Doba nakažení - omicron
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem z toho už trochu blázen, tak se chci ujistit a zeptat. Člen rodiny, od soboty příznaky, v pondělí na PCR a je pozitivní. Bydlíme všichni ve stejném domě a jsme spolu. Za jak dlouho to od nej můžu/ mohla jsem chytnout? A kdy mi mohou propuknut případně příznaky? A jak dlouho je člověk s omicronem infekční? Ptám se, kdy je nejlepší jít na PCR, aby případně odhalil infekci.Moc děkuju!
tak říkají, že nakažlivost je dva dny zpět. Ale můžou být výjimky oběma směry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Manžel v sobotu Příznaky, v úterý pozitivní test. Já s dcerou test ve čtvrtek a negativní. No a v neděli příznaky u mě, na testu Jsem byla dnes. Takže u nás týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nakažlivost nevím, ale já jsem měla příznaky až 3 dny poté, co mi vyšel pozitivní PCR. Syn až čtvrtý den po kontaktu s nakaženým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já pozitivní od středy, jedno dítko od víkendu, chlap ode dneška, druhé dítko zatím pořád nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já měla kontakt v sobotu, pcr test následující čtvrtek mi vyšel
negativní, ale v neděli potom mi začaly příznaky, na pohotovosti mi
udělali antigenni test a vyšel pozitivní, pcr následující den ho potvrdil.
Takže příznaky až 7 dní po kontaktu. Pcr test který se obecně
doporučuje 5 dní po kontaktu byl moc brzy. Sama teď řeším kdy poslat na
pcr dceru abych měla jistotu že vyšel správně. Nechci nic riskovat abych ji
neposlala do školky infekční. Je sice pěkný, že nám karanténu zkrátili
na 5 dní ale to bude mít za následek že budou všude pobíhat infekční
jedinci. I když teď už je to asi stejně chytí každé, tak je to
jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My jsme to měli obden, ve čtvrtek příznaky muž, sobota děti, pondělí já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moje dite prvni priznaky od stredy, v patek negativni ( ale asi spatnej odber), v pondeli uz temer bez priznaku, pozitivni. Druhe ma stejne priznaky od vcera( pondeli), test v patek i v pondeli negativni, meli jsme jet na hory, proto ty testy tak za sebou. Jde znovu zitra a doufam v pozitivitu. Nehodlam v karantene sedet dele, nez je nutno. Mne neni nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera kontakt ve středu. Příznaky hned v sobotu, já hned po ní v neděli a další dítě hned v pondělí. Dcera a já v pondělí pozitivní test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Do dvou dnů a padlo nás 8, oslava narozenin jen 2 tomu utekli. Ti měli nedávno deltu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera příznaky od čtvrtka, v sobotu antigen negativní, v neděli už pozitivní, potvrzeno PCR. Nikdo další v rodině to nechytil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já pozitivní s dcerou od minulého pondělí, dcera už chodí do školy a ja bohužel pořád na hromadě, mě se to drží 😪 🙄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem z toho už trochu blázen, tak se chci ujistit a zeptat. Člen rodiny, od soboty příznaky, v pondělí na PCR a je pozitivní. Bydlíme všichni ve stejném domě a jsme spolu. Za jak dlouho to od nej můžu/ mohla jsem chytnout? A kdy mi mohou propuknut případně příznaky? A jak dlouho je člověk s omicronem infekční? Ptám se, kdy je nejlepší jít na PCR, aby případně odhalil infekci.Moc děkuju!
já ti napíši jak je to u nás. Já příznaky v pátek odpoledne, v sobotu pozitivní antigen. V sobotu příznaky dcera. V neděli celá rodina PCR a pozitivní jsme všichni. Manžel a druhé dítě bez obtíží. Kdyby nebyl nastavený tak hloupý systém karantén a izolací jako je, tak bych ty bezpříznakové netestovala. Ale každý další pozitivní v rodině pošle znovu do karantény i toho co už končí izolaci a nakazil ostatní v rodině. Prostě hloupost, ale je to tak. Tak jsem ráda, že to máme všichni stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucka1111 píše:
já ti napíši jak je to u nás. Já příznaky v pátek odpoledne, v sobotu pozitivní antigen. V sobotu příznaky dcera. V neděli celá rodina PCR a pozitivní jsme všichni. Manžel a druhé dítě bez obtíží. Kdyby nebyl nastavený tak hloupý systém karantén a izolací jako je, tak bych ty bezpříznakové netestovala. Ale každý další pozitivní v rodině pošle znovu do karantény i toho co už končí izolaci a nakazil ostatní v rodině. Prostě hloupost, ale je to tak. Tak jsem ráda, že to máme všichni stejně.
To pořád platí to s tou izolací v rodině? Že když jsme my s dcerou teď, tak až půjde manžel v pátek, tak kdyz bude pozitivní, budeme mít my zase karanténu? Co zvM v okolí rodiny, tak někomu ještě dojížděla izolačka a ty první už normálně fungovali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nechci, aby to v práci věděli - 1. těhu kontrola v prac. době
- Naučit dite chodit na velkou v pravidelnou dobu?
- Smlouva na dobu určitou - tatínek na MD
- Ukáže se pozitivní tt při každém těhoteství ve stejnou dobu?
- Neschopenka, výpověď ve zkušební době, kde co nahlásit?
- Rizikové těhotenství a pracovní poměr na dobu určitou
- Problémy v práci, zkušební doba
Ahoj, jsem z toho už trochu blázen, tak se chci ujistit a zeptat. Člen rodiny, od soboty příznaky, v pondělí na PCR a je pozitivní. Bydlíme všichni ve stejném domě a jsme spolu. Za jak dlouho to od nej můžu/ mohla jsem chytnout? A kdy mi mohou propuknut případně příznaky? A jak dlouho je člověk s omicronem infekční? Ptám se, kdy je nejlepší jít na PCR, aby případně odhalil infekci.
Moc děkuju!