Quinny Yezz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
4.2.13 19:27

Tak at dobre slouzi ;) Pozor pri instalaci potahu na konstrukci je treba dost sily ale aspon si clovek muze byt jisty, ze to fakt drzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.2.13 00:58

Ahoj, ted mi zrovna prišel newsletter z babyparku a pro všechny, kdo chcete kupovat Yezz, prijde mi zajimavé, že jednak mají modrého za 4490,– v akci a ještě mají do konce unora 20 % slevu na všechno Quinny zboží, i to co je v akci.
je to ale cashback, takze clovek bud dostane penize na prodejne pri koupi nebo formou slevového poukazu
ale vychází tímpádem na 3600 a to už stojí za to.. :mrgreen:
sakra, škoda že mam tak velke ditě :) a odpovidajici kocar mam.. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.2.13 15:45

Teda tohle vedet, tak si koupim barvu kteoru chci :)) Mno ale uvazuju o palstence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.3.13 03:10
@Mad Silence píše:
Teda tohle vedet, tak si koupim barvu kteoru chci :)) Mno ale uvazuju o palstence…

Mad Silence, nemohla by jsi sem hodit prosím nějaké foto Yezzu z provozu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.3.13 03:19
@Mad Silence píše:

Mad Silence, nemohla by jsi sem hodit prosím nějaké foto Yezzu z provozu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.3.13 03:25
@Indiigoes píše:
Tak moc děkuji za rady. Babypark má shodou okolností slevovou akci, tak jsem ho objednala :palec: Tak se těším na přírůstek do našeho „vozového“ parku. ;)

tak jak jsi spokojená s Yezzem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.3.13 09:17

Yezz - první postřehy

Prozatím jsem ho vzala jen na první zkušební jízdu. Všude máme ještě sníh, takže tohle jsou pouze první postřehy:

Před nákupem jsem pročítala spousty recenzí na internetu, takže jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Když kočárek dorazil, tak mne velmi příjemně překvapil látkový potah. Vypadá, že snad dlouho vydrží a bude se dobře udržovat (vzhledem k tomu, jak je jednoduché ho sundat, vzít domů na umytí a pak ho zase jednoduše přidělat). Nechtěla jsem zbytečně utrácet, objednala jsem to nejlevnější, takže růžový, který byl v akci + slevová akce na vyprodání skladových zásob, tudíž dvojitá sleva. :palec: No, ale musím přiznat, že jsem nadšená a rozhodně nelituji! Barva je opravdu nádherná, sytě růžová, úplně nám projasnila byt v tomhle pochmurném zimním období.
Co se týče jízdních vlastností žádné překvapení:

• na kostkách na náměstí kočárek hodně rachtal a nadskakoval, na rovnějším povrchu se s ním jezdí perfektně
  • hodně mne mrzí nemožnost zaaretovat přední kolečko, tohle a samozřejmě nemožnost polohování, jsou největší kompromisy, které jsem u výběru kočárku udělala, nicméně jak už jsem psala plánuji kočárek používat zejména na cestování, průměrně tak jednou do týdne, takže jsem se s tím srovnala. Nevím, jestli je to tím typem kolečka, nebo by systém zaaretování přidal moc na váze.. no škoda…
  • v zimním období je dost nepříjemné, že popruhy jsou dost krátké. S fusakem a dítětem v bundě se dost těžko dítě do popruhu upíná a to je mám na maximální natažení…
  • skládání a rozkládání kočárku jde jedna báseń. Popruh na nošení je také pohodlný, pěkně široký a příjemně pruží.
  • rukojeť je vysoko, což mi vyhovuje (mohu si dovolit i vyšší podpatek) a hlavně je to spojená rukojeť (nemám ráda oddělené golfkové rukojeti), takže se krásně ovládá i jen jednou rukou - velké plus!

