Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lady4 To Brasileiro vypadá dobře..:) Hlavně ta nabídka, sněz, kolik chceš..:) Máš to osobně vyzkoušený?
@leellaah My na vyroci taky chodime do Imperialu. Neni to zadna romantika, je tam velky otevreny prostor, mnoho lidi a hluk…ale jidlo a obsluha za to stoji ![]()
@leellaah Brasileiro je skvele, pokud mate oba radi maso…je to i zazitek ![]()
@leellaah píše:
@Lady4 To Brasileiro vypadá dobře..:) Hlavně ta nabídka, sněz, kolik chceš..:) Máš to osobně vyzkoušený?
Já mockrát, přejíte se luxusně, ochutnáte spoustu dobrot, ale moc klidu a soukromí tam nebude. Jestli chcete zážitek, je to fajn, jestli chcete romantiku, volila bych komornější prostředí s větším soukromím.
Ta Šárka vypadá taky skvěle, jen nevím, co bych tam jedla..:D
@leellaah Amika bych vzala sem http://www.jamesdean.cz/ byli jsme tam zrovna dneska s manzelem, prostredi je nadherny ve stylu klasickych americkych bister a jidlo bomba!
@leellaah Určitě znáš z NY řetězce zaplať a jez.Toto je podobné, jako ve vyšší cenové úrovni. Výběr jídla podobný. Romantiku a gastromii bych doporučila v rest Oblaca na Žižkovské věži
@Lady4 Znám to i z Čech, ale paradoxně jsem na tom v NY nebyla.. žila jsem tam na sushi..:D prostě nejlepší sushi na světě tam měli:) A ta re. Oblaca je to krapet komorní?
@leellaah píše:
Já jo a je to super. Spousta různého grilovaného masa, mě tedy paradoxně nejvíc chutnal grilovaný ananas a pak krevety
Ale jestli chceš romantiku a něco spešl a spíš českého, tak bych vybrala něco jiného.
Zdravím,
z vlastní zkušenosti mohu doporučit naše oblíbené restaurace:
Lenka
@leellaah
v Zatisia, Bellevue-ale ceny vacsie
Romantika je uo restauracia vo zvonici Jindrisskej veze
La Casa Argentina sa velmi zhorsila v poslednych 2 rokoch
Ambiente-na prezranie, romantiku necakaj
Imperial-super na obed, veca sa mi tam nepacila
Divinis-super
La Finestra, Aromi-perfektna talianska kuchyna
K tomu Cestrovi-super jidlo, ale neni to romantika-je tam frmol