Měsíční sazba za jesle

Sanlitun
15.4.14 13:38

Mesicni sazba za jesle

Ahoj holky

Dotaz na ty z vas, jejichz deti chodi kazdy den do jesli a plati tedy mesicni pausal.

Jak je to ve vasich jeslich reseno v pripade nemoci / nepritomnosti ditete v jeslich? Snizuji Vam castku k uhrade nebo platite plnou taxu bez ohledu na pocet odchozenych dni?

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17984
15.4.14 13:40

Platilo se vše, jen jídlo dle docházky, stejnej systém jak ve školkách
Takže celkem pálka, když bylo dítě většinu měsíce třeba doma, ale co naděláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.14 13:47

Stejné, jak ve školce - docházka celá (tedy paušální částka), jídlo dle toho, co skutečně odchodil.. paušál nesnižovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
15.4.14 13:47
@Bébka píše:
Platilo se vše, jen jídlo dle docházky, stejnej systém jak ve školkách
Takže celkem pálka, když bylo dítě většinu měsíce třeba doma, ale co naděláš :mrgreen:

Taky tak. Městské jesle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
15.4.14 13:52

Dekuji holky. Maly chytil hned zkraje virozu, takze ted bude pulku dubna doma. A to jsem si myslela, jak usetrim, kdyz nahradime chuvu jeslemi.

Doufam, ze se to srovna. Doposud to bylo zdrave a ciperne dite.

• Citovat
  • Upravit
1332
15.4.14 13:56

Od září syn nastupuje do jeslí na celý týden. A ne, paušál nám nesníží, pouze při dlouhodobé nemoci… A jídlo se platí podle toho, co opravdu odchodí (sní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12891
15.4.14 13:59

U nás byla docháza zhruba jeden týden v měsíci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
15.4.14 14:03
@mag píše:
U nás byla docháza zhruba jeden týden v měsíci. :roll:

tak tato predstava me fakt desi. Po jakem case se to u vas srovnalo? Diky

• Citovat
  • Upravit
mag
12891
15.4.14 14:09

Po prvním roce. Ale to ji mezitím vytrhli nosní mandli, zmenšili krční a nasadili Ribomunyl. Druhý rok ve školce ani jedna nemoc, vyjma nestovic, teď je to zase horší, ale ve srovnání s tím prvním rokem je to pořád pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
15.4.14 14:21

Moje holky teda chodi v Rakousku, ale funguje to stejne, jidlo nam zpetne proplacej.

Jinak zacly chodit v breznu a uz jsem s nima podruhy doma. Tentokrat uz skoro dva tydny. Jako bonus to pokazdy chytnu s nima :roll: Nojo, vsichni rikali, ze prvni rok v kolektivu stoji za to…a meli pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
15.4.14 17:15

Taky platime pevny mesicni pausal a jidlo podle skutecne dochazky. Je to logicke, jesle maji take pevne platby za energie atd.
A jinak nemocnost je nejhorsi prvni rok dochazky. Pak uz to byva lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
15.4.14 17:28

@Lucink-a krasa - u nas to same - lehne dite i ja.

• Citovat
  • Upravit
4091
15.4.14 21:48

Ahoj…malá chodí každý den do jeslí-já pracuji…takže 30kč jídlo,50kč hlídání tj za den+500kč nevratný paušální poplatek :think:.Ačkoliv je 1.9. jsme se nedostali ani do jedné školky takže mi jí tam ještě nechají-nu jsem se těšila jak ušetřím litra ale díky bohu soukromá MŠ by mně vyšla dráž. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.14 21:34

My platime mesacne - pausal 3000kc plus potom na zaiatku mesiaca dle dochadzky 85kc na hodinu..ak neprideme, ale je nemony, tak sa peniaze presuvaju do dalsieho mesiaca..pri absenci, nemusime nosit razitko od Mudr. a stai odhlasit v ten den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin