Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Kadernicky salón Top Marcely blechové - všechny 4 kadeřnice jsou tam velice šikovné ![]()
@bettybel to jsem slyšela, ale ty ceny…to si nemůžu dovolit, potřebuju světlý i tmavý melír a sestřihat vlasy, bývala kadeřnice se pohoršila a úplně mi zmrvila vlasy ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, poradí mi někdo dobrou kadeřnici z Třebíče? Děkuji.
ahoj, zkus ve Vladislavi paní Procházkovou
Kateřina Homolová. je mladá, kreativní, příznivé ceny. kadeřnictví má v Borovině na Kanciborku
@olííva jé tak to se mi líbí, to mám kousek od bytu a kde to přesně je a ty tam chodíš? Kolik se platí - mývám melír, stříhaní konečku, polodlouhé vlasy. Vejdu se to pěti set?
@Jančounek děkuju, ale to už je z ruky.
Já nevím název ulice, ale v jedný ulici je hospoda a to kadeřnictví je o ulici níž. bohužel na ni už nemám číslo, ale pár let sem tam chodila, ale teď už v Třebíči nebydlím, takže už jejich služeb nevyužívám. do tý pětistovky by ses vejít mohla, ale tvrdit ti to nebudu. lepší si tam zajít a domluvit se s ní ![]()
Tak jedno číslo sem vyhrabala, ale je dost starý, tak nevím jestli ještě platí:732305319
Hmm
sem si to myslela.je to starý číslo. lepší bude se tam vypravit.ona v tom baráku, kde má kadeřnictví i bydlí, takže by neměl být problém ji sehnat ![]()
Poraďte prosím dobrou kadeřnici v Třebíči. Nějaká, která umí krásně a hodně s melírovat vlasy na světlé odstíny.
Díky ![]()
@MambaJ NEvím, jak melír, chodím jen na stříhání. Ale hodně sympatické a ochotné jsou paní v Atomu - ale je to tam bez objednání.
Ještě nějaké typy na kadeřnici?? chtěla bych jít do extravagantnějšího střihu ale bojím se, pořád pročítám stránky kadeřnictví a i tak se nemůžu rozhodnout
![]()
Dobrý den, poradí mi někdo dobrou kadeřnici z Třebíče? Děkuji.