Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu, chci se zeptat, když mi na střední škole vychází na konci roku jedna 5 (z tělesné výchovy)
, budu muset opakovat ročník, nebo mě čeká přezkoušení? A dostanu se vůbec do druháku a nebo budu muset opakovat celý ročník odznova, kvůli jedné 5? Předem děkuju.
Budete dělat opraváky v srpnu. To se s tím nedá ještě něco dělat? Je teprve duben.
@vokishka
přesně tak, dělají se opravky tak jak u každýho jinýho předmětu. Ale zkusila bych to ještě zachránit, do konce školního roku je dost času
Tělocvik je předmět jako každý jiný, asi pro něj neplatí jiná pravidla než třeba pro fyziku. Měl(a) bys mít nárok dělat reparát, co bude v případě jeho nesložení, to záleží na školním řádu. U nás na střední škole kupříkladu nešlo dělat dvakrát reparát ze stejného předmětu v průběhu studia ani nešlo opakovat ročník.
Reparát o prázdninách…ovšem dělat repec z těláku to je už hodně velká ubohost… kdyby to aspoň bylo něco co je fakt těžký a dá se těžko učit nebo chápat ale kdo si nechá napařit kuli z těláku na závěrečný vysvědčení je opravdu lama..
vždyť to už ani nemůže být cool ![]()
Z 1 předmětu se dělají opravky..ale 5 z tělocviku? co je to za blba
já byla totální dřevák, a vždycky jsem měla 2
No nevím, 5 z TV je sice blbé, ale my nevíme, proč to učitel dělá. Kvůli tomu, že zakladatelka neumí kotoul vpřed asi těžko.
Tak kolikrát jsi ho hákovala? ![]()
Já totiž na hodiny TV nechodila už od začátku února, no a je duben, takže… ![]()
Zdravím, tak mě to moc nepřekvapuje, moje dcera na střední musela.. třeba:vyskočit na kladinu ve výšce 1 m, doskok byl do podřepu-potud ještě dobrý, a na tý kladině udělat hvězdu, jako nevím jak vy ale já měla totálně dost, jo a klidně jim napařila kuli
naštěstí ted dcera přešla na zdravotní Tv, kvůli zádům
@Kačenta Ahoj, 5 z TV? Tak to slyším poprvé. Takže budeš dělat opravné zkoušky před komisí - jen tak mezí námi jsou dost náročné. A za druhé, neber to jako atak, ale chci Ti pomoct: Proč by si měla dostat za 5? Není to třeba kvůli absenci?
@jessikka píše: …
Tak kolikrát jsi ho hákovala?
To bylo první, co mě napadlo ![]()
Ještě teda u nás na škole tím učitel někomu vyhrožoval a říkal, že se píšou i nějaký testy ze sportů či co ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.