Prozatím váhám s nákupem pláštěnky. Podle recenzí se dost těžko nandavá, moc na kočárku nedrží. Podle fotek mi připadá, že má dítě malý výhled. Nemáte s pláštěnkou některá zkušenost? Chtěla jsem použít pláštěnku z jiného mého kočárku, ale zase ta moje je dost neskladná, takže na cesty by bylo nepohodlné mít pláštěnku, která zabere tolik místa co samotný kočárek. Takže dilema nemám stále dořešené a proto zase nemohu vzít kočárek když teď sněží/prší/mrholí… Vůbec už se nemohu dočkat jara, letos je ta zima moc dlouhá…

Tak asi jsem nepřispěla prozatím ničím novým. Kdyžtak napíšu až vyrazíme na cesty hromadnou dopravou, kvůli které jsem koneckonců kočárek kupovala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.3.13 11:21

Tak moc děkuju za postřehy a ještě mě zajímá, kočárek lze nosit jen přes jedno rameno, nebo i jako batoh na obou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.3.13 18:48

Tak jsem dnes nakonec Yezz koupila, měli jen ve fialové barvě, ale to mi vůbec nevadilo, jelikož je ta barva hodně tmavá a i chlapeček v ní vypadá hezky…
později napíši své první postřehy, ale jsem zatím naprosto unešená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
2.3.13 02:49

Holky az vas ty barvy omrzi, tak to changnem :))

@Indiigoes plastenku na Yezze nemam vubec. Resim to takovou jednoduchou plastenkou. Mam nejakou starou a clippsafe (http://www. chranimsvedite. cz/product/plastenka-do-kocarku-golfove-hole-114/) levnejsi variantu (klasicka pruheldna umela plastenka) vyrabi emitex. Tusim ze se jmenuje Emitex golf 2

Ja naopak na cesty beru polohovatelnej sportak neb jezdim daleko a mala se mi preci jen lepe vyspi v odpruzenem sporatku (ackoliv rvat to dovlaku je teda za trest) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
2.3.13 19:34
@Mad Silence píše:
Holky az vas ty barvy omrzi, tak to changnem :))

@Indiigoes plastenku na Yezze nemam vubec. Resim to takovou jednoduchou plastenkou. Mam nejakou starou a clippsafe (http://www. chranimsvedite. cz/product/plastenka-do-kocarku-golfove-hole-114/) levnejsi variantu (klasicka pruheldna umela plastenka) vyrabi emitex. Tusim ze se jmenuje Emitex golf 2

Ja naopak na cesty beru polohovatelnej sportak neb jezdim daleko a mala se mi preci jen lepe vyspi v odpruzenem sporatku (ackoliv rvat to dovlaku je teda za trest) :mrgreen:

a jakou máš ty barvu?
já jsem po včerejšku zjistila, že mi Miki neusne v poloze sedě ani za boha, i když je sebevíc unavený, takže Yezz nám opravdu zůstane jen na cestování, do auta nebo občas pro starší dceru, a na větší prochajdy si necháme staré dobré Bee :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
2.3.13 19:35

První testování v provozu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.3.13 10:51

No ten fialový je nááááádherný!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.3.13 19:34

Fialova je proste paradni ;) Mam tm. modrou „greay road“ je to sikovne ze je to fakt universalni barva :)

@madamecrazy take ho pouzivam na kratsi cesty po Praze nebo kdyz cestuju nekam, kde vim, ze nebude treba aby byla moznost spanku v kocare. Ona mi tam ta nase cacorka sice usne ale jen na chvilku a to i kdyz Kocar celou dobu drzim takze vlastne skoro lezi. Proste to neni ono :)
Trebas ted jsem ho brala s sebou na sumavu pac jsem vedela, ze dom pojedu busem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
23.4.13 17:39

@madamecrazy jsem nejak prehledla, ze jsi chtela nejakou fotecku… hmmm Stale po ni touzis? :) Musela bych trochu pohledat ale jedna listopadova spaci by byla(mela v tu dobe na ruce sadru takze jsem yezze ocenila jeste o neco vic. Mela fakt pohodlicko)

http://img13.rajce.idnes.cz/…CIMG1728.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí