v salónku, oni za tebe odbaví zavazadlo, pak projdeš privátní bezpečnostní kontrolou a pak tě autem dovezou k letadlu. Mám dojem, že si můžeš dokonce vybrat jestli chceś nastupovat jako první nebo posledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí