Kde hledat místo učitelky v MŠ

Anonymní
13.4.14 21:29

kde hledat místo učitelky v MŠ

Zdravím všechny.

Nevěděla by některá z vás, kde hledat volné místo učitelky v MŠ? Procházíme jednotlivé školky, ale takovou sekci tam ani nemají. Díky za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50155
13.4.14 21:30

Zkus nějaký portál, kde se hledá práce, např. JOBS.CZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo-Boo
13.4.14 21:33

Asi nejlépe na www.materskeskolky.cz

• Citovat
  • Upravit
4076
13.4.14 21:39

Záleží ve kterém městě. U nás jsou třebas všechny pedagogické volné místa pod na jedno portálu pro celý zlínský kraj. Já když jsem hledala, tak jsem si prostě vyjela všechny školky z okresu a obvolávala, případně obchazel osobně. Ovšem tady u nás je míst maličko a drží se známým. Jinde, třeba v Praze to bude určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.4.14 21:41

Pokud jsi z brna nebo okoli, zkus sssbrno.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 21:42

@MUFICE Na klasických pracovních portálech nic. Tam už jsme hledaly.

@IvanaOl to si myslím, že bude podobné i tady :(. Mohu se zeptat, zda jsi nakonec našla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.14 21:42

Týká se to středočeského kraje.

• Citovat
  • Upravit
9024
13.4.14 21:46

Před lety jsem zasla na školský úřad, vyplnila zadost o místo a navrhli školku, kde někoho potřebovali. Ale nevím, jestli školský úřad ještě toto dělá, bylo to před 14 lety.
Nyni bych obvolavala a domluvila si schůzku k představení se osobne.

A co soukromé hlídání? Mnoho dětí se do MŠ nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 21:52

Holky, díky. Postupně procházím tipy, ale zatím nic. Asi bude nejlepší sjednat si osobní schůzku a poptat se.

• Citovat
  • Upravit
1869
13.4.14 22:19

V Mezouni budou hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.14 23:29

Taky si myslím obvolat školky. Minimálně v okolí Prahy a v Praze se stále přistavují a otevírají nové třídy (a stále nestačí) statních školek, i školky soukromé. takže vyhledat školky v okolí a obvolat a objet…
U nás se ted otevřela nová třída. v sousední obci se bude otevírat nová třída od září. U kamarádky o 10 km dál se také má stavět a cca za rok otevírat nová třída… a všude potřebují vždy na novou třídu 2 nové učitelky. Mimochodem - od známého, který je na úřadu práce, vím, že se inzerují místa do MŠ i tam… takže i obvolat ÚP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
16.4.14 00:32
@IvanaOl to si myslím, že bude podobné i tady :(. Mohu se zeptat, zda jsi nakonec našla?

Našla ale v§bec ne ve školce. Já mám docela široké vzdělání, mimo jiné i spec ped, takže už pracuju ve středisku výchovné péče. Ovšem taky to byla velká náhoda - volala jsem si tam, zda tam třeba výhledově nebude volné místo a ona jim zrovna otěhotněla a akutně odcházela na rizikáč zaměstnankyně. Bylo to prakticky ze dne na den. Chce to opravdu si ty místa osobně obvolávat - myslím, že bez osobního kontaktu se dnes nehneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 08:17

Zdravím, kde hledat místo nejlépe na Vysočině? Moc moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
103
8.5.19 08:29

Buď internet nebo zkus do školek v okolí rozeslat životopisy a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.19 09:18

Kvic-pracovní příležitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin