Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zalezi na tom, jak je tvuj syn vysoky. Pripadne pokud by ti nevadilo, ze bude mit boudicku sklopenou za hlavou, tak bych v tom nevidela problem. ![]()
Tak posílám fotku svého 2,5 letého, cca 14 kg. vejde se opravdu s dostatečnou rezervou. Zádová opěrka je ke stříšce cca 58/60 cm.
@hanibaros píše:
Jak je staré nebo spíš vysoké a těžké dítko na té fotečce ve fial. kočárku?
Syn má 2,5 a 15kg. Asi by byl do něj malý že
Mikuláškovi ve fialovém Yezzu jsou 2 roky a místa má opravdu hodně, vejde se tam s přehledem i má 4-letá dcera
![]()
Ahojte, kočky!
Neviete náhodou aká slnečná clona by sa hodila na yezzko? Ďakujeeem
@gloxinia píše:
Ahojte, kočky!
Neviete náhodou aká slnečná clona by sa hodila na yezzko? Ďakujeeem
jde na něj clona Teutonia
viz foto
Akú máte k nemu prechodnú fusáčik?
Ja mám buggy snugle kravičku:O))).
Zdravím a suhlasim s poslednými príspevkami. Dala som si yezz doviezt.Je to kocik do mesta, na dovolenku, vsade kde treba prepravit dieta a rychlo sa premiestnit. Upresním, ideálny golfáčik pre dieťa 2+,to znamená že dieťa ktoré už behá, ale nevydrží ešte stále chodiť peši. Keďže som mala quinny zapp môžem porovnávať, kolieska su geniálne, nehrkocu na dlažbe, sú stabilnejšie ako zapp a je ľahučký a až taký škaredý neni, keď už je vacsie dieťa, tak moc na to nepozeráte. Som rada že som ho kúpila a rýchlo sa vyzlečie a operie v práčke…ja určite odporúčam ako posledný kočárik
![]()
Dobry den, mala bude mit v cervnu 3 roky a vazi skoro 18 kg a meri cca 100 cm. Mame Nunu, ale tam uz nevleze pod strisku
jak je to prosim s nosnosti tohoto kocarku a vyskou strisky? Na nasich webech uvadi 15 kg, na zahr. 40 liber, coz je myslim tak 18,3 kg. Ale nekdy vyrobci kvuli normam tu nosnost uvadi nizsi. Budu velmi vdecna za jakoukoliv reakci ci radu. Moc moc dekuji
Aho, může mi prosím někdo z majitelů Jezzu změřit jak je vysoko rukojeť? Tuším, že polohovatelná nijak není, že? Jsem mrňous 158cm…
@emjile majitelm uz nejsem ale mela jsem ho a budu chtit zas. Mam vysku 151 a uplne v pohode ![]()
Jinak podle vyrobce je to 105,5cm viz http://www.quinny.com/…-buggy/yezz/#…
Já jsem to teď měřila - od toho nejvyššího bodu uprostřed a naměřila 103 cm. (krejčovským metrem, jiný jsem nenašla ![]()
Po stranách se ty rukojeti snižují.
Já jsem z něho byla opravdu nadšená. Právě jsem si ho přinesla do bytu, že ho vyčistím a dám k prodeji, protože děti už kočárek nepotřebují.
Opravdu doporučuji - perfektní do města, na dovolenou…
Jak je staré nebo spíš vysoké a těžké dítko na té fotečce ve fial. kočárku?
Syn má 2,5 a 15kg. Asi by byl do něj malý že