Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny maminky. Jsou tady některé, co plánují dát, nebo daly, dítko do školky až když to bylo povinné? Pojďme diskutovat ![]()
@Hana2016 píše:
Zdravím všechny maminky. Jsou tady některé, co plánují dát, nebo daly, dítko do školky až když to bylo povinné? Pojďme diskutovat
Ano, ja ![]()
Já, syn jde až teď v září v 5 letech.. Protože jsem byla doma s mladší, tak mi to přišlo zbytečné. Ani tam nechtěl, strašně vyváděl. Teď už se těší, asi už nás má plný zuby
![]()
Dam, ted ji jsou ctyri roky a do skolky se ji nechce, tak nechodi ![]()
Taky mam doma 4 letou a pujde az za rok do skolky. Je semnou doma a je to moc fajn.
Ja nevim, syna tam dam, az sam bude chtit. Kdyz bude chtit driv, pujde driv.
Ja sama jsem do skolky strasne chtela, tak me mamka dala v 5, jinak by me nedavala vubec… Ale pamatuju si, ja uz v tech 3-4 jsem strasne zavidela detem, ktere tam mohly chodit. A pak jsem byla oproti tem skolkovym petiletakum dost nesamostatna, treba jsem se neumela houpat sama na houpacce, protoze me vzdycky nekdo houpal ![]()
@Limi123 píše:
Ja nevim, syna tam dam, az sam bude chtit. Kdyz bude chtit driv, pujde driv.Ja sama jsem do skolky strasne chtela, tak me mamka dala v 5, jinak by me nedavala vubec… Ale pamatuju si, ja uz v tech 3-4 jsem strasne zavidela detem, ktere tam mohly chodit. A pak jsem byla oproti tem skolkovym petiletakum dost nesamostatna, treba jsem se neumela houpat sama na houpacce, protoze me vzdycky nekdo houpal
No to ja bych ji taky dala, kdyby chtela. Dokonce jsme to jednou zkusili a nelibilo se ji tam, tak jsme to odpiskali.
@Lenca27 píše:
No to ja bych ji taky dala, kdyby chtela. Dokonce jsme to jednou zkusili a nelibilo se ji tam, tak jsme to odpiskali.
No, tak pokud si ji muzes nechat doma, tak proc ne. Ono ji tam nemusis davat ani v 5 letech, jen bude chodit na prezkouseni, kamaradka to tak ma. Ja, pokud by to slo a syn by nechtel, tak ho tam v tech 5 klidne take nedam… Nebo treba jen na 2 dny v tydnu nebo tak, jak bude chtit.
Příspěvek upraven 17.07.18 v 10:06
Ahoj.. u nas se nastupovalo az v peti letech, pac driv jsme se do skolky nedostali. Tak uz nas vlastne vzit museli..
My máme sice teprve dvouletou, ale chceme ji dát do školky co nejdéle. Myslíme si, že se tam akorát naučí věci od dětí, kterých ji chceme ušetřit. Jestli mi rozumíte. Akorát že už chce jít do školky teď ![]()
@Limi123 píše:
No, tak pokud si ji muzes nechat doma, tak proc ne. Ono ji tam nemusis davat ani v 5 letech, jen bude chodit na prezkouseni, kamaradka to tak ma. Ja, pokud by to slo a syn by nechtel, tak ho tam v tech 5 klidne take nedam… Nebo treba jen na 2 dny v tydnu nebo tak, jak bude chtit.Příspěvek upraven 17.07.18 v 10:06
Mozna to tak i dopadne ![]()
@Hana2016 Já budu dávat syna až od 5 let jsem doma s mladší a sám ani nechce do školky
Holky a nemyslíte že to dítě právě potřebuje parťáky ve svém věku? Aby si pohrálo a mělo ten kontakt s dětmi? Jen mě to tak napadá a přemýšlím na tím
.
@Hana2016 dala jsem dceru v necelých peti, protože jsem byla doma s mladsi. Treti jde ve 3, jdu do práce.