Dobrá kadeřnice Třebíč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
31.7.14 20:48

Njn, ale ty ceny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
31.7.14 20:57

Já chodila v Borovinskym kopci. Strašně milá paní. Ted chodim do Boroviny (Za rybník) jak má ordinaci gyn. Uhlir. K paní Šárce (nejsem si jista příjmením). Super. A ceny taky - barva a ostříhání 350,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.8.14 08:01

Já vím ty ceny jsou ďes ale třeba by stačila jen jedna návštěva aby ti poradila co by ti slušelo(páč moc kadeřnic neumí poradit dobře) a když už bys věděla co by k tobě šlo tak se tak nechat ostříhat příště jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.8.14 11:27

Mě ani tak nejde o radu jako o provedení toho střihu, vím co chci a mám celkem v poho obličej, sedí mi krátký, dlouhý… tedky jsem párkrát byla v trendu v kočičině a celkem nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.8.14 11:49

@neonqa kolik chteji v tom atomu? premyslim o jemne trvale a obarveni

• Citovat
  • Upravit
244
5.8.14 13:50

@Niky7 Tak to vůbec netušim tam jsem nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.8.14 06:23

Tak jsem se nakonec rozhodla pro salon petraprestige a max spokojenost. Prijemna mlada slecna, sikovna poprve v zivote jsem odesla na hlave s tim co jsem tam opravdu mit chtela, ceny taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
8.8.14 08:51

@teraterez a kde to je a co sis teda nechala udelat? A cena?

• Citovat
  • Upravit
8
9.8.14 21:05

Na hajku, kukni na webovky. Petraprestige.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.10.14 13:28

Ahojky hledám dobrou kadeřnici v třebiči

Ahoj chtěla
bych Odstranit černé vlasy Chci mít původní vlasy Přírodní jde to i bez barvy nechci mít zničené vlasy Kolik to stojí ještě Budu se těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1
8.5.16 10:15

Re: Ahoj

Mám Dotaz Hledám Dobrou Kadeřnice V Třebíči Která ti Poradí Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.5.16 12:14

Hledám Dobrou Kadeřnici

Hledám Dobrou Kadeřnici V Třebíči Která Poradí Chtěla bych se Objednat na Patek Budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.17 20:12

Kadeřnice v Třebíči

Ahoj, jsem tu nová, ale pokud mužu hodnotit, tak doporučuji Kadeřnictví Petra Rymešová.
Je to mlada holčina, ale fakt šikovná a cenově super. koukněte www.http/….webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 12:09

Nemate aktualne nektera tip na fakt dobrou kadernici v Trebici, ktera pouziva kvalitni barvy a její prace bude na vlasech opravdu znat? Na cene tolik nezalezi, jde mi opravdu o kvalitu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.20 12:56
@Anonymní píše:
Nemate aktualne nektera tip na fakt dobrou kadernici v Trebici, ktera pouziva kvalitni barvy a její prace bude na vlasech opravdu znat? Na cene tolik nezalezi, jde mi opravdu o kvalitu.

Mezi kolegyněmi v práci je velice oblíbené kadeřnictví TOP. Já tam byla jednou a už mě tam nedostanou. Na mě drahé, nebaví mě sedět v kadeřnictví dvě hodiny. Ale zkusila jsem, no… já jsem prostě jinde.
Nicméně jsou asi dobří, ale záleží komu se dostaneš pod ruce. A objednací doba je delší.
Já byla u mladší holky - spíš se učila. Já doufala v to, že to nechám plně na nich a nakonec jsem si to stejně musela nadiktovat já.
Zavolat a říct, že chceš někoho zkušeného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml