Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky. Moja mala ma dlouhe vlasky. Zacinaji ji lezt do ocicek. A chci poradit jestli jsou nejake sponecky pro miminka, ktere by ji nejak neublizili. Treba ze by strkala do pusy, nebo ju nespolkla atd. Kdyz tak klidne i internetove stranky kde se da neco podobneho objednat. Dekuju.
Ustřihnout nebo koupit první malou sponku, na kterou v drogerii narazíš. ![]()
Koupila jsem prostě malý sponky v drogerii
ne prolamovací, ale dlouhý skřipečky ![]()
@tamata píše:
Poradila bych se s vícero odborníky, to není jen tak
@tamata píše:
Poradila bych se s vícero odborníky, to není jen tak
Náhodou, mi to připomnělo, že až mladší usne, musím mu střihnout ofinu… ![]()
@sjuzenn
normální velkou prolamovačku, ofinu shrneš dozadu a na týle připneš, tam nedošmátne. No a hlídat, nepoživatelnosti chutnají nejvíc…
Ja jsem malou v 11 mes ostrihala. Sice vypada jak kluk, ale nikam ji nic neleze a nezavazi. Pro me lepsi reseni, nez ji davat sponky, ktere si strci do oka, pripadne do pusy.
Já bych stříhala, děti si většinou vše z hlavy strhávají a že to strčí do pusiny je jen otázkou času.
A co obyč gumičku a udělat palmu? Malá tak chodila pořád, stříhat jsem nechtěla a sponky padaly..
Já bych jí ty vlásky ušmikla
čelenka za chvíli spadne nebo se blbě posune, sponky taktéž ![]()
@tamata voe
![]()
@helenkka píše:
Jestli je to ještě ležící/plazící se mimino, tak mu to zachvíli spadne, si myslim.
Já nevim, jen mě to napadlo, mám dva kluky, jeden byl vypelichaný kuře docela dlouho, mladší má vlasů dost, ale tomu teda tu ofinu zastřihuju, se zbytkem čekám, až doroste do věku, kdy se nechá v klidu ostříhat…
Pak konečně třeba začne vypadat jako kluk…
Malá se narodila brutálně vlasatá, takže jsme stříhali ofinu od 3 měsíců (nic jí nevypadalo) a přežila to bez úhony, lepší než jí dávat sponku a pak letět na pohotovost, že jí spolkla.
Fakt nechápu tu de. ilní pověru o nestříhání vlasů do roka ![]()
Dávala jsem malé sponečky od nějakých 4měsíců, koupila jsem v tescu kulaté platíčko, bylo jich tam hafo, máme je pořád. Chtěla jsem dodržet, že do roku se nestřihá. A má to výhodu v tom, že malá byla a je na ně zvyklá, takže si je nikdy nestrhávala, nikdy nedávala do pusy a nechá se vklidu učesat. ![]()