Dobré golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
29.7.12 15:03

Kocarek mam novy, tak netusim, zda to bude drzet i pozdeji, ale ta cerna cast je dost tvrda, takze bych rekla ze snad ano. Obavam se, ze v pracce vyprat nepujde, jelikoz v potahu jsou plastove desky. Myslim, ze nejdou vyndat. Potah by asi sundat sel, vetsinou je na patentky a dole u nozicek na sroubky, na krizovy sroubovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 15:19

Díky. Musím to vše ještě promyslet! Nejhorší je, že to hoří. Takže moc na rozmyšlenou nemám!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 15:52

Jeste byl bezvadny Jane Slalom Pro, ale ten je tezsi.Nebo jeste Casualplay Vintage 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 15:55

No Jané Slalom jsem měla, ale ten už jsem prodala. Chci něco menšího, skladnějšího a lehčího.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.7.12 19:08

Ahoj, my máme golfky Zopa Jumper Plus-mají polohovací záda i nohy, jsou bytelné, nic se nám nikdy nerozpadlo. Jezdíme s nima i po horších cestách a i po lese a nic se nikdy nestalo. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
45
29.7.12 19:39

Díky, ale nemají spojenou rukojeť a mají zdvojená kola. Ale přesto díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.7.12 19:58

http://www.kocarky-matous.cz/…la-2012.html?…
dala jsem si práci, jelikož jsem neměla, o dělat a našla jsem ti pár kočárku :-),co si maminky chválily :D
http://www.detskyruzek.cz/…lco_baby_zee
a ještě tento
 http://www.kocarky-lucianek.cz/…vany-kocarek

Příspěvek upraven 29.07.12 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 20:11

Baby Jogger citi mini bude suprovej, také jsem nad ním uvažovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 21:54

Ahoj! moc díy za odkazy. Ten první asi nemá polohovatelné nožičky. Ale ten druhý se mi docela líbí. NEvíš, jaký je to výrobce??? Vůbec tu zančku neznám. Ale vypadá pěkně!
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 22:48

Valco je fakt pěkný s kolečkama na tom bude podobně, jako Britax Agile-take se budou hodne sjíždět a zapichovat se do nich kaminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 22:51

Jo a ten JOgger se mi taky líbil, ale nemá polohování nožiček!.-( A ten Valco nevím nevím. Stále asi zatím vede ten Jané Cross! Jen se bojím pořád toho, že bude obrovskej. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 23:01

Nechci nic rozmlouvat, ale koukám na to Janéčko a on je to nástupce asi Aniversária-to jsem měla a už bych ho nechtěla, šíleně vrzal a chroupal v těch překrytých trubkách a mě teda přišel velký a těžký, ale je pravda, že malá měla místa dost.Ta rukojeť je u prostřed ohýbací, takže se v tom hýbe-není pevná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 23:07

Jooo, vypadají dost podobně. Jinak na vrzání jsem zvyklá. Měla jsem Slalom a ten vrzal šíleně teda! :D :lol: Tu rokojeť vyzkouším. Ale prostě tomu, co požaduju tyhle vychází nejlíp.
Ještě ten Navington Scooner, ale není nikde k vidění v Praze v prodejně. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 23:14

Když s těma kočárkama to je složitý, každý má nějakou chybičku, mě vadí vždycky na každým něco :nevim: Je pravda, že většina kočárků vrže, některý míň. Chce to promazávat, ale některým to nepomůže :?
Navington se mi také líbí :palec: Tady v Liberci ho měli v Dětským Ráji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 23:39

To je fakt! Na každém je něco, co nevyhovuje! Zítra sjedu u nás v Praze do Dětského Ráje a do KRtečka. Tak snad něco pořídím.
Dám pak vědět, co jsem vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4