Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Platilo se vše, jen jídlo dle docházky, stejnej systém jak ve školkách
Takže celkem pálka, když bylo dítě většinu měsíce třeba doma, ale co naděláš ![]()
Stejné, jak ve školce - docházka celá (tedy paušální částka), jídlo dle toho, co skutečně odchodil.. paušál nesnižovali.
@Bébka píše:
Platilo se vše, jen jídlo dle docházky, stejnej systém jak ve školkách
Takže celkem pálka, když bylo dítě většinu měsíce třeba doma, ale co naděláš
Taky tak. Městské jesle.
Dekuji holky. Maly chytil hned zkraje virozu, takze ted bude pulku dubna doma. A to jsem si myslela, jak usetrim, kdyz nahradime chuvu jeslemi.
Doufam, ze se to srovna. Doposud to bylo zdrave a ciperne dite.
Od září syn nastupuje do jeslí na celý týden. A ne, paušál nám nesníží, pouze při dlouhodobé nemoci… A jídlo se platí podle toho, co opravdu odchodí (sní).
@mag píše:
U nás byla docháza zhruba jeden týden v měsíci.
tak tato predstava me fakt desi. Po jakem case se to u vas srovnalo? Diky
Po prvním roce. Ale to ji mezitím vytrhli nosní mandli, zmenšili krční a nasadili Ribomunyl. Druhý rok ve školce ani jedna nemoc, vyjma nestovic, teď je to zase horší, ale ve srovnání s tím prvním rokem je to pořád pohoda.
Moje holky teda chodi v Rakousku, ale funguje to stejne, jidlo nam zpetne proplacej.
Jinak zacly chodit v breznu a uz jsem s nima podruhy doma. Tentokrat uz skoro dva tydny. Jako bonus to pokazdy chytnu s nima
Nojo, vsichni rikali, ze prvni rok v kolektivu stoji za to…a meli pravdu ![]()
Taky platime pevny mesicni pausal a jidlo podle skutecne dochazky. Je to logicke, jesle maji take pevne platby za energie atd.
A jinak nemocnost je nejhorsi prvni rok dochazky. Pak uz to byva lepsi.
Ahoj…malá chodí každý den do jeslí-já pracuji…takže 30kč jídlo,50kč hlídání tj za den+500kč nevratný paušální poplatek
.Ačkoliv je 1.9. jsme se nedostali ani do jedné školky takže mi jí tam ještě nechají-nu jsem se těšila jak ušetřím litra ale díky bohu soukromá MŠ by mně vyšla dráž. ![]()
My platime mesacne - pausal 3000kc plus potom na zaiatku mesiaca dle dochadzky 85kc na hodinu..ak neprideme, ale je nemony, tak sa peniaze presuvaju do dalsieho mesiaca..pri absenci, nemusime nosit razitko od Mudr. a stai odhlasit v ten den..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj holky
Dotaz na ty z vas, jejichz deti chodi kazdy den do jesli a plati tedy mesicni pausal.
Jak je to ve vasich jeslich reseno v pripade nemoci / nepritomnosti ditete v jeslich? Snizuji Vam castku k uhrade nebo platite plnou taxu bez ohledu na pocet odchozenych dni?
Dekuji