Dobré golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
29.7.12 09:32

Dobré golfky - prosím radu!

Zdravím všechny maminky!
Prosím vás všechny o radu. Nutně potřebuji koupit golfky. Dnes nebo zítra je musím koupit. Přečetla jsem si plno recenzí, ale stále jsem se pro žádné nerozhodla!:-(
Byla jsem rozhodnutá pro Cybex callisto, ale zklamaly mě v krámě! Mají hrozně fórově udělané to madlo, které je před dítkem. Když jsem za to vzala, tak jsem se bála, abych to nezlomila. Zádová opěrka mi přišla taky celkem krátká a hodně uzoučké! Naše malá je celkem cvalda. To jí je 5 měsíců a když jsem jí tam posadila, tak mi přišlo, že je tam na šířku tak akorát!
Chci, aby měly spojenou rukojeť, větší nákupní koš dobře přístupný, polohovatelné téměř do lehu, polohování nožiček, aby měly madlo před dítkem, lehké (max.10kg), skladné do auta, ne zdvojená kola vpředu - prostě jen klasické jednoduché a aby se dobře ovládal jednou rukou a případně sundavací a pratelný potah v pračce.
Snad jsem na nic nezapomněla. Jsem asi hodně náročná, ale kéž by se takové našly.
Docela mě zaujal kočárek Navington Scooner. Vypadá celkem kvalitně. Nevím, zda jse dá potah sundat a vyprat v pračce. A jestli je po složení skladný? A asi to nebuou klasické golfky. Zas nechci mít sporťák. Toho jsem se zbavila a chci právě něco menšího, lehčího!
Jinak se mi moc líbí Britax Agile, ale ten zas nemá polohování nožiček.:-(
Pak docela byly ohlasy na ten Quatro cross, ale ask nebude mod kvalitní. I cena je nižší.

Moc prosím všechny o rady.
Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
29.7.12 09:35
@veru1212 píše:
Zdravím všechny maminky!
Prosím vás všechny o radu. Nutně potřebuji koupit golfky. Dnes nebo zítra je musím koupit. Přečetla jsem si plno recenzí, ale stále jsem se pro žádné nerozhodla!:-(
Byla jsem rozhodnutá pro Cybex callisto, ale zklamaly mě v krámě! Mají hrozně fórově udělané to madlo, které je před dítkem. Když jsem za to vzala, tak jsem se bála, abych to nezlomila. Zádová opěrka mi přišla taky celkem krátká a hodně uzoučké! Naše malá je celkem cvalda. To jí je 5 měsíců a když jsem jí tam posadila, tak mi přišlo, že je tam na šířku tak akorát!
Chci, aby měly spojenou rukojeť, větší nákupní koš dobře přístupný, polohovatelné téměř do lehu, polohování nožiček, aby měly madlo před dítkem, lehké (max.10kg), skladné do auta, ne zdvojená kola vpředu - prostě jen klasické jednoduché a aby se dobře ovládal jednou rukou a případně sundavací a pratelný potah v pračce.
Snad jsem na nic nezapomněla. Jsem asi hodně náročná, ale kéž by se takové našly.
Docela mě zaujal kočárek Navington Scooner. Vypadá celkem kvalitně. Nevím, zda jse dá potah sundat a vyprat v pračce. A jestli je po složení skladný? A asi to nebuou klasické golfky. Zas nechci mít sporťák. Toho jsem se zbavila a chci právě něco menšího, lehčího!
Jinak se mi moc líbí Britax Agile, ale ten zas nemá polohování nožiček.:-(
Pak docela byly ohlasy na ten Quatro cross, ale ask nebude mod kvalitní. I cena je nižší.Moc prosím všechny o rady.
Předem díky

počkej, ale pětiměsíční mimčo dát do golfek, to se mi zdá nějako moc, to bych raději koupila sporták, který je lehký a dát se dát do skorO DO LEHU, ale nic proti tvému gustu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 09:39

Já moc nevidím rozdíl mezi golfkama a sporťákem! Pokud jdou dát do lehu. Nebo??? Teď jezdila v tom sporťáku neeee v úplné rovině, a le maličko zvednutá. Jinak v té rovině mi stále plakala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.7.12 09:43

Mrni na Peg Perego Switch…maju vsetko co chces. A oproti Cybex Callisto su velke.
 http://www.babystar.cz/…012/d-74161/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 09:45

Každopádně je mi to je jedno, jestli to budou golfky nebo sporťák. Hlavně, aby byl(y) lehké a hodně skladné do auta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.7.12 09:46

Nebo jané cross reverse, ale jsou dooost drahé, ale slyšela jsem na ně chválu,.jsou to golfky tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 09:48

Jeee, tak ty by byly fakt pěkný, ale jsem zapomněla napsat, že bych se chtěla vejít do 6tis. max. Přes 8tis. za kočárek, který budu mít cca rok, max rok a půl se mi nechce tolik dávat. A ikdybych ho pak prodávala, tak se na něm bude hoooodně tratit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.7.12 09:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.7.12 09:50
@veru1212 píše:
Jeee, tak ty by byly fakt pěkný, ale jsem zapomněla napsat, že bych se chtěla vejít do 6tis. max. Přes 8tis. za kočárek, který budu mít cca rok, max rok a půl se mi nechce tolik dávat. A ikdybych ho pak prodávala, tak se na něm bude hoooodně tratit. :(

na aukro jsem ti dala odkaz a tam stojí 6000 :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
29.7.12 09:52

@veru1212 ahoj, tak to jsi přesně vyjmenovala i moje favority. Ale taky ještě nic nemám, teda mám mamas and papas ora, ale tu teď prodávám, protože mám doma takového upírka, který potřebuje stříšku hodně protistínovou (něco jako má třeba to callisto), jinak jsou tyhle super stabilní a lehčí, no jo, není to holt Polsko…

Co se týče toho úplného lehu, tak bych to nechala dle vlastního svědomí a vědomí daného rodiče. Já mám syna z důvodu jeho velikosti ve sporťáku od jeho čtyř měsíců a je to v pohodě. samozřejmě, byl úplně v lehu a záda pevná, jediné co mi na tom vadilo by to, že jsem na něj neviděla, tak jsem kolem kočáru pořád skákala abych na něj jukla co dělá, bylo to přece jen mimčo.

tak až něco najdeš, tak dej vědět, já asi dokonalej nenajdu. Momentálně šílím ze svého xlanderu xa 2011, protože u něj nejde úplnej sed, takže se prcek pořád přitahuje a moje rehabilitační z toho taky není nadšená, že si tím trénuje svaly které má extra silné a na úkor jiných. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45
29.7.12 09:58

Teď jsem ještě narazila na kočárky HAUCK. Asi to nebude nic kvalitního, al většinu požadavků asi splňují. Jen jsem je tedy neviděla na živo.
Je to třeba ten Hauck Malibu a nebo pak tříkolka Hauck Viper wheel (ale to už je fakt sporťák).
S nimi nemáte někdo zkušenosti?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
29.7.12 10:40

A to mas jen do auto nebo na bezne jezdeni? ja jen ze s golfkama moc v zime neprojedes ve snehu :nevim: ja mam moona, jine znacky ho maji se spojenou rukojeti, je prostorny, lehky, skladny a bude slouzit uz na treti ditko ale ve snehu to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 12:28

No, chci ho především na běžné ježdění. Ale pokud se někam přesouváme pak autem, tak bojujem s každým místem, protože máme 3 děti, takže čím míň v kufru zabere kočár, tím lépe. :D Líbí se mi celkem ten Jane cross, jdu omrknout, co na ně píšou jiné maminky. Ale určo bych ho chtěla vidět na živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.7.12 12:55

Ahoj, momentálně mám Britax B-Agile a jsem teda naprosto spokojená. Je to můj 12tý kočárek, takže si myslím, že dokáži již posoudit :lol:
Polohování nožiček řeším vytlačením té opěrné části ven a krásně to drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.7.12 13:56

Díky za tip. Právě jsem to taky už někde četla, že to některá maminka řeší stejným způsobem.
Ale právě se bojím toho, aby to časem nepřestalo držet. Jo a dá se sundat celý potah a vyprat v pračce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí