Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Už to na mě taky přišlo, tak se ptám zkušenějších, s jakým předstihem posílat dopisy na tábor a s jakým balíček?
Jo a dávejte také tipy, co psát do dopisů, mají mít snad na každý den jeden ![]()
Už to na mě taky přišlo, tak se ptám zkušenějších, s jakým předstihem posílat dopisy na tábor (skautský) a s jakým balíček?
Jo a také prosím inspiraci co psát do dopisů, mají mít snad na každý den jeden ![]()
Ahoj, běžný dopis jde max 2 dny, balíček cca 4 dny. A nemůžeš napsat všechny najednou a dát je u autobusu vedoucímu? Někdy se to tak dělá… ![]()
Pokud podáš balík do ruky dopoledne, tak by tam určitě měl být do druhého dne.
Jinak neporadím, možná bych dopisy proložila pohledy s obrázky, které mají rádi.
Naši byli na ŠVP 5 dní - posílala jsem jeden dopis (v Po či UT- na začátku pobytu) a tedy místo textu vložila placatou žvýkačku a stírací los, po kterém tak toužili.
Příspěvek upraven 21.06.18 v 06:19
A ještě jsem zaslechla, že třeba na skautský tábor v lese posílali balíky přes dopravní firmu a vedoucí pak odebírali balíky na domluveném rozcestí.
@-Evka- píše:
Pokud podáš balík do ruky dopoledne, tak by tam určitě měl být do druhého dne.Jinak neporadím, možná bych dopisy proložila pohledy s obrázky, které mají rádi.
Na ŠVP byli na 5 dní - jsem posílala jeden dopis (v Po či UT- na začátku pobytu) a tedy místo textu vložila placatou žvýkačku a stírací los, po kterém tak toužili.
se mi nechce věřit, když vidím, jak dlouho to chodí z eshopů.
díky za tip na obrázky a los, to je dobrý nápad.
my máme dát polovinu pohledů při odjezdu do ruky vedoucímu - holky ale jak to v tom případě děláte se zámkou? Vždyť to dítě už je docela chytré…
@Pudloslava píše:
my máme dát polovinu pohledů při odjezdu do ruky vedoucímu - holky ale jak to v tom případě děláte se zámkou? Vždyť to dítě už je docela chytré…
Zkusit poprosit na poště o razítka?
Nevím, za sebe nejsem přesvědčená, že potřebují dopisy každý den.
Udělala bych to po svém a s dětmi se domluvila, že nebudou dostávat každý den(?).
To je nějaká „nová doba“, že na „skautském“ táboře dostávají dopis každý den??? ![]()
@mdvorak píše:
To je nějaká „nová doba“, že na „skautském“ táboře dostávají dopis každý den???
Tam neni psane skautsky tabor. A ja taky deckam posilala, vetsina deti dostala temer kazdy den dopis.
Ahojky, my jsme teď posílali na školu v přírodě v sobotu, v pondělí odjížděli a v úterý měly holky v ruce ![]()
@Pudloslava píše:
Už to na mě taky přišlo, tak se ptám zkušenějších, s jakým předstihem posílat dopisy na tábor (skautský) a s jakým balíček?Jo a také prosím inspiraci co psát do dopisů, mají mít snad na každý den jeden
Napiste pohledy doma, ocislujte a dejte vedoucimu u busu. Kazdy den dostane dite jeden a nemusis se o nic starat, jen to psani vecer najednou je na hlavu. Poprve jsem mela pocit, ze to nedam, dneska uz jsem profik. Davam i razitko ( z detske posty), kdyz se spravne otoci, dite to nepozna. Driv jsem misto znamky davala samolepky, co jako znamky vypadaji, ted kupuju na poste korunove, nase deti netusi, kolik stoji posta a na tech, ktere dostanou s sebou na pohledy cena neni. ![]()