Dobrá RYCHLOVARNÁ KONVICE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
3.10.06 09:29

Dobrá RYCHLOVARNÁ KONVICE

Ahojte!
Potřebovala bych poradit před koupí rychlovarné konvice. Už roky máme jednu úplně obyč a přestože ji čistím, už moc „rychlovarná“ není, takže nutně potřebujem novou. Vzhledem k tomu, že jsem tenhle sortiment zatím zanedbávala, nemám vůbec přehled, co je na trhu. Poradíte? Byla bych moc ráda. Vím, že existují skryté spirály… Dík moc všem.M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
3.10.06 09:52

rychlovarka

Ahojky mám Tefal Vitesse a jsem s ní moc spokojená ,ted jsem šla do Tefalu i co se týče žehličky .Mám ji asi 4 roky a je stále v bezvadným stavu.

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.10.06 09:59

Mam uz asi tri roky Philips Cucina. Pouzivam ji denne minimalne 2× a bez chybicky. Priznam se, ze jsem ji kupovala hlavne kvuli znacce a designu pac jsme meli v stejne :,-(e Cucina dalsi funkcni Philips vyrobky jako lis na citrusy a toustovac, ktere dobre slouzi a navic se nam hodi do kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.10.06 10:21

cau rozhodne ne ETA JESSIKA- smrdi, i po prevareni octem, a vsim moznym ,aspon ta oranzova !!!! reklamovali jsme a spousta starosti.Voda z ni fakt hrozna smrdela, zkazila caj, polivku vse, pachut umelotiny !!!!

ted mame BOSCH nazelenalou (neni oranzova ;( ale je super, zmacknes tlacitko na rukojeti a otevre se vicko a muzes druhou nalit vodu,mame ji uz 2.rok a jsme moc spokojeni !
http://www.obchodni-dum.cz/…elena/16350/
ale za jinou akcnejsi cenu ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.10.06 11:26

Holky, díky moc za typy! Až se ta moje malá 21.měsíční pijavička odebere do postýlky, hned se na všechny podívám :D . Klidně piště dál i ostatní, rad není nikdy dost! Vzhledem k tomu, že konvice bude stále „vystavená“ na lince, jsem ráda i za připomínky ohledně vzhledu. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.10.06 12:39

Ahoj,

my máme ETA DIANA, a je taky fajn. Má schovanou tu topnou spirálu. Máme jí 4 roky.

Holky čím čistíte ten vodní kámen z konvice? Já používám ocet, ale výsledek mi přijde nic moc. Dá se na to něco koupit? Nebo jak to děláte s tím octem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.10.06 12:56

Ahoj,

rozhodně si nekupujte kulatou s nasazováním na trn uprostřed. My ji máme a je to děs. Při vracení konvice zpátky do držáku se trefím až na podruhé, potřetí. Taky je dobrý pořádně prohlídnout, jak těsní víko v místě u rukojeti. U té naší když ji člověk drží nahoře a lije horkou vodu, soupající pára prochází kolem víka přímo na ruku. Ale tyhle problémy u značkových výrobků asi nejsou. My máme nějakou no name…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.10.06 13:20

Ahoj,

máme už asi 4 roky Braun http://www.eva.cz/…ress-sahara/

a velká spokojenost. Opravdu bez chybičky. Vzhledem k tomu, že jsou stále v nabídce, tak usuzuji, že spokojených je více lidí,jinak už by je stáhly či obnovily.
Dobře vyber :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
3.10.06 17:24

Ahojka,
rychlovarku jsme s přítelem řešili nedávno, protože jsme se stěhovali do bytu a všechno zařizovali, takže jsem nějaké ty konvice prošla a vše „nastudovala“ :D .
Chtěli jsme nerezovou, pěknou, se středovým konektorem a skrytou spiralou a nepříliš drahou. Vitězem se stala konvice Sencor SWK 1850 :lol:

http://www.sporilek.cz/…r-swk-1850-x

Zdá se nám hezká, je praktická v tom, že je taková trošičku baculka oproti jiným „štíhlejšímů“ a vyšším, tudíž se dobře čistí (vejde se do ní v pohodě ruka i mého přítele), středový konektor nám vyhovuje a problém trefit se rozhodně nemám :lol:
Dokonce bych řekla, že většina konvic se teď už dělá se středovým konektorem - je to fajn v tom, že můžeš konvici na:,–(it ze všech stran, případně si ji ještě pootočit tak, ja Ti to vyhovuje…

No nebudu se tady vykecávat - prostě jsme s ní spokojení :P
Vyber dobře.. :)
Zdraví Jajulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.10.06 19:46

Já se taky přidávám ke spokojeným uživatelum Tefal Vitesse. Je na trhu už aspoň 5 let, pořád si drží cenu a je fakt dobrá. I v několika barvách. Já už za ty leta ulomila víčko, ale jinak je pořád jako nová.
Jo a kamarád říká, že nejlepší je ta, ve které jdou uvařit párky. Tzn. velký přístupový otvor a bez spirály. Jestli to fakt dělá jsem nikdy nezjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.10.06 21:48

Ahojky .Já mám už 15let.Moulinex.Je pořád v pohodě.Tolik let..Mám pocit,že byla na trhu mezi prvníma a stála 1200kč a to byli prachy..Jinak jich je spousta.Ty tefalky jsou v pohodě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.1.17 00:30

Mamod Ety a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.1.17 00:30
:)