Do školky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
20.1.14 11:44

@slavuska1 ty jo, kdyby to tak šlo, dojít tam a říct, že my půjdeme za Vás :mrgreen: Já nebudu jmenovat, ale v té školce, co má i ty speciální třídy, prý loni vzali i dvouleté „normální“. No chystám se tam zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
20.1.14 11:47

@mončatka Jojo, na černý most, mě to bylo fuk kam, stejně všude musím autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.1.14 12:01

Já můžu přidat zkušenost z Prahy 13 - školek je tu dost, berou i dětí maminek na rodičovský, i těch, co bydlí za Prahou. Bydliště Praha 13 mají tedy přednost. Je tu hodně školek, které se stavěly v 80.letech spolu se sídlištěm - nezrušily je a jak se teď hodí :). Jen v docházkovém okolí mého bydliště je 5 školek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.1.14 12:08

Já jsem sice až za Prahou, prckovi budou tři v půlce září a i když napíšou, že mají přijít děti, co jim budou tři roky do 31.8., tak půjde na zápis. Copak já můžu za to, že ho nechali, aby byl přenošenej. Od začátku srpna 2011 jsem ho kvůli tomu přemlouvala k evakuaci a nepovedlo se :-). zatím ho mám v soukromé, je to tam fajn, ale v září budu mát zase jen RP a to pak jsou 4000 za občasnou docházku dost peněz.

Příspěvek upraven 11.02.15 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.14 12:08

Dcera bude mít 3r. začátkem září, taky budeme zkoušet zápis a štěstí jestli ji vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.1.14 12:09

Takže ono vlastně dostat détě do školky ve 2 letech není žádný problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.1.14 12:13

@Sibyla0 já možná vím kterou myslíš, jednu se speciálníma třídama máme hned naproti baráku :lol: já ještě nejsem rozhodnutá, furt se to ve mě mele, jestli dát či nedat :D každopádně si myslím že se dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.1.14 12:19
@ntkv píše:
Takže ono vlastně dostat détě do školky ve 2 letech není žádný problém..

Záleží na tom kde. Známá dávala u nich na vesnici a zrovna to tak vyšlo, že půlka třídy byla dvouleťáků. I čerstvě dvouletých. Takže „tety“ měly zezačátku fakt co dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
20.1.14 14:48
@CokeLady píše:
Moje zkušenost? Cpu dítě do soukromý, vezmou o 100% ve 2 letech. To je ta síla prachů v dnešním světě.

Tak já tam malou měla 4 měsíce a teď se mi jí zázrakem povedlo dostat do státní, ale musela jsem kvůli tomu měnit bydliště :|. Každej na mě, jak se mi určitě ulevilo… Odpovídám, že jo, ulevilo o sedmičku měsíčně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.2.14 13:11

Tak nám letos do státních školek budou brát i 2leté pokud bude místo. TAkže jdeme zkusit se synem zápis jelikož tam má už ségru, takže nějakou šanci na přijetí máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.2.14 13:35

Já jen do jedné, jelikož mám rodičák na 3 roky, takže když nás nevemou nebude to žádný problém. a vždy ředitelka vzala všechny děti co byli na zápisu nebo je dala do jiné školky kde bylo místo. s dcerou jsem byla ve dvou školkách jelikož jsem byla těhotná a vzali mi jí v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.2.14 13:50

No my bydlíme ve městě. Jsem ze Sokolova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.2.14 13:52

Asi takto. Dcera je říjnová a minulý rok se do školky nedostala ani s bodem navíc za sourozence ve školce. A do školky se nedostala ani v průběhu roku, i když vím, že tam nějaké „úbytky“ byly díky tomu, že tam chodí starší syn. A jsme Praha 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.2.14 15:54

@j.a.n.i1 můžu se zeptat o jakou školku se konkrétně jedná? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
5.2.14 17:37

@Arumba Vybíralova - ta uprostřed, číslo popisné nikdy nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin