Do Říma vlakem, nebo busem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
6.2.26 16:06
@ivašot. píše: Více

To nevím, ale je to i dost drahé :? Zavazadlo bych neměla, takže v tomto je to asi jedno. Ale díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.2.26 17:15

To mam taky, když se moje dítě dívá z výšky nebo u kraje hradeb třeba, mám hrůzu a brnění v kolenech, musím se otočit, abych to neviděla. Lanovka vůbec, to jsem naposledy také chytla paniku. Letadlo ano, ale s léky na uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12159
6.2.26 17:17

@Kousavysvetr Tyjo, diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.26 17:18

Asi bych se překonala, ale já létání miluju a děti s námi…jste tam za 1,5h…jinak jsme tam dojeli i autem, ale spali jsme cestou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.26 17:20

@stinga tak do říma ji stačí batoh a může jít přes kontrolu rovnou k letadlu…

• Citovat
  • Upravit
35672
6.2.26 17:29

Za 5500 Kč za osobu? Kdo ví, jestli letenka není levnější. 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
6.2.26 18:03
@jege píše: Více

Tak těžko čekat soukromý salónek na letišti s občerstvením, zajištění komplet odbavení, odvoz k letadlu a pár dní parkování za 1000, když i obyč private check in stojí 2000 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35672
6.2.26 18:51

Tak já tohle mám náhodou zdarma, ale samozřejmě to nemá automaticky každý. Salónky na zlatou kartu, privátní odbavení, odvoz k letadlu anebo prioritní nástup v případě „rukávu“ a bezplatné parkování na ZTP/P imobilního člena rodiny, ale raději bych se bez toho obešel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.2.26 19:02

Tak to je asi individuální, já tohle všechno taky nedávám, ale radši bych asi nějak připos. raná vylezla na žebřík (ale malej), než vlezla do letadla, pro mě je to prostě konec, nechtěla bych být v panické atace třeba dvě hodiny. Mně docela stačilo, když jsem do toho vlezla jen někde na výstavě, kdy to stálo, už tehdy jsem z tama hodně rychle vylezla zpocená jak myš. Stejně by mě tam asi musel někdo dotlačit násilím, prostě vůbec, neexistuje, že bych tam vlezla dobrovolně bez nějakých omračovadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
6.2.26 19:41
@Catalina123 píše: Více

Hele, já mám strach z výšek od doby, kdy jsem jako dítě viděla sousedku, co skočila z okna.Jak jedu výtahem výše i jen o patro, než bydlím, tak mi je nedobře, mrazení v nohou. Rozhledny nic pro mě. Ale paradoxně jsem byla schopna skočit padákem a létám o sto 6. Jak už nevidím na zem, tak je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.26 21:28

Z Prahy jezdí do Říma FlixBus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76033
6.2.26 21:41
@Zumpa píše: Více

no mně právě těch 12 hodin v buse nevadí, nastoupím, sednu a spím,
mně nebaví to čekání na letišti, kontroly, zase čekání v gate, prostě za mně je autobus pohodlnější, nikdo ode mě nic nechce - jako dítě jsem s rodiči jezdila autobusem do Oropesy na Costa Azahar - 36 hodin v buse, takže cokoli kratšího mi připadá, jako bych jela MHD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35672
6.2.26 22:12
@stinga píše: Více

36 hodín v buse? 8o :zed:

Ty jsi exot, ale v myšleno v dobrém a závidím! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76033
6.2.26 22:23
@jege píše: Více
:mrgreen: no teď už bych si to dobrovolně nevybrala, ale rodiče se mně neptali, ale jako dítě jsem to zvládala naprosto v pohodě, kreslila jsem si, hrála s tamagoči, spala - jako dospělá jsem se do Oropesy chtěla zase podívat, tak jsem tam letěla s 3letou dcerou z Vídně, den předem nám zrušili letadlo do Castelónu, tak honem hledat letadlo do Valencie. Do Vídně jsme jely vlakem, byly jsme tam v 8 večer a letělo to v půl 5 druhý den, tak dcera spala na lavici, já bděla, protože jsem měla strach, že ona když se vzbudí, tak mi nějak odejde, let celkem dobrý, po výstupu blila jako amina, chtěla jsem původně pokračovat vlakem, tak jsem to zavrhla a do Oropesy jsme jely taxíkem - to byla nejdražší položka dovolené, dovolená byla super, při příletu mělo letadlo zpoždění, tak nám ujel vlak ve Vídni z letiště do centra, čekaly jsme tam hrozně dlouho, pak jsem samozřejmě nestihla vlak do ČR - takže jsem to sice dokázala, ale už nikdy více,
takhle když jedu busem na dovolenou, sednu večer do busu a ráno vystupuju před hotelem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
6.2.26 22:24

Nevlezu ani na vyssi(kovovou/ s rostama) rozhlednu. Vysky nesnasim. Prvni let byl adrenalin, myslela jsem pri vzletu, ze rozmackam operadlo pred sebou. A pak parada, prekonano. Cesta zpet uz byla pohoda a vedela jsem, co me ceka.
Jde o ten prvni moment neznama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario