Dobrý Anděl - pomáháte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
8.8.16 14:05

Několik z mých příspěvků šlo například na: dojíždění do Prahy na onkologickou léčbu holčiny. Pobyt chlapce na vozíku po mozkové obrně na víkendovém nebo prázdninovém táboře. Pobyt u moře pro holčinu s cystickou fibrózou. Dojíždění holčiny do města na onkologickou léčbu. Nákup kompenzačních pomůcek pro holčinu na vozíčku. Rodina se 3 dětmi, z toho jedno je se selháváním ledvin peníze použije na kvalitní potraviny, studium dětí a jejich kroužky. Pobyty u moře a na horách pro rodinu s dcerou, která onemocněla cystickou fibrózou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
9.8.16 17:54

Tak jsem se schválně koukla komu ten můj příspěvek šel posledně. Pánovi co se léčí po odstranění zhoubného nádoru na štítní žláze. má partnerku s 2letou holčičkou na RD. Sám píše, že peníze chce použít na kvalitní stravu a jestli něco zbyde tak ušetřit holčičce na odrážedlo. Přijde mi to normální. Síce je nemocný jenom on, ale chce obecně utratit peníze nejen pro sebe ale i pro rodinu - nebude jíst kvalitně jen sám a žena s dítkem se na něho koukat. A ani to odrážedlo mi nepřijde mimo, koupit to za peníze z dobrého anděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
9.8.16 18:27
@iwa83 píše:
Tak jsem se schválně koukla komu ten můj příspěvek šel posledně. Pánovi co se léčí po odstranění zhoubného nádoru na štítní žláze. má partnerku s 2letou holčičkou na RD. Sám píše, že peníze chce použít na kvalitní stravu a jestli něco zbyde tak ušetřit holčičce na odrážedlo. Přijde mi to normální. Síce je nemocný jenom on, ale chce obecně utratit peníze nejen pro sebe ale i pro rodinu - nebude jíst kvalitně jen sám a žena s dítkem se na něho koukat. A ani to odrážedlo mi nepřijde mimo, koupit to za peníze z dobrého anděla…

Skvělý příklad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
18.10.17 07:59

Přemýšlím o zapojení do nadace. Dnes mě motivovali ve snídani s novou.
Bude 500kč málo :think:?

Vy co přispívate máte trvalý příkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
18.10.17 08:10
@Mava píše:
Bude 500kč málo :think:?Vy co přispívate máte trvalý příkaz?

Taky o tom vážně přemýšlím, nepřispívám jinak na nic, ale na toto zřejmě budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.10.17 08:16

@Mava ahoj nemám trvalý příkaz, mám to v šabloně a posílám sice každý měsíc, ale pokaždé jinou částku… podle pana Sýkory by to měla být taková částka která v rodině nebude chybět :)

• dvakrát ročně vybereme s manželem nějaké dítě kterému pošleme dárek
  • Citovat
  • Upravit
412
18.10.17 08:24
@Mava píše:
Bude 500kč málo :think:?Vy co přispívate máte trvalý příkaz?

posílám také 500, mám trvalý příkaz
Dělám to tak už od roku 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.17 08:27

Já dřív posílala 400, teď s nástupem jiných platících povinností posílám jen 200, ale pořád si řikám lepší něco než nic… kdyby každý z nás dal 50 korun měsíčně na dobrou věc, tak to bohatě stačí. Pak ještě přispívám teda na opuštěné zvířátka…

• Citovat
  • Upravit
25182
18.10.17 08:35

@lilith1 @mall1976 @Doe_Jane
Děkuji. asi do toho taky půjdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.10.17 08:37
@Mava píše:
@lilith1 @mall1976 @Doe_Jane
Děkuji. asi do toho taky půjdu :srdce:

pojď :kytka: uvidíš vždy komu tvoje peníze putovaly, můžeš si přečíst příběh, zkontaktovat se s maminkou… kolikrát jim stačí napsat mail jak jim přeješ hodně síly a jejich reakce bývá tak srdečná, že to za to stojí

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
18.10.17 08:39

@Mava manžel založil charitu a každý měsíc dal 500 jako základ, samozřejme pokud chce někdo přispět víc muže to už záleží jen na každém z nás jaké má možností a je to jen mezi nim a Bohem, porad mi ale přijde posílat pravidelne 500 než najednou třeba 2000 a pak už nic nedat, kdo chce tedy opravdu pomáhat… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1240
18.10.17 08:57

Mám trvalý příkaz a posílám 300. Z rodičáku si víc nemůžu dovolit i když bych ráda přispívala víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
18.10.17 10:39
@Doe_Jane píše:
pojď :kytka: uvidíš vždy komu tvoje peníze putovaly, můžeš si přečíst příběh, zkontaktovat se s maminkou… kolikrát jim stačí napsat mail jak jim přeješ hodně síly a jejich reakce bývá tak srdečná, že to za to stojí

Já vím Doe, ségra tam přispívá a říkala o těch příbězích…rozhodně to má význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.10.17 11:26

Ahoj, také přispívám - mám příkaz, 300,– měsíčně. Ale začínala jsem na stovce. Určitě lepší něco nežli nic. A ty příběhy jsou neskutečné. Chudáci děti. My se v rodině také setkali s rakovinou u obou rodičů, ale už jsme byli dospělí a stejně to s námi zamávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.10.17 12:18

Jsem registrovaná od roku 2013, napřed jsem posílala 1000 Kč měsíčně, někdy mi to vyšlo, jindy zase ne a další měsíc jsem poslala o to víc. Pak se moje situace změnila a musela jsem začít posílat míň, teď mám trvalý příkaz na 500 Kč měsíčně. Jsem ráda, že jsme se k andělům mohli zařadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí