Dobré golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
30.7.12 08:48

http://www.malvik.cz/…y-Versa-2012 akorát tenhle jogger je prej polohovatlný nořičky, ale ta cena mě protáščí panenky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 09:01
To jsem převelice zvědavá, který kočárek jsi zvolila :palec:
@veru1212 píše:
To je fakt! Na každém je něco, co nevyhovuje! Zítra sjedu u nás v Praze do Dětského Ráje a do KRtečka. Tak snad něco pořídím.
Dám pak vědět, co jsem vybrala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 09:02

@tumpach jako ten je boží, jen ta váha je dost a o ceně ani nemluvim 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.7.12 09:04
@chvaldici píše:
@tumpach jako ten je boží, jen ta váha je dost a o ceně ani nemluvim 8o :roll:

to máš pravdu skoro 11kg je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.7.12 09:20

Jooo, tak ta cena ta je fakt pěkná! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Uvidíme. Přítel už je ze mě na nervy, že se už 3 dny v kuse hrabu na netu v kočárkách! :D :D :D :D :D Takže už to musím ukončit a nějaký vybrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 09:45

Tak to já se v kočárkách na netu hrabu už 5 let :lol: Malžel si jen klepe na čelo a říká, že mám úchylku :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 09:50

Jinak ještě ty váhy kočárků jsou dost nepřesné. Většina výrobců uvádí váhu holé konstrukce :? Takže celý kočárek pak váží třebas i o 1,5Kg víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.7.12 14:17

Tak to je slušný 5 let! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To by snad ode mě přítel utekl, že by mu ze mě praskly nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 14:20

Na všechno se dá zvyknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.7.12 14:32

Jo a pěkně mě vyšplouchli v prodejně. Sice psali, že mají skladem ten Jané Cross, ale neměli, takže jsem ho neviděla. Takže teď opravdu dilema. Nevím, zda to mám risknout a koupit ho bez toho, aniž bych si ho vyzkoušela a posadila tam malou! :think: :think: :think: :think: :think: :think: A ten Navington taky nikde nemaj! Ach jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 14:52

No to je buranov :mrgreen: Já ti nevim, ale samozdřejmě by bylo lepší si kočárek odzkoušet.
jinak já jsem dnes byla na procházce ve městě a včera jsme byli na polní tůře s Agile a jsem fakt z kočárku nadšená. Pro nás je téměř dokonalý-konečně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.7.12 16:08

Když tam mě tak rozčilujou ty nepolohovatelný nožičky! Jinak bych ho brala hned!.-(
Teď jsem se vrátila z Dětskýho ráje. No teď ještě zvažuju Inglesinu espresso! Ale mají malou stříšku. že bych musela pořídit nějakou clonu! to je hrůza s tím kočárem. Já ho snad nevyberu!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 17:31

Mela jsem Inglesinu Trip a jsou to bezva golfky. Inglesina si myslim je hodne dobra znacka, maji kvalitni kocarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.7.12 17:41
@chvaldici píše:
Mela jsem Inglesinu Trip a jsou to bezva golfky. Inglesina si myslim je hodne dobra znacka, maji kvalitni kocarky.

No to asi budou kvalitní, ale štve mě ta stříška! A to už jsem slevila, že nemají jednoduchá kolečka vpředu! Kdyby měly lepší stříšku, tak je beru, ať už mám v čem malou vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.7.12 21:17

A co treba casualplay vintage3.Ja mela vintage 2 a byl super a trojka uz je lepsi-ma delsi operku zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí