Problémy s umístěním v soukromé školce v září, Praha 12, 13

896
16.4.14 15:04

do soukr. školky v září = problém?

Ahoj, dítě mi nepřijali do školky,.. tak nějak jsem to samozřejmě čekala.
Nemám práci, ale teď to vypadá, že by na podzim být mohla.
Věc se má tak, pokud by ta práce vyšla, musím někde umístit dítě, ale nebudu to vědět dřív jak v září. „Zbytečně“ jí do školky dávat nechci hlavně kvůli penězům.
Slyším ale od ostatních rodičů, že jí v září do soukr. školky nedostanu.. Je to pravda? Setkal ste se s tom někdo?
A kdyby měl někdo tip na školku v okolí Prahy 12 a 4, tak sem s ním..
Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
16.4.14 15:08

@ntkv Osobně bych si zarezervovala místo už teď a kdyžtak to zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 15:12

Rozhodně rozhodit sítě a místo si předrezervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.4.14 15:32

JO, myslím, že to je leckde problém. Udělala bych to obráceně, dítě přihlásila, kdyby to neklaplo, tak ho stáhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479

V Modřanech si sousedka hodně chválí školku V Trávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

No málokterá školka - soukromá - místo rezervuje.. Je duben, do toho září se může naplnit kapacita té školky a pak místo neudrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.4.14 18:08

Prihlasila bych ho do soukrome skolky. Kamaradka to tak udelal. Plati se tam mesic dopredu, takze v srpnu zaplatila za zari ale nakonec se ji koncem srpna podarilo dostat syna do statni skolky, takze soukromou skolku zrusila. Ale ten prvni mesic ji propadl.
Kazdopadne v Brne najit misto v zari ve skolce i soukrome je taky docela nerealne.. uz ted se plni :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.4.14 19:10

No právě, teď jsou zápisy.. a chtějí v případě přijetí jedno školný + nějaký poplatky.. a pokud dítě nenastoupí celý jim to propadne.. ale jestli stačí když bude chodit měsíc už jsem se nedočetla..
Já chápu, že pro většinu lidí je nepředstavitelný, že těch 10tis. prostě nemám..
Další věc je, že mají volné všechny svátky a prázdniny..
No je vidět, že toho ještě hodně nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.4.14 19:13

Klidně házejte i tip na školku, já už toho prohlídla hodně.. taky nemám auto, takže by to chtělo něco dobře dostupného MHD. klidně i dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin