Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
poprosím Vás o radu, rozhoduji se jestli pořídit ještě před zimou malému nový sporťák (X-Lander XA nebo X1)?
Zatím máme kombinovaný kočárek, tak nevím jestli nemám počkat raději až na jaro
Přece jen ještě sám nesedí, nebude přece jen lepší přečkat zimu v hlubokém i kvůli pohodlí.
Co byste poradili?
Katka
Já bych počkala na jaro. Až napadne sníh stejně budeš muset vytáhnout velký kočár a taky mi příjde, že je v něm dětem tepleji, je více uzavřený.
Divala jsem na ty XLandery a maji docela velka kola, takze v zime by se s nimi melo dobre jezdit. Nicmene pokud je dite spokojene v hlubokem kocaru a tobe nevadi jezdit s velkym kocarem, tak bych to tak nechala. My jsme menili hluboky kocar ze sportak loni v rijnu, kdy mela dcera 4 mesice, protoze v hlubokem neustale brecela. Koukat se porad na oblohu ji proste nebavilo a nudila se. Tak jsme vymenili za Jane sportak do uplne rovne polohy a najednou byla strasne spokojena. Tehdejsi kolekce Jane byla hooooodne otevrena, nemeli jsme ani nanoznik, pouze hoooodne teply fusak a deku a celou zimu jsme v pohode odjezdily.
Já bych teda taky počkala na jaro, pokud bys koupila X-Lander, nedá se otočit sedačka proti směru jízdy, takže by na mimi foukalo a možná by ti to vadilo, zvlášť když ještě nesedí. Během zimy si můžeš promyslet, jaký sporťák koupit - dost možná totiž, že pak přijdeš na to, že budou nejlepší nějaké lehčí golfky, když sporťák máš vlastně v tom kombinovaném kočárku - aspoň takhle bych to řešila já.
Monika
Ahojky.
No ja taky planuju odjezdit prvni zimu v kombinovanem kocarku, a pak ja jaro koupit lehci sportak nebo pekne golfky. Teda nevim, kolik je u vas v zime snehu, ale tady hrooozne moc.
Magda