Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já chodila v Borovinskym kopci. Strašně milá paní. Ted chodim do Boroviny (Za rybník) jak má ordinaci gyn. Uhlir. K paní Šárce (nejsem si jista příjmením). Super. A ceny taky - barva a ostříhání 350,– ![]()
Já vím ty ceny jsou ďes ale třeba by stačila jen jedna návštěva aby ti poradila co by ti slušelo(páč moc kadeřnic neumí poradit dobře) a když už bys věděla co by k tobě šlo tak se tak nechat ostříhat příště jinde ![]()
Mě ani tak nejde o radu jako o provedení toho střihu, vím co chci a mám celkem v poho obličej, sedí mi krátký, dlouhý… tedky jsem párkrát byla v trendu v kočičině a celkem nic moc ![]()
Tak jsem se nakonec rozhodla pro salon petraprestige a max spokojenost. Prijemna mlada slecna, sikovna poprve v zivote jsem odesla na hlave s tim co jsem tam opravdu mit chtela, ceny taky super ![]()
Ahoj chtěla
bych Odstranit černé vlasy Chci mít původní vlasy Přírodní jde to i bez barvy nechci mít zničené vlasy Kolik to stojí ještě Budu se těšit ![]()
Mám Dotaz Hledám Dobrou Kadeřnice V Třebíči Která ti Poradí Děkují
Hledám Dobrou Kadeřnici V Třebíči Která Poradí Chtěla bych se Objednat na Patek Budu se těšit
Ahoj, jsem tu nová, ale pokud mužu hodnotit, tak doporučuji Kadeřnictví Petra Rymešová.
Je to mlada holčina, ale fakt šikovná a cenově super. koukněte www.http/….webnode.cz/
Nemate aktualne nektera tip na fakt dobrou kadernici v Trebici, ktera pouziva kvalitni barvy a její prace bude na vlasech opravdu znat? Na cene tolik nezalezi, jde mi opravdu o kvalitu.
@Anonymní píše:
Nemate aktualne nektera tip na fakt dobrou kadernici v Trebici, ktera pouziva kvalitni barvy a její prace bude na vlasech opravdu znat? Na cene tolik nezalezi, jde mi opravdu o kvalitu.
Mezi kolegyněmi v práci je velice oblíbené kadeřnictví TOP. Já tam byla jednou a už mě tam nedostanou. Na mě drahé, nebaví mě sedět v kadeřnictví dvě hodiny. Ale zkusila jsem, no… já jsem prostě jinde.
Nicméně jsou asi dobří, ale záleží komu se dostaneš pod ruce. A objednací doba je delší.
Já byla u mladší holky - spíš se učila. Já doufala v to, že to nechám plně na nich a nakonec jsem si to stejně musela nadiktovat já.
Zavolat a říct, že chceš někoho zkušeného.