Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mad Silence děkuju, já jsem jelito, fakt jsem to přehlídla. Tak to je super, že v pohodě, protože já si madlo u našeho kočárku nastavuju tak na 95cm, tak mi to přijde o dost výš. Potřebuju nějaký rychle skladný lehoučky golfky s propojeným madlem jen tak na skok do obchodu v hezkém počasí, pěšky to je s malou na hodinu, a vytahovat velkej sporťák se mi na ten půlkilometr nechce a v Manduce už to bolí..:)
@Indiigoes budes prodavat? hmmm kterej a za kolik? kdyztak prosim zpravu ![]()
Přidala jsem mezi fotoalba aktuální fotky mého Quinny Yezz Pink Hybrid:
https://www.emimino.cz/…-yezz-12136/
Ahoj zensky budu si porizovat Yezz a potrebuju vedet zda se da prehodit prebalovaci taska pres rukojet kocarku? diky moc Zuzka
@RoseOfRed ano da ale pokud bude prilis tezka, tak se bude kocarek prevazovat takze doporucuju mensi tasku pripadne doplnit batohem na zada nebo tak neco
@Mad Silence měla bys prosím tip na nějakou takovou tašku??? ![]()
jakou používáš… ![]()
@Mad Silence mrknu taky do DMka, tam jsem ted nějakou dobu nebyla… nevíš, jestli je tam pořád mají?
![]()
@lidadv supr. Zrvna kdyz jsem dneska byla v DM tak jsem si na tebe vzpomnela.
Holky koukaly jste na novou veri yezz air? Jsem na to zvedava. Uz se blizi cas golfek i pro nasi druhou cacorku tak chci znovu yezze sehnat a tohle se mi docela libi
Hezký den,
Má někdo aktuálně Quinny yezz? Jak se Vám s ním jezdí? Potřebuji kočárek, co je lehký a dá se hodit i přes rameno. Tento mě hodně zaujal. Díky ![]()