Dobrá a kvalitní, cenově dostupná autosedačka

334
16.12.13 17:11

Dobrá a kvalitní autosedačka

Ahoj holky, kdo máte zkušenosti, pište ;) začínám se pomalu dívat po autosedačce, jelikož ta naše prďolka bude mít vajíčko pomalu malé :)Máte nějaký tip na dobrou, kvalitní a cenově dostupnou autosedačku? Díky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
joaska
16.12.13 17:16

Já čerpala tady, pokud ti nevadí němčina :)
http://www.adac.de/…default.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
29436
16.12.13 17:18

Já bych šla do některé, která je testovaná ADAC a samozřejmě dobře uspěla. Konkrétně máme třeba Römer King plus, kategorie 9-18 kg a jsme spokojení. Testama ADAC prošla, tím pádem má samozřejmě i crash testy na výbornou. Cenově je přijatelná, my ji tenkrát koupili na Mall.cz za 4tis. a pár korun k tomu. Dost často tam na ně bývají akce. Jinak doporučuji i vybranou autosedačkou vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.12.13 17:31

Maxi Cosi Priori :palec: Taktéž doporučuji nejdřív vyzkoušet. Přes net jsem vybrala Maxi Cosi Tobi, v obchodě jsme ji zkoušeli a byla klukovi dost úzká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
16.12.13 17:31

@joaska Jejda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.12.13 17:41

My jsme pravě koupili Römer King Plus a jsme spokojeni. Ještě jsme uvažovali o Cybex Pallas s tím pultíkem, ale malá vyvaděla tak jsme vybrali klasiku a malá je v pohodě. Doporučuji vyzkoušet. Sedačka stála v obchodě 4390,–

Příspěvek upraven 16.12.13 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
16.12.13 17:43

Máme pultíkovou, také jsme zkoumali Adac testy a vyhrála Cybex Pallas 2 fix za 6500 Kč. Je to kategorie 9-36 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.12.13 17:57

@Zuzlounek
já jsem natom podobně, jako zakladatelka, také budeme pořizovat svoji první autosedajdu.
Tak se tě chci prosím zeptat u té Pallasky -nevadí tvému dítěti tak moc vysokej pultík. Malá má deset kg a mám pocit, když se nato tak dívám, že ho bude mít, tak pod bradou ))))))))) :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.12.13 18:00

My teď pořizovali autosedačku BE SAFE, kterou lze připevnit proti směru jízdy na isofix až do 4 let věku dítěte. Samozřejmě lze autosedač. připevnit i pásem, po směru jízdy, ale proti směru je to pro děcko mnohem bezpečnější. Původně jsem chtěla Cybex - Sirona, ale ta má docela nízkou opěrku hlavy, tak pak vyhrála ta Be Safe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.12.13 18:10

@kotýsek naše malá to měla taky skooro pod bradou. Má taky 10 kg. Ona v tom ale nechtěla být. Jak jsme nasadili pultík začlo řvaní. Nemohla se v tom skoro hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
16.12.13 18:11

My máme Römer king plus a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
16.12.13 18:12

Koupili jsme Cybex Sirona 2014, má pultík a dá se i proti směru jízdy, takže kategorie 0-18kg. Vypadá pěkně - peníze 10tis

• Citovat
  • Upravit
1908
16.12.13 18:34

@kotýsek nevadí, nikdy s tím neměl problém. Naopak se těší do auta a sám nám pomáhá pultík nandat či pak odendat. A když vidím, jak ho ten pultík chrání (de facto celou hruď před případným nárazem), tak mi sedačka bez pultíku přijde málo bezpečná (samozřejmě jen můj osobní pocit a názor). Příbuzný je profesionální hasič a když vybíral pro své dítě, tak vybral taky tento typ. Jestliže se pro ni rozhodnete, tak je potřeba ji vyzkoušet přímo v autě. V diskuzích jsem se dočetla, že některá auta mají krátké pásy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduczka
16.12.13 18:35

HOLKY koupila jsem prckovi - 10 ti měsíčnímu, váží přes 10 kg.. Autosedacku vahove kategorie 9-36 kg prcek už sedí dobře, rovne ale včera jsme ji poprvé použili a když prcek usl tak mu padla hlavička.. Stává se to i u starsich děti? Nebo bych ho ještě do ni neměla dávat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix