Dobrý glukometr

462
30.5.12 10:37

dobrý glukometr

Ahoj holky doporučte mi dobrý glukometr. Zatím Diabetes neprokázán,ale trošku hraniční glykemie. Mám one touch ultra easy od life scan a nevypadá to,že by to bylo spolehlivé ohromný rozdíl a to být nesmí. měla jsem na lačno 5,4 a dle glukometru 3.8 to není normální a tak jsem trošku zanevřela proto prosím,kdo máte zkušenosti pěkně prosím poraďte i ten který máte od diabetologa a jste s tím spokojení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
30.5.12 10:52

Jestli máš někde osvědčenou lékárnu, doporučila bych ti zeptat se tam. Já takhle kupovala glukometr pro tchána. I mi ho objednali a nedoporučili mi kupodivu ten nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
30.5.12 13:15

já mám ACue chek performa. A jsem spokojená, vždycky jsem měla minimální odchylky, když jsem poměřovala glymču z laborky a glukometru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.5.12 13:28

Syn má Accu-Chek Performa Nano, přijde mě ještě lepší jak jen samotná Performa, ale měří asi stejně spíš mě jen přijde vychytanější, podsvícený což oceňuju při nočním měření. Jinak doporučuji nějaký kvalitnější. Měla jsem možnost vyzkoušet obyčejný a nikdy víc, odchylky šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bordik
31.5.12 11:50

Taky mám Performu nano a super.

• Citovat
  • Upravit
462
31.5.12 12:09

to je skvělé,ale mohu mít prosbu, Jak přepočítáváte potraviny,aby jste měli ten denní příjem sacharidů jsem matematický analfabet a nevím jak na to? znám to s chlebovíma jednotkama,ale od toho se už upouští jak tak koukám,ale ani ty chlebovéjednotky si už moc nepamatuji budu moc děkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí