Do školky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3900
5.2.14 19:47

@j.a.n.i1 aha, já jsem slyšela ze nejlepší je ta úplně vlevo, jakoby nejdál od Jahody. No, když ji nevezmou, tak půjde na rok do Jahody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
5.2.14 20:09

@Arumba To já taky, ale moje kamarádka má dítko v té prostřední a říkala, že je spokojená, tak jsem dala tu, jsem si říkala, že šance je vyšší, jinak taky chodil rok do Jahody, od 2 do 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.2.14 15:29

My jdeme k zápisu v úterý, bydlíme na malém městě kousek za Brnem a kluka bych ráda do školky dostala. Když se nedostane, žíly mi to trhat nebude, jsem doma s mladším, ale už ten kolektiv teda potřebuje jako sůl. Bude mít 3 roky v červnu, k zápisu jsou děti, co dovrší 3 let do 31.12.2014. No ale co chci říct. U nás se loni školka intenzivně řešila, je tady převaha mladých rodin s dětmi, přistavěla se další budova a loni se pokryla poptávka, dokonce ještě v prosinci byla volná místa a brali i 2-leté z okolních měst a obcí. Letos vypsali 54 volných míst + dalších 14 si nechávají rezervu pro děti s odkladem. Tak uvidíme, jak dopadneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin