Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ivašot. píše: Více
To nevím, ale je to i dost drahé
Zavazadlo bych neměla, takže v tomto je to asi jedno. Ale díky za tip.
To mam taky, když se moje dítě dívá z výšky nebo u kraje hradeb třeba, mám hrůzu a brnění v kolenech, musím se otočit, abych to neviděla. Lanovka vůbec, to jsem naposledy také chytla paniku. Letadlo ano, ale s léky na uklidnění.
Asi bych se překonala, ale já létání miluju a děti s námi…jste tam za 1,5h…jinak jsme tam dojeli i autem, ale spali jsme cestou
@stinga tak do říma ji stačí batoh a může jít přes kontrolu rovnou k letadlu…
Za 5500 Kč za osobu? Kdo ví, jestli letenka není levnější.
![]()
@jege píše: Více
Tak těžko čekat soukromý salónek na letišti s občerstvením, zajištění komplet odbavení, odvoz k letadlu a pár dní parkování za 1000, když i obyč private check in stojí 2000 ![]()
Tak já tohle mám náhodou zdarma, ale samozřejmě to nemá automaticky každý. Salónky na zlatou kartu, privátní odbavení, odvoz k letadlu anebo prioritní nástup v případě „rukávu“ a bezplatné parkování na ZTP/P imobilního člena rodiny, ale raději bych se bez toho obešel. ![]()
Tak to je asi individuální, já tohle všechno taky nedávám, ale radši bych asi nějak připos. raná vylezla na žebřík (ale malej), než vlezla do letadla, pro mě je to prostě konec, nechtěla bych být v panické atace třeba dvě hodiny. Mně docela stačilo, když jsem do toho vlezla jen někde na výstavě, kdy to stálo, už tehdy jsem z tama hodně rychle vylezla zpocená jak myš. Stejně by mě tam asi musel někdo dotlačit násilím, prostě vůbec, neexistuje, že bych tam vlezla dobrovolně bez nějakých omračovadel.
@Catalina123 píše: Více
Hele, já mám strach z výšek od doby, kdy jsem jako dítě viděla sousedku, co skočila z okna.Jak jedu výtahem výše i jen o patro, než bydlím, tak mi je nedobře, mrazení v nohou. Rozhledny nic pro mě. Ale paradoxně jsem byla schopna skočit padákem a létám o sto 6. Jak už nevidím na zem, tak je to dobrý.
@Zumpa píše: Více
no mně právě těch 12 hodin v buse nevadí, nastoupím, sednu a spím,
mně nebaví to čekání na letišti, kontroly, zase čekání v gate, prostě za mně je autobus pohodlnější, nikdo ode mě nic nechce - jako dítě jsem s rodiči jezdila autobusem do Oropesy na Costa Azahar - 36 hodin v buse, takže cokoli kratšího mi připadá, jako bych jela MHD ![]()
@jege píše: Více
Nevlezu ani na vyssi(kovovou/ s rostama) rozhlednu. Vysky nesnasim. Prvni let byl adrenalin, myslela jsem pri vzletu, ze rozmackam operadlo pred sebou. A pak parada, prekonano. Cesta zpet uz byla pohoda a vedela jsem, co me ceka.
Jde o ten prvni moment neznama