Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše: Více
Na botoxu není nic strašidelného, na výplních také ne. Když se to umí, nikdo nic nepozná, lidé jen si myslí, že vypadáš odpočinutě. Pokud Ti však už obličej ochabuje, budeš adeptem na minilift. Nějaké chození na kosmetiku je sice příjemný odpočinek, ale s ochabováním rysů a vráskami neudělá zhola nic. Krémy jen hydratují a promašťují, jinak nic nevylepší.
Už se s tím smiřuji, máš prosím zkušenost s někým v Brně či okolí? Vždy, když si chci o tom něcp zjistit-vypadnou na mě nějaké odstrašující případy-že třeba po botoxu muže ochrnout nebo podráždit nerv v obličeji, nebo z výplní se udělat hrudky. Nevím, fakt s tím nemám žádnou zkušenost…..a proto hledám konkrétní zkušenosti a doporučeni. Diky za příspěvek ![]()
Já jsem z Prahy. Víš, ty hrůzostrašné příběhy nejsou tak časté. Určitě si vyhlídni kliniku estetické dermatologie, resp. estetického dermatologa, který už na trhu působí dlouho. Recenze ber d jisté míry s opatrností. Určitě neber žádné lákavé nabídky, které jsou až podezřele levné a stojí za nimi nějaké pseudolékařky z Ukrajiny. Ordinace estetické medicíny bývají i v nemocnicích, tam nepůsobí žádní rychlokvašní šarlatáni. Výplně se dají i rozpustit, pokud bys nebyla spokojená. Od určitého věku to však už bývá na minilift a ten má fantastické výsledky. Dělá se jen v analosedaci. Klidně mi napiš SZ
@884135 píše: Více
dnes Tě čtu už podruhé a docela koukám, jak se vyznáš
je to fajn změna po těch dezinformacích, co tu čtu…
@azaleila píše: Více
máte štěstí, že jdu právě kolem… ![]()
Před časem jsem četla rozhovor s jedním plastickým chirurgem a ten říkal, že je několik „škol“ ve vztahu k výsledkům PO.Ta švýcarská je o tom, aby člověk jen vypadal odpočatě a ta americká o tom, aby to každý poznal, protože to stojí hodně peněz a dotyčný na to má. Bulvár rád ukazuje ty extrémně neúspěšné výsledky a plastické operace tak získávají příchuť něčeho exentrického a mastňáckého. Dobře udělanou PO v podstatě nepoznáte na první dobrou.
Příspěvek upraven 21.01.26 v 20:28
@884135 Děkuji,tedy se objednám na konzultaci, pokud máš někoho dobrého a vyzkoušeneho v Praze, dojedu i tam.Ten Minilift, bolí? To je jak máš pak kolem uší ty jizvy? Jsem z toho fakt jelen, promiň. Ještě jsem četla o nitich, to si moc nedovedu představit, paní psala v nějaké diskuzi, že jí to pak hodně táhlo. Ja nepotřebuji být vyžehlená. Vrásky ke stárnutí patří, jen to teď nějak po té 40- cítce nějak rychle postupuje🤦♀️.
Mám, ale nemohu tu dělat reklamu, to se nesmí. Ano, jizvy jsou okolo uší ale vyblednou. Nitě jsou dobré, nejsou však vhodné pro každou pokožku(nesmí být tenká, tzv. pergamenová) ale ne každý lékař je dělá a cenově se už vyplatí spíše ten minilift.
@884135
Diky, napíši ti SZ, peníze neřeším, spíš svůj strach. A ten minilift bolí hodně?
Ještě jsem koukala na cosi s lososem. Jestli by mi nestačilo zatím toto a pak ošetření přístrojem Vivace, ale efekt asi nebude tak vyrazny jak u miniliftu.
Vivace jsou mikrojehličky, co prý údajně podporují vniknutí účinných látek do podkoží. Zase na nic, neučinkuje to na povadlou pleť a vrásky. Rozpíchaný obličej trochu napuchne a vypadá chvilinku mladší, nic víc. Vyhozené peníze. Lososí sperma je jen další neúčinný tahák na kapsu, všichni se tím nyní ohání. Neúčinné, neprokázané. Prostě na povadající pleť už platí jen řezat a píchat(botox).
@884135 píše: Více
Holky, vubec nemam páru co teď frčí a opravdu funguje. Táhne mi na 43 a chtela bych trochu zlepšit stav pleti. Pomalu ochabuje, rozšířené póry sem tam akné a výrazné nosoretky. Strašně se bojím botoxu a výplní, že budu vypadat nepřirozeně a uměle. Můžete mi prosím doporučit konkrétního doktora v Brně a okolí, kde máte dobré zkušenosti.,případně i metodu - s čím jste byli spokojeni. Díky moc!