Doba objednání kočárku Espiro?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.8.12 16:41

Doba objednání kočárku Espiro?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo objednaný kočárek Espiro Enzo Evo v černé barvě? Jak dlouho na něj čekáte nebo jste čekali? Já ho mám objednaný od května, kočárek pořád nikde, prodlužují termíny a porod se dost blíží. Tak mě zajímají vaše zkušenosti…Zálohu máme už zaplacenou. Pro ty, kteří by mě radili, at si vyberu jiný nebo odstoupím od koupi, prosím, at mi tak neradí…
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
29.8.12 16:53

AHojky nemám s tím moc zkušenosti ale asi bych jim napsala stížnost kde je kočárek a pořád bych do nich ryla. Nebo jima zavolej kde je? a prosím tě pokud to mohu vědět kolik byla ta záloha? a kde si jej objednala? aby to nebyl jen nějaký podfuk. Každý den se ptej. nenech to být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.8.12 16:58

No přesně tak, odkud ho máš? od května je už to sakra dlouhá doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
29.8.12 17:03

Ahoj, nechci tě strašit, ale pokud kočárek nemají skladem, tak bude dostupný až začátkem října… Toto datum jsem našla jako datum dodání u několika obchodů… Pokud jste se dohodli na nějakém datu dodání tak předpokládám, že podle jejich obchodních podmínek by mělo jít od smlouvy odstoupit a zálohu by ti měli vrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.8.12 17:09

Ahoj teďka jsi mě krapet vyděsila 8o. My ho máme taky objednaný, ale ve fialové barvě, měl by přijít na prodejnu ve Třinci. Dodací lhůta je prý měsíc. No teď v sobotu to bude měsíc a zatím se nikdo neozval. Doufám, že brzo zavolají, protože za pár týdnů rodím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 19:31

Kdybych chtěla, tak mi zálohu vrátí, v tom problém není…Bylo to normálně v kamenným obchodě, přes net bych si netrufla. Ale chyba je prý na straně výrobce…Ale když já žádný jiný vhodný kočárek nenašla :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.12 19:33
@kokomo píše:
Ahoj, nechci tě strašit, ale pokud kočárek nemají skladem, tak bude dostupný až začátkem října… Toto datum jsem našla jako datum dodání u několika obchodů… Pokud jste se dohodli na nějakém datu dodání tak předpokládám, že podle jejich obchodních podmínek by mělo jít od smlouvy odstoupit a zálohu by ti měli vrátit…

A nevíš, kde by ho mohli mít skladem? Že bych zrušila původní objednávku a objednala ho jinde?
TP se blíží a kočár nikde…Nevím, jak to bude. Máme to i s vajíčkem, tak abysme vůbec malou odvezli z porodky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.12 19:36
@luskabay
@luskabay píše:
Ahoj teďka jsi mě krapet vyděsila 8o. My ho máme taky objednaný, ale ve fialové barvě, měl by přijít na prodejnu ve Třinci. Dodací lhůta je prý měsíc. No teď v sobotu to bude měsíc a zatím se nikdo neozval. Doufám, že brzo zavolají, protože za pár týdnů rodím. :mrgreen:

no, nám říkali, že kdyby jsme chtěli jinou barvu, tak není problém…A dnes říkali, že je i nějaký technický problém v kočárku, task odstranují závady :pocitac: Doufám, že to nebude nějaký lagric :think:

• Citovat
  • Upravit
1726
29.8.12 19:39

No skladem mají v některých internetových obchodech jiné barvy, ale pokud je tam i nějaká závada, jak píše luskababy, tak to asi nebudu tak jednoduché…zkus se mrknout na web a zavolat si do těch shopů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
29.8.12 20:58

Já takhle měla taky objednaný zelený, do obchodu jim dorazil po dvou měsících, bez vajíčka, že to bude do týdne.. čekali jsme další měsíc až mi došla trpělivost a koupila si jinou.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí