Dobírka a peníze nikde

103
6.2.15 15:43

Dobírka a peníze nikde

Dobrý den,22.1 manžel posílal balik na dobírku 26.1 byl balik doručen ale stále nemá peníze které měli přijit složenkou. A aby toho nebylo malo manžel ztratil podaci listek a mam jen číslo na kterem najdu na internetu že byl balik doručen :( Dá se s tím něco dělat, nebo mohou peníze ještě přijit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
6.2.15 15:47

Jestě bych nějaký den počkala. Mě občas taky dobírka šla pěkně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.2.15 15:49

Dobře moc děkuju ja právě ani nevim za jak dlouho by to mělo přijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.2.15 15:55

Bych to reklamovala na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.2.15 16:05

No ja právě nevim jestli to pujde. manžel ztratil podaci listek a ja mam jen to číslo kde to mužu sledovat na internetu o tom že zasilka byla doručena. Ale listek právě nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.2.15 16:07

No tak se prokáže OP že je odesílatel, neviděla bych v tom extra problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.2.15 16:08

Dobře tak moc děkuji :) počkáme ještě v pondělí a v utery dojdu na poštu když nic nedojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.2.15 16:24

Posíláš často na dobírku? Mně jednou paní posílala takhle oblečení a vyplnila složenku obráceně, takže mně došlo jak zboží, které jsem zaplatila, tak poté i ta složenka na peníze :mrgreen: :mrgreen: Takže jsem vybrala a peníze posílala znovu paní - i to se mohlo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.2.15 16:50

Manžel právě posíla často a vyplněné to měl dobře :) ale kamarádce se to stalo už taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.2.15 18:50

Bohužel se stane, že poukázka se při přepravě z toho balíku prostě ztratí, třeba se odlepí taková ta kapsa v který je ta poukázka.. Nebo třeba ulítne tomu pošťákovi, no :oops: A bez podacího lístku to asi bude trošku složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.2.15 09:14

Ahoj, pokud nemáš podací lístek, zajdi na poštu, napiš si co nejvíc údajů, co víš, adresát, odesílatel, podací číslo, výše dobírky, prostě, co nejvíc informací o zásilce. Vystaví ti druhopis podací stvrzenky, je to za malý poplatek, nevzpomenu si kolik přesně jsem platila a jak budeš mít ten druhopis, tak s ním můžeš reklamovat tu dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.2.15 19:48

Jeee mooc děkuju ja ani nevěděla že dělaji nějaky druhopis :-) poplatek nevadi hlavně že dojde tech 1500 teda aspon doufam :-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová