Střední škola - vysvědčení

122
9.4.14 17:52

Střední škola - vysvědčení

Prosím o radu, chci se zeptat, když mi na střední škole vychází na konci roku jedna 5 (z tělesné výchovy) :lol:, budu muset opakovat ročník, nebo mě čeká přezkoušení? A dostanu se vůbec do druháku a nebo budu muset opakovat celý ročník odznova, kvůli jedné 5? Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65200
9.4.14 17:53

Budete dělat opraváky v srpnu. To se s tím nedá ještě něco dělat? Je teprve duben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.4.14 17:54

@vokishka Bohužel ne, učitel si stojí za svým..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.4.14 17:54

@vokishka
přesně tak, dělají se opravky tak jak u každýho jinýho předmětu. Ale zkusila bych to ještě zachránit, do konce školního roku je dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
9.4.14 17:55

@Kačenta A jakk to zdůvodňuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Tělocvik je předmět jako každý jiný, asi pro něj neplatí jiná pravidla než třeba pro fyziku. Měl(a) bys mít nárok dělat reparát, co bude v případě jeho nesložení, to záleží na školním řádu. U nás na střední škole kupříkladu nešlo dělat dvakrát reparát ze stejného předmětu v průběhu studia ani nešlo opakovat ročník.

• Citovat
  • Upravit
1259

Reparát o prázdninách…ovšem dělat repec z těláku to je už hodně velká ubohost… kdyby to aspoň bylo něco co je fakt těžký a dá se těžko učit nebo chápat ale kdo si nechá napařit kuli z těláku na závěrečný vysvědčení je opravdu lama.. :roll: vždyť to už ani nemůže být cool :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.4.14 17:56

Z 1 předmětu se dělají opravky..ale 5 z tělocviku? co je to za blba 8o 8o já byla totální dřevák, a vždycky jsem měla 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.14 17:58

5 z tělocviku? Co to je proboha za učitele? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.4.14 17:58

No nevím, 5 z TV je sice blbé, ale my nevíme, proč to učitel dělá. Kvůli tomu, že zakladatelka neumí kotoul vpřed asi těžko.
Tak kolikrát jsi ho hákovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.4.14 18:01

Já totiž na hodiny TV nechodila už od začátku února, no a je duben, takže… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Teda báni z tělocviku bych si teda napařit nedala :roll:

• Citovat
  • Upravit
699

Zdravím, tak mě to moc nepřekvapuje, moje dcera na střední musela.. třeba:vyskočit na kladinu ve výšce 1 m, doskok byl do podřepu-potud ještě dobrý, a na tý kladině udělat hvězdu, jako nevím jak vy ale já měla totálně dost, jo a klidně jim napařila kuli
naštěstí ted dcera přešla na zdravotní Tv, kvůli zádům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

@Kačenta Ahoj, 5 z TV? Tak to slyším poprvé. Takže budeš dělat opravné zkoušky před komisí - jen tak mezí námi jsou dost náročné. A za druhé, neber to jako atak, ale chci Ti pomoct: Proč by si měla dostat za 5? Není to třeba kvůli absenci?

• Citovat
  • Upravit
3451
9.4.14 18:02
@jessikka píše: …
Tak kolikrát jsi ho hákovala? :)

To bylo první, co mě napadlo :P

Ještě teda u nás na škole tím učitel někomu vyhrožoval a říkal, že se píšou i nějaký testy ze sportů či co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin