Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
zapojuji se do místní dobročinné akce na podporu Ukrajiny. Bude setkání lidí, sbírka, prodej výrobků dětí, prodej občerstvení. Naplánovala a nakoupila jsem si na pečení různých sušenek, slaných houstiček a teď mě tak napadlo, že vlastně nevím, jak to budu prodávat… Do ubrousku do ruky? Nebo to už doma naskládat nějak do ubrousků? Nebo vymyslet nějaké kapsičky papíru na pečení… Nejjednodušší by byly celofánovém sáčky, ale ty už nemám kde koupit a navíc to zas není moc ekologické
… Ale bude to spoooousta jednotlivých menších věci, některé jdou balit jednotlivě, některé by to chtělo po pár kouscích do balíčku… Takže pokud máte nápad/zkušenost, sem s tím
.
Ideální by byl asi papírový sáček, tak to ostatně prodává třeba takový Fornetti.
@czaky píše:
Ahoj,
zapojuji se do místní dobročinné akce na podporu Ukrajiny. Bude setkání lidí, sbírka, prodej výrobků dětí, prodej občerstvení. Naplánovala a nakoupila jsem si na pečení různých sušenek, slaných houstiček a teď mě tak napadlo, že vlastně nevím, jak to budu prodávat… Do ubrousku do ruky? Nebo to už doma naskládat nějak do ubrousků? Nebo vymyslet nějaké kapsičky papíru na pečení… Nejjednodušší by byly celofánovém sáčky, ale ty už nemám kde koupit a navíc to zas není moc ekologické… Ale bude to spoooousta jednotlivých menších věci, některé jdou balit jednotlivě, některé by to chtělo po pár kouscích do balíčku… Takže pokud máte nápad/zkušenost, sem s tím
.
Papírový nebo igelitový sáček. Sušenku do ruky bych ani pro charitu nekoupila.
Buď si předem nasackuj po různých kusech, tzv 2,4,6… Kup arch celofánu a nástroje. To vyjde asi nejlevněji. Nebo kup papírové sáčky, prodávají se po 100 ks a více. Samozřejmě tyto náklady, pripocti k ceně. No a větší množství nižší dortové krabice. Dle toho, co budeš nabízet.
Když jsem o tom dumala v noci, nevěděla jsem kde rychle koupit ten celofán… Naštěstí vietnamský koloniál nezklamal, takže dobrý ![]()
@czaky nebo i každé papírnictví prodává, velké, složené archy. Kupuji často, na makronky ![]()