Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, maminy:)))
Chtela bych slyset Vas naroz a hlavne zkusenost s golfkami quinny yezz???
Chtela jsem poridit nuna pepp ale mam pocit, ze v posledni dobe uz sni jezdi kazda druha maminka a tyhle golfky me velice zaujali.
Dekuji za rady a postrehy:)))
Ježiš, ty jsou hnusný, promiň
Quinny miluju, ale do tohohle bych nešla. I když proti gustu, pokud se ti líbí, nenech se odradit ![]()
Kup si raději quinny senzz, ty můžu vřele doporučit…ale tyhle se mi teda taky vůbec nelíbí
![]()
Cekala jsem, az se nekdo ozve… Protoze mam bohuzel uplne stejny nazor. Nejen nehezky, ale funkcne to urcte nebude taky zadna slava. Kolecka mrnavy, jak u skladaci kolobezky, bez odpruzeni a za to cena
Mozna ma nekdo dobrou zkusenost, ale ja bych je podle obrazku a popisu nechtela snad ani zadarmo.
Mne se teda nelibi ani Nuna.
Ale ja kocarek fakt nevybiram podle toho, kolik lidi s nim jezdi, ale abych s nim byla spokojena ja. Naopak, to, ze s nim jezdi kazda druha bych brala spis jako plus, asi je dobrej, kdyz ho ma tolik lidi… Na co je pitomej kocar, kterej mam jen ja?
Za mě taky hnus, pokukuju po senzz, ale nechci na půl roku vyhodit pár tisíc. Nuna je též hnus a navíc rachtá, bouda na.....apod.
Yezz je hnus, senzz jsem chtěla ale „nejsou to golfky“ nějak tak mi to bylo řečeno když sem se na to ptala dovozce a vytýkala jsem mu vysokou cenu na to že moc „multifunkční“ nejsou. Vyřešila jsem to nunou, která se mi taky nelíbila. Senzz je hezčí…to je oproti nuně jediný plus. Já sem s ní spokojená
Mám Senzz a je moc prima. Skladný, lehký, dobře a zajímavě vypadá, dobře se s ním jezdí…Jako golfky na cestování ideální, samo, že do terénu a tak to není.
Taky ho právě mám a je fakt super. Navíc ho nemá každý druhý jako nunu;-)
Taky ho právě mám a je fakt super. Navíc ho nemá každý druhý jako nunu;-)
Jakože QUinny mám ráda, tak tohle se jim podle mého nepovedlo..
navíc, Yezz nemá žádné polohování, což třeba nunna má (i když já zrovna nejsem její fanda a nikdy bych jí nechtěla..)
myslím, že zapp je povedenější..
a u lehoučkých golfek si myslím, že je nejlepší cybex ruby ![]()
Na design má každý svůj názor, takže to nemá cenu nijak hodnotit (jo, krasavec to není
). Ale nechápu poznámku mroe o malých kolečkách. Asi to mělo znamenat, že díky malým kolečkům se s ním hrozně jezdí. Opak je pravdou. Opravdu nechápu, jak může někdo něco hodnotit, aniž by to měl v ruce a viděl to nanejvýš na obrázku v počítači.
Yezz má sice malá kolečka, ale jsou z kolečkových bruslí. Díky tomu je jeho ovladatelnost naprosto úžasná. Já to můžu říct, protože narozdíl od některých zde přítomných, jsem jej měl v ruce. Nemusí se vám to líbit, ale ovládání Yezz jde v pohodě jednou rukou. Kam se na něj hrabou ostatní golfky.
S tím ostatním je to už horší ![]()
Konecne nekdo kdo mi napsal i nakou zkusenost a ee jen ze se jim yezz nelibi. Cim vice se lidem nelibi tim vice se libi me:)))) takze si ho poridime:))) prave me se na nem libi ze ma male kolecka a hlavne gumove na inlinech bruslim takze gumove kolecka jsou paradni…a rekla bych ze nebudou tak hlucne jako nuna:)))
Je to vase volba, to je jasne.
MMCH gumova kolecka ma vice golfek a nemusi byt tak mala. A nektere kocarky je maji i odpruzene. Dlouho jsem hledala nejake plus a nasla jsem - jsou opravdu lehke. Ale bohuzel, je to pro me jedine plus.
Jeste by me zajimalo, v cem jsou ta jejich kolecka tak unikatni? Nikde jsem to nenasla, vsude opisuji tu samou vetu.
Myslite, ze mala gumova kolecka jsou z nejakeho duvodu lepsi nez podobna gumova kolecka vetsi - treba u Callista?
Yeez se mi docela zamlouva. Na design docela pecu (pokud to z meho pohledu neni priserna tankoidni sarada tak je mi to vcelku jedno)
V ruce jsem tohodle drobka nemela ale cetla jsem nekolik recenzi od mamin z UK.
Kolecka jsou unikatni. Neni guma jako guma a co si budem povidat, kdo na inlinech jezdi, vi o cem je rec. (ano jsou to podobna kolecka jako u skladaci kolobezky)
Nemyslim si, ze vetsi kolecka jsou az takova vyhra.
Yeez bude mit rozhodne problemy ve snehu. Celkove bych ho spis zaradila do kategorie mestaku. Proste jet s nim po hrbolate lesni ceste si nedokazu predstavit.
Velka vyhoda je jeho vaha a fakt, ze si kocarek muzete hodit na zada jako batoh je taky fajn. (treba jane nanuq je taky lehoucky ale kdyz se slozi, tak se svyma 8,5kg moc nositelny neni)
Polohovani nekomu muze schazet ale i to se da resit. Kdyz jedete autem, tak taky prcka nepolozite a vetsina rodicu to neresi (a prcka nechaji spat v sede) nebo pouzivaji podhlavnicek (takouvou tu podkuvku).
Co se nozicek tyce, poloovani sice nema, ale jsou dve miste, kde si muze ditko nozky oprit takze i vetsi deti muzou pohodlne sedet.
Takze sum sumarum, kocarek do mesta (praha, brno atp.)naprosto idealni. Ve mestech v podstate neni teren, kde by tento kocarek mel mit potize (a co si budem povidat ani ten snih se tam moc nenachazi a kdyz, tak jsou chodniky sypane a prohrable. Navic ve meste je spousta mist, kdy je kocarek treba zvednou a poponest. Komu by se chtelo radsi tahat 8,5kg misto 5 prosim. Me rozhodne ne. Pro dite vypada pohodlny (a dle recenzi i je. Ovladani jednou rukou je jednoznacne (coz bez spojene rukojeti jde proste jen chvilku)
Me se libi i designove navic si myslm, ze je to idealni kocarek na dovcu. Se svou velikosti a vahou se da vzit i do letadla jako pirucni zavazadlo.
Mad, přesně jsi to vystihla. Yezz je kočárek do města, dokonce přímo s tímto cílem byl ve Quinny vyvíjen.