Dobré výživné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
30.12.21 20:40
@stinga píše:
on si tady plácá játra, že objevil ameriku - asi si chce užít svých 5 minut slávy,
objevil netušené, že kromě alíků matce dítěte může posílat i kapesné na účet dítěti, to ještě nikdy nikdo netušil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale hlavne muze tu cuzu exku vytacet do nepricetnosti, protoze sabotuje jeji vychovu. To by si tak myslela, ze bude decku za trest kratit kapesne, on ji ten klacek pod nohy uz hodi a ma to jeste jeden benefit: dcera ho bude mit za kinga, protoze on ji na rozdil od maminky to kapesne dopreje, protoze je super tatinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 21:25
@warita píše:
ale hlavne muze tu cuzu exku vytacet do nepricetnosti, protoze sabotuje jeji vychovu. To by si tak myslela, ze bude decku za trest kratit kapesne, on ji ten klacek pod nohy uz hodi a ma to jeste jeden benefit: dcera ho bude mit za kinga, protoze on ji na rozdil od maminky to kapesne dopreje, protoze je super tatinek.

Presne to jsem psala… Hlavne z postoje tatinka jde videt, ze si mysli, jak jeho ex si zije v bavlnce a nechce nic dceri doprat. Tak by me zajimalo, jestli ten king plati dceri i vydaje typu rovnatka, konicky, skolni akce (lyzak, atd). Nebo jestli se jen vytahuje, ze ji posila kapesne a 3× do roka ji da darek…

A co jde krasne vycist, tak je, jak si dceru kupuje. Zjevne s ni moc nevychazi, tak ji zacal cpat penizky, aby aspon trosku byla na nej hodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 21:41
@Capricorn61 píše:
Presne to jsem psala… Hlavne z postoje tatinka jde videt, ze si mysli, jak jeho ex si zije v bavlnce a nechce nic dceri doprat. Tak by me zajimalo, jestli ten king plati dceri i vydaje typu rovnatka, konicky, skolni akce (lyzak, atd). Nebo jestli se jen vytahuje, ze ji posila kapesne a 3× do roka ji da darek…A co jde krasne vycist, tak je, jak si dceru kupuje. Zjevne s ni moc nevychazi, tak ji zacal cpat penizky, aby aspon trosku byla na nej hodna.

Ty jsi tak zapskla ženská, že ti není rovno, ty by jsi byla ráda, kdyby chlapi byli na lopatkách a silný jedinec tě evidentně vytáčí :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 21:46
@RENATKAT píše:
Ty jsi tak zapskla ženská, že ti není rovno, ty by jsi byla ráda, kdyby chlapi byli na lopatkách a silný jedinec tě evidentně vytáčí :lol: :mavam:

Tak ty jsi uplne mimo. :lol:

Ja tu vylozene bavim, pac tato diskuze jde mimo me (neresim podobnou situaci). :) A to, co pisu, tak pisu na zaklade toho, co o sobe zakladatel napsal. 🙂

A muzes byt v klidu, ty me vubec nevytacis, jen bavis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 21:50
@Capricorn61 píše:
Tak ty jsi uplne mimo. :lol:

Ja tu vylozene bavim, pac tato diskuze jde mimo me (neresim podobnou situaci). :) A to, co pisu, tak pisu na zaklade toho, co o sobe zakladatel napsal. 🙂

A muzes byt v klidu, ty me vubec nevytacis, jen bavis :)

Nemám za potřebí…jako dítě bych tenkrát chtěla takového tatínka, za mě je to frajer, to je všechno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102702
30.12.21 21:52
@RENATKAT píše:
Ty jsi tak zapskla ženská, že ti není rovno, ty by jsi byla ráda, kdyby chlapi byli na lopatkách a silný jedinec tě evidentně vytáčí :lol: :mavam:

Tohle a silny jedinec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 21:53
@RENATKAT píše:
Nemám za potřebí…jako dítě bych tenkrát chtěla takového tatínka, za mě je to frajer, to je všechno :potlesk:

Z pohledu ditete - a kdo ne? Jasne, hlavne, ze plati…

Jeste, ze ja nastesti mam tatinka, ktery mi venoval cas a penize mi taky daval. :palec: Ale hlavne ten cas. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102702
30.12.21 21:54
@RENATKAT píše:
Nemám za potřebí…jako dítě bych tenkrát chtěla takového tatínka, za mě je to frajer, to je všechno :potlesk:

Tak tos asi mela za otce extrémního blba, když ti tenhle prijde jako frajer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 21:54

Měla jsem jednu kamarádku, trajdala a rozvedla se a na tátu házela špínu a musím říct, že lepšího už nepotkala a dítě mu ani nechtěla dávat, už není mou kamarádkou, stala se z ní pěkná cuza, není matka jako matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 21:56
@j.a.n.i1 píše:
Tak tos asi mela za otce extrémního blba, když ti tenhle prijde jako frajer.

Dej mi adresu a můžeš to mými tátovi říci do očí, neboj přijde, ale na to nemáš, jsi stékající fenka za plotem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 21:59

Mám hodně kamarádů a některý rozvedený a jsou to férový chlapi, nemějte zalepeny oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102702
30.12.21 22:14
@RENATKAT píše:
Dej mi adresu a můžeš to mými tátovi říci do očí, neboj přijde, ale na to nemáš, jsi stékající fenka za plotem :mrgreen:

No, mozna by se hodně divil, koho povazujes za frajera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9478
30.12.21 22:19
@RENATKAT píše:
Mám hodně kamarádů a některý rozvedený a jsou to férový chlapi, nemějte zalepeny oči

Tak to asi klaplo. Můžete se seznámit. Pokud ti nevadí, že tak trošku flexí a že je mírně urejpanej a trošilililililinku zhrzenej k vlastní ženě, tak směle do toho :palec: Každý zboží má svýho kupce. Kdyžtak se zeptej zbožíznalkyně paní Kačanový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
30.12.21 22:22

Pane bože, on si tento trapák fakt myslí, že je to nepoznatelný, jak si píše sám se sebou?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.12.21 22:30
@dedrichov píše:
Pane bože, on si tento trapák fakt myslí, že je to nepoznatelný, jak si píše sám se sebou?? :mrgreen:

Tak ty patríš do skupiny lidí, co jsou průhlední, prostě jestli jsou nebo nejsou, žádnej rozdíl, svět se točí dál, urážet tě nebudu, nebyla jsem tak vychovaná, nejsi silný, když hned urážíš ženu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna