Zdravím, s přítelkyní milování provozujeme docela pravidelně a často ale nikdy ne s nějakou vetsi pauzou. Zajímá mě jestli chlapi třeba cíleně ženě spoří protože se jí to líbí nebo jak to máte?🤔Ono jako by to jedinci možná šlo ale když je po ruce přítelkyně je to dost těžké … Nikdy jsem snad nevydržel dele jak 2 dny ???? Nebo jestli tu jsou i ženy které to po mužích vyžadují tak budu rad za reakce … Přítelkyně by taky uvítala větší pauzu jak by se nám to líbilo ale ta chuť vždy zvítězí Takže otázka zní - Jak dlouho jste nejvíce vydrželi bez toho se uspokojit nebo mít sex a popřípadě jak na to reagovala přítelkyně / žena.
Téma jsem založil spíš ze zvědavosti díky 👍
Zdravím, s přítelkyní milování provozujeme docela pravidelně a často ale nikdy ne s nějakou vetsi pauzou. Zajímá mě jestli chlapi třeba cíleně ženě spoří protože se jí to líbí nebo jak to máte?🤔Ono jako by to jedinci možná šlo ale když je po ruce přítelkyně je to dost těžké … Nikdy jsem snad nevydržel dele jak 2 dny ???? Nebo jestli tu jsou i ženy které to po mužích vyžadují tak budu rad za reakce … Přítelkyně by taky uvítala větší pauzu jak by se nám to líbilo ale ta chuť vždy zvítězí
Takže otázka zní - Jak dlouho jste nejvíce vydrželi bez toho se uspokojit nebo mít sex a popřípadě jak na to reagovala přítelkyně / žena.
Téma jsem založil spíš ze zvědavosti díky 👍