Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,22.1 manžel posílal balik na dobírku 26.1 byl balik doručen ale stále nemá peníze které měli přijit složenkou. A aby toho nebylo malo manžel ztratil podaci listek a mam jen číslo na kterem najdu na internetu že byl balik doručen
Dá se s tím něco dělat, nebo mohou peníze ještě přijit? Děkuji
Jestě bych nějaký den počkala. Mě občas taky dobírka šla pěkně dlouho.
Dobře moc děkuju ja právě ani nevim za jak dlouho by to mělo přijit.
No ja právě nevim jestli to pujde. manžel ztratil podaci listek a ja mam jen to číslo kde to mužu sledovat na internetu o tom že zasilka byla doručena. Ale listek právě nemam ![]()
No tak se prokáže OP že je odesílatel, neviděla bych v tom extra problém
Dobře tak moc děkuji
počkáme ještě v pondělí a v utery dojdu na poštu když nic nedojde ![]()
Posíláš často na dobírku? Mně jednou paní posílala takhle oblečení a vyplnila složenku obráceně, takže mně došlo jak zboží, které jsem zaplatila, tak poté i ta složenka na peníze
Takže jsem vybrala a peníze posílala znovu paní - i to se mohlo stát.
Manžel právě posíla často a vyplněné to měl dobře
ale kamarádce se to stalo už taky ![]()
Bohužel se stane, že poukázka se při přepravě z toho balíku prostě ztratí, třeba se odlepí taková ta kapsa v který je ta poukázka.. Nebo třeba ulítne tomu pošťákovi, no
A bez podacího lístku to asi bude trošku složitější.
Ahoj, pokud nemáš podací lístek, zajdi na poštu, napiš si co nejvíc údajů, co víš, adresát, odesílatel, podací číslo, výše dobírky, prostě, co nejvíc informací o zásilce. Vystaví ti druhopis podací stvrzenky, je to za malý poplatek, nevzpomenu si kolik přesně jsem platila a jak budeš mít ten druhopis, tak s ním můžeš reklamovat tu dobírku.
Jeee mooc děkuju ja ani nevěděla že dělaji nějaky druhopis
poplatek nevadi hlavně že dojde tech 1500 teda aspon doufam
dekuju