Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.malvik.cz/…y-Versa-2012 akorát tenhle jogger je prej polohovatlný nořičky, ale ta cena mě protáščí panenky
![]()
@tumpach jako ten je boží, jen ta váha je dost a o ceně ani nemluvim
![]()
@chvaldici píše:
@tumpach jako ten je boží, jen ta váha je dost a o ceně ani nemluvim![]()
to máš pravdu skoro 11kg je dost
Jooo, tak ta cena ta je fakt pěkná!
Uvidíme. Přítel už je ze mě na nervy, že se už 3 dny v kuse hrabu na netu v kočárkách!
Takže už to musím ukončit a nějaký vybrat!
Tak to já se v kočárkách na netu hrabu už 5 let
Malžel si jen klepe na čelo a říká, že mám úchylku
![]()
Jinak ještě ty váhy kočárků jsou dost nepřesné. Většina výrobců uvádí váhu holé konstrukce
Takže celý kočárek pak váží třebas i o 1,5Kg víc ![]()
Tak to je slušný 5 let!
To by snad ode mě přítel utekl, že by mu ze mě praskly nervy!
Jo a pěkně mě vyšplouchli v prodejně. Sice psali, že mají skladem ten Jané Cross, ale neměli, takže jsem ho neviděla. Takže teď opravdu dilema. Nevím, zda to mám risknout a koupit ho bez toho, aniž bych si ho vyzkoušela a posadila tam malou!
A ten Navington taky nikde nemaj! Ach jo!!!
No to je buranov
Já ti nevim, ale samozdřejmě by bylo lepší si kočárek odzkoušet.
jinak já jsem dnes byla na procházce ve městě a včera jsme byli na polní tůře s Agile a jsem fakt z kočárku nadšená. Pro nás je téměř dokonalý-konečně ![]()
Když tam mě tak rozčilujou ty nepolohovatelný nožičky! Jinak bych ho brala hned!.-(
Teď jsem se vrátila z Dětskýho ráje. No teď ještě zvažuju Inglesinu espresso! Ale mají malou stříšku. že bych musela pořídit nějakou clonu! to je hrůza s tím kočárem. Já ho snad nevyberu!!! ![]()
Mela jsem Inglesinu Trip a jsou to bezva golfky. Inglesina si myslim je hodne dobra znacka, maji kvalitni kocarky.
@chvaldici píše:
Mela jsem Inglesinu Trip a jsou to bezva golfky. Inglesina si myslim je hodne dobra znacka, maji kvalitni kocarky.
No to asi budou kvalitní, ale štve mě ta stříška! A to už jsem slevila, že nemají jednoduchá kolečka vpředu! Kdyby měly lepší stříšku, tak je beru, ať už mám v čem malou vozit.
A co treba casualplay vintage3.Ja mela vintage 2 a byl super a trojka uz je lepsi-ma delsi operku zad