Stažení přihlášky z MŠ

1101
15.4.14 20:30

Stažení přihlášky z

Ahoj holky

Moc prosím o radu :kytka: Podala jsem dvě přihlášky do MŠ a přišel mi dnes email:
Dobrý den
Při kontrole duplicity v případě přijetí dětí do MŠ bylo zjištěno, že Vaše dítě…je navržen k přijetí do MŠ…A MŠ…Je potřeba abyste zkontaktovala všechny školky, do kterých jste podali přihlášku-je možné, že Vaše dítě je přijaté všude a je třeba, abyste stáhla přihlášku tam, kam dítě nenastoupí aby mohla ředitelka přijmout další děti. Formulář žádosti o stažení přihlášky posílám v příloze. Děkuji…

Já tedy hned koukala na stránky dané MŠ jestli syna tedy vzali, ale tam není vůbec nic :? co jsem koukala do papírů tak zveřejnění je cca 22.4.2014 a tedy jak mám stáhnouzt přihlášku z MŠ když ještě není syn nikde přijatý a tedy nevím kam ho vezmou/nevezmou.
Jediné co nás s manželem napadlo je, že to posílají v předstihu a pak to stáhneme, ale zase mi přijde divné, že to poslali dnes…
Nevíte jak to je???
Omlouvám se za tento možná divný dotaz, ale je to náš první zápis do MŠ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1101
15.4.14 20:33

Omlouvám se nedopsal se mi nadpis :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.4.14 20:44

@martina1988 ahoj, měla jsem to stejně, hlásila jsem syna do 3 MŠ, vzali ho do jedné a aniž bych to už věděla, tak mi volali ze zbylých dvou MŠ, abych si přišla stáhnout žádost, že do víc jak jedné dítě vzít nemůžou a ž jim už systém hlásí přijetí v jiné Mš. A taky tím, že bych přišla osobně stáhnout žádost o přijetí, tak školky ušetří, nebudou muset posílat negativní rozhodnutí poštou. Já tam šal, kamarádka na to kašlala, jde z jejich strany jen o žádost a je na tobě, jak se k tomu postavíš. Já, než jsem tam šla, jsem volala do té třetí, kde syna údajně vzali a ověřila si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
15.4.14 20:45

Co tam zavolat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.4.14 20:47

@mischelinka Děkuji za info já tam zítra zavolám a uvidíme :lol: Čekala jsem, že to dají na ty stránky a teprve pak mě vyzvou ke stažení z ostatních školek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.4.14 20:50
@martina1988 píše:
@mischelinka Děkuji za info já tam zítra zavolám a uvidíme :lol: Čekala jsem, že to dají na ty stránky a teprve pak mě vyzvou ke stažení z ostatních školek

nene, tak to bohužel nebývá, vím to i od kamarádek. Zkus zavolat do té MŠ, kde Vás přijali, že ti volali z jiné školky, že prý… a jetsli si tam můžeš osobně zajít rpo rozhodnutí. No a pak zajdi stáhnout ty přihlášky, ostatní školky si tím uleví a ještě budou moci hned přijmout další děti. Hlavní je, že ti dítko vzali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.4.14 20:50

@Svandu To udělám, ale četla jsem to pozdě a proto se ptám alespon tady (nervy pracují a školku letos už nutně potřebujeme ) :) víc hlav víc ví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.4.14 20:52

@mischelinka Hned ráno tam zavolám a snad syna tedy vzali :) uffff byla by to úleva na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.4.14 20:55
@martina1988 píše:
@mischelinka Hned ráno tam zavolám a snad syna tedy vzali :) uffff byla by to úleva na nervy :mrgreen:

touž bych se nebála, že nevzali, protože ten systém mají školky vážně propojený, tkaže hend vidí, kam všude ses hlásila. V Olomouci to takhle jde běžně, že volají, že tam přijali a proto sem nepřijmou apod. gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.4.14 21:00

@mischelinka Děkuji :kytka: Neuvěřim dokud nebudu mít v ruce papír :D přijde mi to až neuvěřitelný, když i ředitelka říkala, že s tím moc počítat nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.4.14 21:02
@martina1988 píše:
@mischelinka Děkuji :kytka: Neuvěřim dokud nebudu mít v ruce papír :D přijde mi to až neuvěřitelný, když i ředitelka říkala, že s tím moc počítat nemáme.

tak rpo sichr nestahuj nic, dokud nebudeš mít z vítězné školky písemně. Většinou se ale jde domluvit, že to potřebuješ a že si to vyzvedneš osobně. Jim ušetříš cestu poštovné a ještě to budeš mít dřív. takhle oni na to mají nějakou lhůtu a můžou to poslat až třeba koncem měsíce. Mít papír v ruce je jistota, ale věřím, že v jiné školce v systému vidí, že jste byli úspěšní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.4.14 21:52

To je hrůza, když už ani ty úřednice neumí napsat ani mail gramaticky správně. :-)
Jo, počkej si na oficiální přijetí z jedné MŠ, dřív bych nic nestahovala.

• Citovat
  • Upravit
187
24.2.15 12:57

Ahoj, nechce se mi kvůli dotazu zakládat novou diskuzi, tak obnovuji starší. Synovi budou v květnu 4 roky a půjde na zápis do MŠ. Jsme z menšího města, školky jsou tu dvě, ale mají stejné vedení a žádná výhra to není. Budu do nich ale podávat přihlášku, nicméně v okolních vesnicích jsou dvě školky, které jsou perfektní a podám přihlášku i do nich, protože kdyby se tam syn dostal, budu radši. A protože uvažuji i do budoucna, ZŠ u nás ve městě taky nic moc a v těch okolních vesnicích paráda. Jenže školka u nás má termíny zápisu na konci března a ty ostatní dvě na konci dubna. Je jasný, že máme větší šanci v školce, která spadá pod naše trvalé bydliště. Když by tedy syna přijali k nám (do té horší) a v dubnu by ho pak přijali do jedné z těch lepších, dá se přijetí do té naší nějak stáhnout či zrušit? Je to hypotetické, ale potřebovala bych poradit. A ještě by mě zajímalo, jestli pak při přijímání na ZŠ je nějak zohledňováno, že dítě navštěvovalo MŠ v té obci, i když tam nemá trvalé bydliště :think:. Děkuji, pokud se někdo podělí o zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
24.2.15 13:07

A může se vůbec dát přihláška do více školek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.2.15 13:09

Hlásili jsme se už minulý rok a nikoho nezajímalo, do kolika školek jsme dali přihlášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin